نحوه اضافه کردن کاربران در SalesForce رعد و برق?

نحوه اضافه کردن کاربران در SalesForce رعد و برق? [فارسی]

نحوه اضافه کردن کاربران در SalesForce

اضافه کردن یک کاربر جدید به حساب SalesForce Lightning بسیار ساده است ، به شرط اینکه دسترسی مناسب داشته باشید که بتوانید یک نفر را ایجاد کنید ، و در صورت لزوم مجوز SalesForce دریافت کنید که آن کاربر را تحت پوشش قرار دهد.

هزینه مجوز SalesForce چقدر است؟

برای اضافه کردن یک کاربر جدید به یک حساب SalesForce، به تنظیمات> تنظیم> مدیریت> کاربران> کاربران> جدید بروید و دستورالعمل را برای افزودن کاربر جدید به حساب دنبال کنید.

منوی ایجاد تنظیمات کاربری

برای افزودن یک کاربر جدید به یک حساب، با رفتن به تنظیمات> تنظیمات شروع کنید. تنظیمات در آیکون چرخ دنده در گوشه بالا سمت راست رابط قابل دسترسی است.

در منوی سمت چپ سمت راست، منوی Administrative> users را پیدا کنید و برای گسترش آن روی پیکان کلیک کنید.

سپس دوباره کاربران زیر منو باز کنید که بعد از گسترش منوی کاربر باید قابل مشاهده باشد.

در حال حاضر، در منوی کاربران، به سادگی با کلیک بر روی آیکون جدید برای شروع راه اندازی کاربر، که در یک pop-up جدید رخ می دهد.

همچنین میتوانید در آن رابط کاربری فهرستی از کاربران موجود در آن حساب را مشاهده کنید.

ایجاد یک روش کاربر جدید

گام اول هنگام ایجاد یک کاربر جدید، وارد کردن نام، نام، آدرس ایمیل و انتخاب یک نمایه برای آن کاربر است.

نمایه باید از قبل تعریف شده باشد و می تواند به عنوان مثال، مانند تعریف شده در سیستم شما، چیزی شبیه به کاربر چت رایگان، کاربر استاندارد یا مدیر سیستم باشد.

در گزینه های پیشرفته، می توانید یک آدرس پستی برای این کاربر جدید با خیابان، شهر، ایالت یا استان خود، پستی یا کد پستی و کشور تنظیم کنید.

در گزینه های پیشرفته تک ثبت نام، کاربر می تواند با یک شناسه فدراسیون تک ثبت نام، در صورتی که او یکی است، تنظیم شود.

این اجازه خواهد داد که این کاربر در چند برنامه به اشتراک گذاشته شود.

در نهایت، تنظیمات محلی به کاربر اجازه می دهد که کاربر جدید را با منطقه زمانی مورد نظر، محلی و زبان محلی خود، به عنوان در دسترس در دسترس از زبان رابط کاربری SalesForce اضافه کند.

کاربر ایجاد شده در سیستم

هنگامی که کاربر جدید در سیستم SalesForceLightning اضافه شده است، یک پیام تأیید بر روی صفحه نمایش داده می شود و رابط کاربری شما را به صفحه مدیریت کاربران منتقل می کند، جایی که همه کاربران که به آن نمونه دسترسی دارند، لیست می شوند.

همچنین ممکن است کاربر را از آن رابط کاربری غیر فعال کنید.

مقالات مشابه


نظرات (0)

پیام بگذارید