SalesForce: smažte uživatele v několika jednoduchých krocích

Není možné odstranit uživatele na platformě SalesForce, protože data jsou uchovávána z historických a bezpečnostních důvodů. Můžete však uživatele jednoduše deaktivovat, a tím mu zakázat přihlášení k účtu SalesForce a používat SalesForce vůbec, pokud k tomu máte potřebná administrátorská práva....
Přečtěte si více

Jak vytvořit pracovní postup v SalesForce?

Vytvoření pravidla pracovního postupu v SalesForce se provádí v nastavení SalesForce pod automatizací procesů> akcí worlkflow. Co je to pracovní postup v SalesForce? Pracovní postupy slouží k automatizaci akcí. Viz níže podrobně, na co se používají, jak je vytvořit a jak je aktivovat v aplikaci SalesForce Lightning....
Přečtěte si více

Jak přidat vlastní objekt do navigačního panelu v SalesForceLightning?

Přizpůsobte si navigační lištu v aplikaci SalesForce Lightning a získejte rychlý přístup k nejdůležitějším funkcím, jako jsou účty SalesForce, dashboardy SalesForce nebo kontakty SalesForce. V SalesForce je přidání zákaznického objektu na navigační lištu standardní manipulace s grafickým rozhraním a je jedním z prvních kroků, které je třeba provést při získávání přístupu do systému, s vytvářením dashboardů v SalesForce, k přizpůsobení systému a zvýšení produktivity v několika krocích . Navigační lišta SalesForce bude jednou z vašich nejpoužívanějších položek rozhraní!...
Přečtěte si více

Jak exportovat kontakty z SalesForce Lightning?

Export kontaktů z SalesForce je docela snadná operace, a to vytvořením zprávy obsahující kontakty, které chcete exportovat, a exportováním této zprávy do Excelu nebo jiného dostupného formátu exportu z SalesForce. Proces je velmi podobný exportu dat z SalesForce do Excelu, jako je tomu například u exportu sestav....
Přečtěte si více

Jak změnit jazyk in SalesForce blesk?

Pro rozhraní SalesForce Lightning je k dispozici mnoho jazyků a každý uživatel jej může snadno změnit. Protože je založeno na webovém rozhraní, je velmi snadné změnit jazyk blesku SalesForce jednoduše tak, že navštívíte uživatelské preference, přejdete na nastavení jazyka SalesForce a vyberete ten pravý. Po změně jazyka Sales Force budou všechny související funkce zobrazeny přímo ve vybraném jazyce, jako jsou účty SalesForce, dashboardy SalesForce, kontakty SalesForce a všechny ostatní části rozhraní....
Přečtěte si více

Jak mohu exportovat data z SalesForce do Excelu?

V mnoha případech může být užitečné exportovat sestavu SalesForce do Excelu, aby bylo možné data sdílet s kolegy nebo připravovat prezentace. Existují vestavěné způsoby, jak exportovat SalesForce do Excelu v několika jednoduchých krocích, všechny dostupné ihned po přihlášení na účet SalesForce....
Přečtěte si více

Jak vytvořit dashboard v SalesForce Lightning?

Vytvoření řídicího panelu v SalesForce vám umožní rychlý a efektivní přístup k nejdůležitějším informacím o vaší činnosti. Řídicí panely SalesForce Lightning obsahují užitečné informace, ke kterým chcete rychle přistupovat, a lze je plně přizpůsobit vašim potřebám. Vytváření dashboardů v SalesForce je jednoduchá a nezbytná operace, aby bylo možné plně využít potenciál reportingu v reálném čase....
Přečtěte si více

Jak sloučit účty v SalesForce Classic?

Jak sloučit účty v SalesForce? Může být nezbytné provést operaci sloučení účtů SalesForce v několika případech, zejména při provádění některých čištění dat, a všimnout si, že různé registrované účty SalesForce skutečně představují stejný účet, ale s nepatrně odlišnými daty, jako je nesprávně zadaný znak, SalesForce operace sloučení účtu bude nezbytná. Také, když se sloučí více klientů nebo pokud bývalý účet opustil společnost a byl převeden na jiný účet, může být nutné sloučit oba účty v SalesForce....
Přečtěte si více

Jak sloučit kontakty v SalesForce Classic?

Jak sloučit kontakty v SalesForce? Sloučení kontaktů z účtu lze provádět pouze na SalesForce Classic a jedná se o docela přímou operaci. Obzvláště užitečné bude sloučení kontaktů v SalesForce během operací, jako je čištění dat, které by mohlo zaznamenat určitou redundanci v registrovaných kontaktech. Operace sloučení kontaktů SalesForce umožní vyčistit data, která by mohla být duplikována, výběrem správného z různých záznamů. Níže naleznete informace o sloučení kontaktů v SalesForce Classic, aby byla zajištěna nejvyšší možná přesnost dat....
Přečtěte si více