Андроид телефон прегревање - Андроид батерија одвод брзо исцелување

Ако понекогаш го доживувате телефонот да се загрее, преоптоварувањето на телефонот на телефонот или брзо исчезнување на батеријата, брзо проверете ги повеќето апликации за батерии, и видете подолу ...
Прочитај повеќе

Андроид трансфер на фотографии на нов телефон

Како да пренесувате фотографии од Android на АндроидКога добивате нов Android телефон, нема целосен лесен начин за пренос на сите податоци од стар телефон на нов телефон.Секој бренд и...
Прочитај повеќе

Телефон замрзнат како да го принуди рестартирајте го со хард ресетирање

Имате телефон (или, најверојатно, паметен телефон) кој не реагира, веројатно прави бучава што нема да запре додека не се отстрани батеријата која не може да се отстрани?Не паничи, постои едн...
Прочитај повеќе

Мобилниот Lyca активира име на пристапна точка за интернет поставување

Lycamobile активира ИнтернетПо добивање на нова SIM картичка од Lyca мобилен телефон, вршење на регистрација на нивната веб-страница за активирање на картичката и дополнува...
Прочитај повеќе

Доделете го кодот на друштвото во SAP FICO

Доделете го кодот на друштвото во SAP FICOОткако кодот на компанијата и компанијата се дефинирани во SPRO, можно е да се додели код на компанијата на компанија во прилагодување на SAP> Пр...
Прочитај повеќе

Како да креирате барање за прилагодување во SAP

SAP наведете го индивидуалното барањеКога прави важни промени во системот, особено во SAP прилагодување на трансакција код SPRO прилагодување трансакција, потребно е да внесете барање за при...
Прочитај повеќе

Prestaпродавница како да креирате попуст и ваучер кодови (процент, фиксен износ, ...)

Prestaпродавница како да креирате попуст и ваучер кодовиСоздавајќи процент попуст код, што значи дека клиентот влегува во специфична карактерна низа на крајот од процесот на нарачка, и добив...
Прочитај повеќе

LibreOffice добива бои назад во PDF извоз

LibreOffice добива бои назад во PDF извозБидејќи ОпенОфис [1] се пресели во LibreOffice [2], директна последица на Sun Microsystems купени од Oracle [3], може да се по...
Прочитај повеќе

MSOutlook ја менува временската единица

Промени го времето до ЦелзиусовиВремето во календарот на Outlook е прикажано во погрешна единица, Целзиусови °, наместо Фаренхајтови °, или обратно, Фаренхајтови ° &...
Прочитај повеќе

Извоз OutLook контакти во CSV

Како да извезуваме пораки од OutLookСе прашувате како да ги извезете сите е-адреси од базата на податоци за е-пошта во Microsoft Outlook, за да на пример да ги увезете во Gmai...
Прочитај повеќе

Ubuntu инсталира Gnome десктоп

Како да инсталирате Gnome десктоп на UbuntuВие само го надградувате вашиот Ubuntu за 11.04 [1], и не ви се допаѓа новиот интерфејс за поврзување на Unity (Слика 1), па би сакале да се вратит...
Прочитај повеќе

Просечна плата во Европа

Просечна плата во ЕвропаВо Европа, разликите во однос на просечната плата и оданочувањето може да бидат широки.Највисоките просечни плати, нето и бруто, може да се најдат...
Прочитај повеќе

Размена на швајцарски возачки дозволи

Размена на швајцарски возачки дозволиВие сте нови во Женева, имате странска возачка дозвола и не знаете дека мора да ја промените, овој напис е за вас!Како што можеби знаете, имате ед...
Прочитај повеќе

Женева станови за изнајмување

Апартмани за изнајмување во Женева ШвајцаријаНа пазарот на домување е многу тесна во Женева, како што е генерално во Швајцарија. Можете да бидете сигурни дека секој стан што ќе го посетите в...
Прочитај повеќе

Просечно работно време по земја

Просечно работно време по земјаВо земјите на ОЕЦД, најдолго работно време е 2257 часови годишно во Мексико, а долниот дел е забележан во Германија, со 1356 часа годишно, додека ...
Прочитај повеќе

Генерација Z карактеристики

Која е генерацијата по илјадници годиниШто е генерација Z? Генерацијата по милениуми, наречена генерација Z, се луѓе родени околу 2000 година. Тие се родени по 1995 година и падот на Берлинс...
Прочитај повеќе

Како да додадете странски клуч во phpMyAdmin

Како да поставите странски клуч во phpmyadminДодавањето странски клуч во phpMyAdmin е прилично едноставно, но опцијата може да биде тешко да се најде.Отворете ја табелата во која сака...
Прочитај повеќе

mySQL создал и ажурирал временска ознака

Phpmyadmin креира табеларна тековна временска ознакаКреирање полиња со временски марки кои го содржат создавањето и / или последните датуми на модификација во MySQL користејќи PHPMyAdmin е ј...
Прочитај повеќе

Како да ја смените сопственоста на страната на Фејсбук

Промена на сопственикот на страната на ФејсбукСопственоста на страницата на Фејсбук лесно може да се пренесе од една сметка на Фејсбук на друга. Не е можно да се смени сопственикот на страни...
Прочитај повеќе

Директно преземање филмови бесплатно

Бесплатни MKV филмови директно преземањеБарате филмови за локално преземање, за да може да ги гледате во движење? Тоа е всушност прилично лесно со мал трик на вашиот омилен пребарувач: еднос...
Прочитај повеќе

Престашоп Оптимизација за оптимизација на оптимизација

PrestaShop оптимизација за пријателски URLПо поставувањето на вашата продавница, можеби ќе имате пријателски адреси, што значи читливи линкови до вашата содржина, за Prestashop 1.5 и 1.6....
Прочитај повеќе

GoDaddy домен пренасочување пренасочи домен на веб-страница

DNS пренасочува кон друг доменИмето на доменот купено и администрирано на GoDaddy лесно може да се пренасочи на друга веб-страница, хостирана на друг регистратор. Погледнете подол...
Прочитај повеќе

Поставување на Gmail со GoDaddy домен или друг сопствен домен

Како да пренасочите GoDaddy е-пошта до GmailПоставете го Gmail да испраќа електронски пораки од myemail@mydomain.com, наместо на myaccount@Gmail.com, со брза и лесна конфигурација и централи...
Прочитај повеќе

Како да се види кој ја сака вашата страница на Фејсбук

Кога се обидувате да управувате со личности на деловната страница на Facebook или fanpage facebook, постои начин како да се види кој ја сака вашата деловна страница на Facebook, со целосна листа на...
Прочитај повеќе

Како да се повратат избришаните WhatsApp пораки

Whatsapp го врати избришаниот разговорНачинот на враќање на историјата на разговорот е ист како пренесување на WhatsApp пораките од телефон на друг, со обновување на резервната WhatsApp....
Прочитај повеќе

Како да преземете Фејсбук година во преглед на видео на компјутер

Преземете година во преглед на видео на компјутерМожно е да ја преземете вашата година во прегледување на видео од Фејсбук на компјутер, одење на сликите на албумите, наоѓање на видео албум ...
Прочитај повеќе

SAP ја реши грешката на цените: задолжителна состојба недостасува MWST

Недостасува задолжителна грешка при цени MWSTКога креирате налог за продажба во SAP, може да ја добиете грешката за цените: задолжителна состојба нема MWST, бидејќи даночните кодови не се ко...
Прочитај повеќе

SAP порака C + 302 - Материјал книга не е активна во растенијата

Областа на проценка која не е продуктивна со материјална книгаКога се обидувате да започнете со стартување на производството на материјална книга во трансакцијата CKMSTART, може да се појави...
Прочитај повеќе

SAP Дефинирајте го MRP контролорот (планирање на материјалните барања)

Дефинирајте MRP контролер во SAPКонтролорот за MRP во SAP, контролорот за планирање на материјалните барања, е задолжително поле во Материјалот за материјал.Тој го прет...
Прочитај повеќе

Отстранете ги SAP GUI безбедносните известувања

Пристап до датотека која е одбиена во SAPДали сте изненадени од сите овие SAP GUI Безбедносни известувања (Слика 1), ве прашувате цело време дали сакате да дозволите пристап до датотеки? Вел...
Прочитај повеќе

SAP дознајте кои погледи се отворени за материјал / статија

Состојба на SAP материјалот ги прикажува статусите за одржувањеСакате да знаете кои погледи се отворени во Материјалот Master MM03 трансакција за материјал и за која организација (и): локаци...
Прочитај повеќе