Apa alternatif paling apik kanggo AdSense?

Apa alternatif paling apik kanggo AdSense?

Carane monetize blog tanpa AdSense

Akeh wong sing wis wiwit nggunakke program AdSense Google, nanging ana sawetara sing nemokake sing rada koyone utawa ora mestine ngetrapake kabutuhan dhewe saka program iklan.

Muga-muga bisa wae, untung wae kanggo wong kuwi, ana akeh pilihan kanggo AdSense sing bisa ngurangi bagean saka cacat. Punika minangka dhaptar paling penting saka bagean kanthi gambaran babagan saben wong.

Kaputusan kita: Ezoic, sing bakal nemokake sampeyan minangka korban paling nggumunake iklan iklan, kanthi cara iki ngembangake pendapatan sampeyan.

Ezoic | Situs web Intelligence Platform Kanggo Penerbit
Pendapatan promosi tambahan 50-250% karo Ezoic. Mitra Certified Publishing Google.

AllFeeds terus-terusan mempromosikan panggung panggung

AllFeeds duwe kolam sing luar biasa kanggo sponsor. Tambahan uga akeh desain presentasi sing bisa ditelusuri. Iki kalebu pennants, tangkapan, panyedhiya XML, DHTML pop-ups, etc. Iku tambahan kalebu tetep rincian status promosi sampeyan. Situs bakal dikirim saben wulan, menehi sampeyan kabeh sing luwih saka $ 25.00, nalika nerusake laba kanggo sasi sabanjure ing kesempatan sing ora sampeyan. Bab liya sing nyenengake babagan AllFeeds yaiku nggabungake Google AdSense, nggedhekake penghasilan sampeyan nganggo AdSense.

Allfeeds | A TRADING ADVERTISING PLATFORM REAL-TIME FOR PUBLISHERS

Media.net: Platform Kontes Periklanan lan Programmatic

Media.net ngidini sampeyan salah siji probabilitas sing apik kanggo nyetel valuing kanggo situs sampeyan. Iku uga ngidini sampeyan ngidini utawa nolak sembarang sambungan sing muncul ing situs sampeyan (senadyan kasunyatan sing AdSense dhewe ngrampungake proyek banget banget iki uga, karo saluran URL) Ana uga segmen pangukuran sing bakal ngaktifake sampeyan kanggo ndeleng carane sampeyan uga Situs web. Promosi sing sethitik mung kaya AdSense lan padha uga kaya prasaja kanggo nyiyapake. Mangkono uga, mlebu kanggo Media.net gratis.

Media.net: Platform Kontes Periklanan lan Programmatic

Dikawruhi, Pemimpin Pribadi Digital Marketing

Ngenal pasti minangka khusu kanthi alasan sing ndukung sponsor kanggo situs sampeyan, saéngga ditrapake kanggo ngasilake keuntungan sing paling penting kanggo kaca sampeyan. Kajaba iku ana blumbang gedhe saka promotor sing njamin ana akeh individu kanggo Pick situs sampeyan. Dadi sing kaya mangkono, mbutuhake bahan kimia sing luwih resik, banjur AdSense. Minangka paling lokal, wawasan terus-terusan bisa diakses lan prasaja kanggo diwiwiti karo administrasi iki, nanging ing tangan liyane iku saestu adaptable.

Dikawruhi | Pemimpin ing Personalized Digital Marketing

Chitika Online Advertising Network

RealContext migunakake kaweruh Ponggawa kanggo nemokake promosi paling penting kanggo kaca sampeyan. Salajengipun, wonten komponen tambahan ingkang ndadosaken RealContext luar biasa. Catchphrases dipilih kanthi gumantung marang penentuan past kaline lan ora. Sing nyebabake ana proses kritik sing konsisten sing njamin sampeyan bakal ningkatake asil sing luwih apik saka promosi. Tambahan uga ngganggu sawetara kalebu lan bisa dipisahake kanthi aman lan luwih akeh pilihan.

Chitika - Online Advertising Network - Where information drives advancement

RhythmOne

RhythmOne minangka pemasok promosi logis banget komponen sing cocog. Minangka karo AdSense, iklan difokusake nanging durung mandheg ing ngendi wae. Promosi sing bisa ditrapake, sampeyan bisa milih saka iklan isi, bendera, wangun kothak, pop-up, pop-unders utawa dhuwur munggah. Sampeyan bisa uga nuduhake promosi sampeyan dhewe, liwat revolusi, ing situs sampeyan lan ing tujuan anak perusahaan liyane, sing ndadekake RhythmOne dicampur karo kemajuan publikasi sing biasa. Ana macem-macem unsur sing ngetokake konstan ing line lan, kaya sing umum karo administrasi kasebut, diwiwiti gratis lan dadi angin.

RhythmOne - Home

Karo

Karo has exceptionally adjustable promotion squares, which you can make for yourself with a simple to use on-line interface. You likewise get realtime revealing with snaps by-area, page and refferer. There's coordination with Google AdSense also, through the google_alternate_ad_url so Karo can be utilized as a substitute for Google PSA's (Public Service Ads).

Karo: Home

Sovrn: Teknologi kanggo Penerbit

Saliyané Sovrn nyedhiyakake distributor kanggo ngidini iklan sing dianggep subjek utawa bagian, lan ora diarani konvensional. Situs iki uga nyedhiyakake distributor lokal karo para promotor kanthi tangan kanggo njamin iklan pangasilake dhuwur. Apa maneh, ngomong babagan penghasilan, ukuran dhuwit sing diwenehake yaiku tawaran setengah sing ora bisa ditrapake kanggo biaya panjaluk sing dibayar dening Sovrn.

Sovrn: Teknologi kanggo Penerbit

Criteo: Tahap publikasi kanggo Internet mbukak

Criteo disusun luwih kanggo distributor substansi. Iki menehi panguwasa lengkap liwat tampilan iklan, pangukuran liwat eksekusi umum situs lan luwih apik income. Iku diidini kanggo njaluk lan sampeyan menang 60% saka lengkap income. Sampeyan bisa njaluk payed kanthi cek Paypal Bank lan (paling kesempatan) ijol-ijolan kabel uga.

Criteo: Tahap promosi kanggo Internet mbukak

Ezoic - Situs web Intelijen Platform Kanggo Penerbit

Ezoic bakal ngasilake sampeyan 60% saka ukuran situs maya sampeyan nggawe. Apa sampeyan entuk luwih saka karo AdSense, sampeyan bisa ndeleng asil saka situs sampeyan tuwuh kanthi terus-terusan. Sampeyan bisa njaluk dhuwit kanthi PayPal utawa liwat mriksa ing interval biasa, menehi sing entuk kabeh luwih saka $ 50. Yen sampeyan durung nggawe sing akeh, sampeyan menang pindhah menyang pigura wektu ing ngisor iki.

Ezoic | Situs web Intelligence Platform Kanggo Penerbit
Pendapatan tambahan iklan 50-250% karo Ezoic. Mitra Certified Publishing Google.

Meja Perdagangan | Perspektif yang jelas tentang peningkatan promosi

Kaya AdSense, Meja Perdagangan nuduhake promosi isi ing kaca sampeyan. Ing kasus apa wae, prabédan dumunung ing cara sing publicists tawaran liwat spasi promosi, njamin sampeyan gain minangka akeh income sampeyan bisa. Iki uga nambahake tawaran bakal nambah sawise sawetara wektu, menang dhuwit luwih akeh. Sampeyan uga entuk cara sing luar biasa kanggo ngowahi promosi sampeyan kanthi prasaja kanggo nggunakke laporan instrument lan nitty ing status situs sampeyan.

Meja Perdagangan | Perspektif yang jelas tentang pengumuman lanjut

Wigati: Mobile Advertising lan Aplikasi Monetization Platform

Smaato ngrampungake wigati kanthi nglebokake saluran sing dituduhake dening klasifikasi situs. Sampeyan uga nawakake laporan on-line status situs lan kamungkinan kanggo nyakup iklan khusus sampeyan dhewe sing ngundhakake promosi sing ora njupuk sampeyan apa-apa. Persiyapan iku dhasar, uga kanggo AdSense lan banget luwes uga. Iku pusat lan portabel lan aplikasi.

Wigati: Mobile Advertising lan Aplikasi Monetization Platform

TripleLift

TripleLift nawakake iklan sing diwiwiti klien, nampilake tembung-tembung tartamtu ing inti kaca lan nampilake promosi sing penting nalika klien ngetokake mouse kasebut. Iku nggunakake rugi kanggo-eksekusi ngevaluasi rencana lan bisa tanpa akeh regane bisa digunakke bebarengan Techniques liyane sing nyawiji, amarga iku inconspicuous. Iku ndadekake sampeyan bisa ngontrol sampeyan, kanthi gampang nggabungake situs sampeyan kanthi nggunakake sawetara JavaScript langsung.

TripleLift

IPONWEB - Pemimpin Global ing Teknologi Pengiklanan Real-Time

Kasus-kasus IPONWEB nduwe inovasi sing bisa nguri-ngira lan ngerteni kaca web sampeyan, nguatake kanggo nuduhake inti sing paling cocok kanggo situs web sampeyan. Liyane saka promosi isi, IPONWEB nyorot postingan korelasi nilai kaya ngumumake publicize. Iku apa-apa, nanging angel dieksekusi lan duwe pendekatan cicilan uga.

IPONWEB - Pemimpin Global ing Teknologi Pengiklanan Real-Time

OpenX: Programmatic Advertising | Jaringan Ad Exchange

OpenX fokus marang distributor ukuran cilik lan moderate. Ngartekno kegunaan Search Box lan salajengipun nyakup bab-bab kaya Direktori Kategori kaya pengobatan 404 kaca kesalahan. Saliyane uga bisa dikoordinasi karo kaca kanthi nggunakake dhasar ing dhasar.

OpenX: Programmatic Advertising | Jaringan Ad Exchange

Kiosk - Miwiti Monetizing situs web karo Kiosked

Kios nawakake sampeyan 65 persen saka apa sing digawe saka obah ing situs sampeyan. Angsuran wis rampung sasi kanggo sasi, kanthi cara PayPal utawa liwat cek. Promosi bisa dirancang kaya sing dikarepake, lan Kiosk malah nawakake administrasi bantuan gratis kanggo individu lan ora ana biaya sing dibutuhake kanggo ndhaftar karo administrasi.

Kiosk - Miwiti Monetizing situs web karo Kiosked

Trion Interactive

Trion Interactive nawakake iklan logis kanggo kaca dinamis, sing artine promosi bakal ganti nalika halaman sampeyan. Iku apa wae nanging angel nggunakake lan diijini kanggo sing munggah kanggo lan nawakake arrangment gampang catur. Kabeh iklan wis rampung lan laporan sing bisa diakses saben menit saben dina.

Trion Interactive

Teads: The Global Media Platform

Teads nawakake distributor sing bisa ngatur koordinasi isi iklan ing kaca-kaca. Iki rampung tarif individu, karo situs sampeyan sih dening tangan supaya nyedhiyakake sawetara likenesses karo rencana sing gedhe promosi. Sampeyan uga duwe pilihan kalebu kertu "Tambah Tambah" sing bisa cepet nyebrang menyang iklan ing kaca sampeyan. Sampeyan uga bisa digunakke karo Google AdSense, ngembangake CTR lan ngatur sponsor supaya bisa nuduhake koneksi ing ruang Google AdSense. Sampeyan duwe panguwasa lengkap liwat tampilan lan aran saka sampeyan kalebu pungkasan, sampeyan njaluk sange 75% saka apa publicist kebayar ing saben sworo cangkem.

Teads: The Global Media Platform

Mangkono, kaya sing kudu ditemokake ana akeh gagasan kanggo promosi iki, lan akeh crossover gumantung marang AdSense kaya ngumumake. Uga, dhuwit administrasi bisa kerjo bareng karo AdSense kanggo entuk sampeyan ngukur income sing luwih penting kanggo iklan sampeyan.

Pilihan sing paling apik yaiku Ezoic, sing ngatur kompetisi antarane kabeh mitra kasebut.

Pendapatan tambahan iklan 50-250% karo Ezoic. Mitra Certified Publishing Google.

Waca liyane

Artikel serupa

Komentar (0)

Ninggalake komentar