Hvordan sletter jeg min Facebook-konto

Hvordan sletter jeg min Facebook-konto [Dansk]

Hvordan sletter jeg Facebook

Permanent sletning af en personlig facebook-konto er en nem betjening.

Kort sagt, gå til Indstillinger> Dine Facebook-oplysninger> Slet din konto og oplysninger> Slet konto, og følg vejledningen.

slet facebook konto link

I detaljer se nedenfor walkthrough med detaljerede forklaringer og skærmbilleder.

Sådan slettes Facebook-konto

Efter at have logget på den konto, der skal slettes, skal du åbne indstillingerne øverst til højre, der viser alle tilgængelige menuer.

Facebook login side

Sådan slettes facebook konto permanent

Gå til menuen Dine Facebook-oplysninger, der giver mulighed for at se dine oplysninger, downloade dem, men også at gennemgå alle dine tidligere aktiviteter i aktivitetsloggen og administrere disse oplysninger. Endelig tilbyder den et link til at slette din konto og oplysninger, der er tilgængelig ved at klikke på linket Vis.

Sådan opsiges din facebook-konto

Derefter er der mulighed for at deaktivere kontoen og holde Messenger aktiv, hvis du vil fortsætte med at chatte med dine forbindelser, men ikke længere have en Facebook-konto.

Det er igen muligt at downloade alle oplysninger, før du sletter kontoen.

Hvordan annullerer jeg min facebook-konto for godt

En popup åbnes og beder om at indtaste adgangskoden igen med sikkerhed - hvilket betyder, at det ikke er muligt at slette en Facebook-konto uden kontoadgangskoden, hvis nogen gerne vil spille en prank.

Sådan slettes facebook-konto link

Sådan sletter du fuldt ud facebook-kontoen

Når adgangskoden er indtastet, vil en sidste popup bede om en bekræftelse af handlingen. Det forklarer også, at sletningen vil deaktivere kontoen i 14 dage, hvor det stadig vil være muligt at genaktivere kontoen. Efter disse 14 dage vil kontoen aldrig blive tilgængelig igen eller de data, der var relateret til den pågældende konto.

Derefter vil en besked minde om, at kontoen er planlagt til sletning, og deaktiveres kun i 14 dage - efter hvad den vil blive slettet permanent, uden nogen måde at få den tilbage.

Hvordan kan jeg slette min facebook-konto permanent

Lidt senere sender Facebook en besked til den email, der er knyttet til den konto, der er planlagt til at slette fb. Denne email vil minde om tidsfristen på 14 dage for at komme tilbage til kontoen, før den slettes for evigt, uden nogen måde at komme tilbage til nogen af ​​de tilknyttede data.

https www facebook com slet konto

Sådan sletter du facebook-kontoen permanent med det samme

Det er ikke muligt at slette alle data vedrørende kontoen med det samme. Men ved at følge ovenstående trin bliver kontoen straks deaktiveret, og ingen information vil være tilgængelig udefra længere. Slettelsen af ​​data vil ske 14 dage efter det.

Sådan slettes Facebook-konto i mobil

På mobilenheder er proceduren lidt anderledes end adgang til indstillingen for sletning af konto.

På mobilapplikationen skal du åbne de hurtige links i øverste højre menu med 3 linjersymbolet.

Der skal du rulle ned til Indstillinger og fortrolighed og åbne menuen.

Under denne menu åbner du indstillingerne.

Rul ned til sektionen Din Facebook-information, og åbn Konto Ejerskab og Kontrol menu.

Sådan slettes Facebook-konto på telefonen

Her åbner du deaktiverings- og sletningsmenuen.

Du kan nu vælge enten at deaktivere din konto midlertidigt eller slette facebook-kontoen permanent.

Følg vores rejseside på Facebook

Hvordan kan jeg straks slette min Facebook-konto?

For at slette Facebook-konto med det samme, skal du gå til indstillinger> dine Facebook-oplysninger> se link> slet konto> indtast adgangskode> fortsæt> slet konto.

Sådan sletter du min Facebook-konto med det samme, med en mulighed for at genaktivere den inden for 14 dage ved at logge ind igen.

Under alle omstændigheder vil kontoen blive slettet offentligt, og den bliver helt slettet efter 14 dages periode.

Afslut Facebook-kontoen nødvendiggør permanent at følge disse trin, og vent på, at 14-dagesperioden er overstået. Det vil straks annullere Facebook-konto, men proceduren for at slette Facebook-konto indeholder en karantæneperiode, hvor FB-kontoen permanent slettes, men operationen kan annulleres, hvis det var en fejltagelse.

Slet FB permanent link

Lignende artikler

Kommentarer (0)

Efterlad en kommentar