چگونه حساب فیس بوک خود را حذف کنم

چگونه حساب فیس بوک خود را حذف کنم [فارسی]

چگونه فیس بوک را حذف کنم

یک حساب کاربری فیس بوک به صورت دائمی یک عملیات آسان است.

به طور خلاصه، به تنظیمات> اطلاعات فیس بوک خود بروید> حساب و اطلاعات خود را حذف کنید> حساب حذف کنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید.

لینک فیس بوک را حذف کنید

در زیر، با دنبال کردن توضیحات و تصاویر دقیق، زیر را ببینید.

خوانده اید؟

چگونه فیس بوک را حذف کنید

پس از ورود به حساب کاربری که باید حذف شود، تنظیمات را از فلش بالا سمت راست باز کنید، که تمام منوهای موجود را نمایش می دهد.

صفحه ورود به فیس بوک

نحوه حذف حساب فیس بوک برای همیشه

در آنجا، به منوی «اطلاعات فیس بوک» خود مراجعه کنید، که گزینه هایی برای مشاهده اطلاعات خود را ارائه می دهد، آنها را دانلود کنید، همچنین تمامی فعالیت های گذشته خود را در فعالیت فعالیت ها مشاهده کنید و این اطلاعات را مدیریت کنید. در نهایت، یک لینک برای حذف حساب و اطلاعات خود را فراهم می کند، که با کلیک روی پیوند مشاهده قابل دسترسی است.

چگونه حساب فیس بوک خود را خاتمه دهید

از آنجا، گزینه ای برای غیرفعال کردن حساب و فعال بودن مسنجر وجود دارد، در صورتی که می خواهید در ارتباط با اتصالات خود چت کنید، اما دیگر نیازی به حساب فیس بوک نیستید.

قبل از حذف حساب، امکان بارگیری تمام اطلاعات وجود دارد.

چگونه حساب فیس بوک من را خاتمه دهم؟

یک پنجره باز خواهد شد و خواهش می کنم دوباره با امنیت وارد سیستم شوید - به این معنی که امکان حذف یک حساب کاربری فیس بوک بدون رمز عبور حساب کاربری وجود ندارد، در صورتی که کسی بخواهد یک شوخی را بازی کند.

نحوه حذف لینک حساب فیس بوک

چگونه حساب کاربری فیس بوک را حذف کنیم

بعد از اینکه رمز عبور با موفقیت وارد شد، آخرین پنجره برای تأیید عمل درخواست خواهد شد. همچنین توضیح می دهد که حذف این حساب را به مدت 14 روز غیرفعال می کند، در طی آن هنوز امکان دوباره فعال شدن حساب وجود دارد. پس از این 14 روز، حساب هرگز دوباره قابل دسترسی نخواهد بود و نه اطلاعات مربوط به آن حساب.

پس از آن، یک پیام یادآوری می کند که حساب برای حذف برنامه ریزی شده است و فقط برای 14 روز غیرفعال می شود - پس از آنکه دائمی حذف می شود، بدون هیچ گونه راهی برای بازگشت آن.

چگونه می توانم حساب فیس بوک من را به طور دائم حذف کنم

کمی بعد، فیس بوک یک پیام به ایمیل مرتبط با حساب برنامه ریزی شده برای حذف fb ارسال خواهد کرد. این ایمیل در مورد آخرین مهلت 14 روزه برای بازگشت به حساب قبل از آنکه همیشه برای شما حذف شود، بدون هیچ گونه راهی برای بازگرداندن هر یک از داده های مرتبط، یادآوری خواهد شد.

https www facebook com حذف حساب کاربری

نحوه حذف حساب فیس بوک به طور دائم بلافاصله

امکان حذف همه اطلاعات مربوط به حساب بلافاصله امکان پذیر نیست. با این حال، با پیروی از مراحل فوق، حساب کاربری به درستی غیرفعال خواهد شد و دیگر اطلاعات از خارج خارج نخواهد شد. حذف داده ها 14 روز پس از آن اتفاق می افتد.

چگونه حساب فیس بوک را در موبایل حذف کنید

در دستگاه های تلفن همراه، روش کمی متفاوت است به دسترسی به گزینه حذف حساب.

در برنامه تلفن همراه، لینک های سریع را در منوی سمت راست بالا، با نماد 3 خط باز کنید.

در آنجا، به تنظیمات و حریم خصوصی بروید و منو را باز کنید.

در زیر این منو، تنظیمات را باز کنید.

به بخش اطلاعات فیس بوک خود بروید و منوی Ownership and Control Account را باز کنید.

چگونه حساب فیس بوک را در تلفن حذف کنید

در اینجا، منوی Deactivation and Deletion را باز کنید.

شما هم اکنون می توانید انتخاب کنید که یا حساب کاربری خود را به طور موقت غیرفعال کنید یا حساب فیس بوک را به طور دائمی حذف کنید.

صفحه سفر ما را در فیس بوک دنبال کنید

چگونه می توانم حساب فیس بوک خود را بلافاصله حذف کنم؟

برای حذف حساب فیس بوک بلافاصله، به تنظیمات> اطلاعات فیس بوک خود بروید> مشاهده لینک> حذف حساب کاربری> رمز عبور را وارد کنید> ادامه> حذف حساب کاربری.

این نحوه پاک کردن حساب فیس بوک من بلافاصله است، با گزینه ای برای دوباره فعال کردن آن در ظرف 14 روز با ورود دوباره.

در هر حال، در عین حال، حساب عملا حذف خواهد شد و پس از 14 روز به طور کامل حذف خواهد شد.

حساب کاربری فیس بوک را به طور دائم خاتمه دهید و این مراحل را دنبال کنید و منتظر بمانید که دوره 14 روزه به پایان برسد. این حساب فیس بوک را بلافاصله لغو می کند، اما روش حذف حساب فیس بوک شامل یک دوره قرنطینه است که طی آن حساب FB به طور دائم حذف می شود، اما در صورتی که اشتباه باشد، عملیات می تواند لغو شود.

حذف FB به طور دائم لینک

مقالات مشابه

 

نظرات (0)

پیام بگذارید