Gabungan kolom ing Excel lan generate kabeh kemungkinan kombinasi

Duwe rong set data sing beda, kayata dhaptar pelanggan lan dhaptar produk, lan pengin gabungke kanggo njaluk dhaptar anyar karo kabeh kemungkinan kombinasi pelanggan lan produk? Solusi iku cukup prasaja, layak karo MS Excel ing sawetara menit, lan, sanajan karo ewu entri, ora mbutuhake gaweyan akeh - kurang saka nyalin pasthal dhaptar sing kapindho kanggo saben nilai dhaptar pisanan - solusi pungkasan iki bakal njupuk jam karo atusan entri. Waca ngisor carane nggabungake kolom Excel lan generate kabeh kombinasi bisa Excel....
Waca liyane

Notepad ++ acak, ngurutake garis acak

Nggunakake Notepad ++, iku prasaja banget kanggo ngracak dhaptar garis, arep saka dhaptar sing diorganisir kanthi acak, kaya sing katon ing ndhuwur. Kanggo nglakoni, priksa manawa sampeyan wis nginstal plugin Python Script - yen ora, ndeleng Notepad ++ nginstal plugin Python Script karo Plugin Manager. Kita bakal nginstal RandomizeLines.py kanggo Notepad ++ saka github....
Waca liyane

Cara kanggo mbandhingake 2 file CSV kanthi MS Access

Iku bisa kedadeyan karo rong tabel sing beda-beda, ing ngendi sampeyan mung pengin ngerti apa beda sing tepat, utamané nalika ngatur dhuwite akeh. Aku ngajak sampeyan cara sing prasaja kanggo cepet entuk bedane antarane rong tabel - siji-sijine angel kanggo njaluk ing format sing bener!...
Waca liyane

Notepad ++ ekstrak alamat email saka file teks

Duwe berkas, umpamane ekstraksi saka kothak layang sampeyan, lan sampeyan pengin extract mung alamat email? Nggunakake Notepad ++ lan expression reguler prasaja, sing cukup prasaja. Deleng ing ngisor iki conto lengkap, utawa, ngringkes, mbukak file, nggunakake regexp ngisor kanggo nemokake alamat email, nambah baris istirahat sadurunge lan sawise saben, banjur tandha garis sing isi alamat email lan mbusak garis sing ora ditandhani....
Waca liyane

Carane mateni kabar Chrome ing Windows10?

Notifikasi Chrome bisa dadi gampang ngganggu ing Windows10. Nanging, ana cara sing gampang kanggo mateni, kanthi arep setelan> setelan isi> kabar> mblokir. Waca ngisor conto rinci kanggo mateni kabar Chrome ing Windows 10 - uga donya mateni kabar FaceBook ing Chrome, lan situs web liyane utawa kabar push sing wis diaktifake kanthi ora sengaja, utawa ora dibutuhake maneh....
Waca liyane

Carane nambah bali manajer plugin Notepad ++?

Ing versi paling anyar saka Notepad ++, manajer plugin ora diwenehi standar. Kanggo nambah maneh, perlu nginstal plugin nppPluginManager sing bener bakal ngganti manajer plugin, lan ngidini nelusuri, nginstal, ngupdate lan mbusak plugin Notepad ++....
Waca liyane

Carane nampilake rekaman Windows gratis karo PowerPoint?

Sing bener, sampeyan uga maca - yen sampeyan duwe Microsoft PowerPoint sing diinstal ing komputer, sampeyan saiki bisa ngrekam layar gratis desktop Windows, kanthi kualitas apik banget. Yen presentation PowerPoint ana ing mode presentasi, sampeyan bisa nguripake presentasi PowerPoint menyang video, lan yen sampeyan bisa ngowahi apa wae ing komputer menyang video, mung nggawe kasebut ditampilake ing layar, lan kalebu ndhaftar mikropon....
Waca liyane

LibreOffice njaluk werna bali menyang PDF ekspor

Wiwit OpenOffice [1] dipindhah menyang LibreOffice [2], akibat langsung saka Sun Microsystems sing dibeli dening Oracle, sawetara prabédan uga wis dirasakake, kajaba owahan jeneng. Salah sijine, ing versi LibreOffice (bener 3.3.3), ana impact tartamtu ing aku: ekspor PDF saya padha karo sistematik ireng lan putih....
Waca liyane

MSO ngganti cuaca unit cuaca

Cuaca ing tanggalan Outlook ditampilake ing unit sing salah, Celsius C ° tinimbang Fahrenheit F °, utawa sebaliknya, Fahrenheit F ° tinimbang Celsius C °? Sampeyan bisa ngganti unit cuaca sing ditampilake ing MSOutlook saka Celsius nganti Fahrenheit, utawa saka Fahrenheit nganti Celcius kanthi mbukak menu File> Pilihan> Kalender> pilih unit cuaca kanggo nampilake....
Waca liyane

Outlook nemokake folder sing ilang ing hierarki folder

Nggunakake opsi canggih, sampeyan bisa nemokake email miturut isi utawa pangirim, lan ndeleng ing folder hierarki sing ditemokake, kanthi nggunakake alat tlusur Advanced search. Iku banget gampang kanggo mindhah kanthi ora sengaja folder saka folder hirarki ing Outlook tanpa ngelingi - lan cukup angel golek maneh....
Waca liyane

Ora bisa muat Notepad ++ 32 bit plugin

Sawise diinstal Notepad ++ karo nyimpen aplikasi Windows 10, iku diinstal kanthi standar versi 64 bit. Iki ora masalah, nganti aku nyoba kanggo Bandingake rong file teks karo Notepad ++ lan Order dhaptar lan mbusak duplikat, sing loro-lorone mbutuhake versi 32 bit Notepad ++ kanggo bisa....
Waca liyane

Notepad ++ mbukak file ing jendhela anyar

Minangka sampeyan uga wis ngeweruhi, Notepad ++ ora menehi pilihan kanggo mbukak jendela anyar, lan mbukak kabeh file ing siji sing padha. Kanggo mbukak jendela anyar, sampeyan bakal diwenehake kanggo mbukak file / nggawe tab anyar / nyeret lan nyelehake berkas sing dibukak, cukup ketik kursor ing jeneng tab file sing pengin dibukak ing jendela anyar, klik lan tetepake tombol mouse sing ditetepake, seret mouse metu ing Notepad ++, uculake tombol mouse - lan pilih!...
Waca liyane

Tempel CSV menyang Excel

Salinan pasting CSV (Comma Separated Values) cukup gampang ing Microsoft Excel! Singkat: gunakake pilihan Data> Teks menyang Columns. Miwiti nganggo file CSV, kaya sing kasebut ing ngisor iki, bukak ing Excel kanthi nggunakake bukaan file standar Excel, kanthi nggunakake trabasan tombol CTRL + O, utawa mbukak ing Windows Explorer kanthi milih lan milih Open with Excel 2010 / Excel 2013 / Excel 2016, gumantung versi sampeyan wis diinstal....
Waca liyane

Kelalen password Windows 10 ora ana disk

Sidik jari diblokir, PIN ora digunakake maneh, sandi lali, ora bisa retrive akun Microsoft, lan ora ana sambungan WiFi? Deleng ing ngisor iki cara kanggo mbantah tanpa perlu ngreset disk - mung plug a phone karo USB, nuduhake koneksi internet lan ngreset password Windows 10 sing lali!...
Waca liyane

Excel autofilter luwih saka 2 kritéria

Yen sampeyan duwe sheet Excel sing arep disaring ing pirang-pirang kritéria, sampeyan duwe telung macem-macem cara, gumantung yen sampeyan pengin nyaring kriteria siji, loro, utawa pirang-pirang, supaya sampeyan kudu nggunakake Excel filter sing canggih....
Waca liyane

Bluetooth dipasangake nanging ora disambungake menyang Windows 10

Headphone Bluetooth dipasang nanging ora disambungake menyang Windows 10 Sampeyan bisa kedadeyan yen piranti Bluetooth, kayata headset, sing sadurunge wis dipasangake lan disambungake ing pamasangan Windows, dumadakan ora bisa nyambungake maneh, mungkasi karo speaker Bluetooth sing dipasangkan nanging ora ana swara. Ana sawetara kemungkinan alasan iki, lan sawetara solusi sing ngirim ngijini sambungan piranti....
Waca liyane

Panelusuran Windows nuduhake path lengkap

Nalika nampilake panelusuran ing jendhela Windows explorer, bisa uga menarik kanggo ndeleng lokasi file ing asil. Iki ora ditampilake minangka standar - ananging ana cara sing gampang, kanthi nampilake panelusuran minangka dhaptar, lan nambah path folder lengkap ing kolom sing ditampilake....
Waca liyane

Notepad ++ nginstal plugin Python Script karo Plugin Manager

Supaya bisa mbukak akeh naskah menarik (ndeleng Notepad ++ kanthi acak, ngurutake garis kanthi acak), ditulis ing basa Python ing Notepad ++, sampeyan kudu nginstal Python Scriptplugin. Sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal kanthi otomatis, utawa instal kanthi otomatis karo Plugin Manager, sing bisa dideleng ing menu Plugins => Plugin Manager => Tampilake Plugin Manager...
Waca liyane

Master Excel values ​​vlookup - Carane nggawe vlookup

Nalika nglamar vlookup ing dhaptar saka macem-macem sumber, sampeyan bisa uga gampang nganti ora bisa cocog karo angka. Conto khas: Ekstrak katup dibandhingake file teks lokal, daftar Excel dibanding extract SAP, daftar Excel dibanding karo dhaptar teks, ......
Waca liyane

Teks panelusuran Windows ing file lan folder karo Notepad ++

Salah siji saka kabisan migunani Notepad ++, yaiku nggolek pirang-pirang file teks kanggo senar teks lan nemokake file lan folder - kalebu subfolder lan file lan folder sing didhelikake - lan malah nggoleki lan ngganti tulisan ing teks iki ing kabeh file....
Waca liyane

Batch image resizer karo batch processing editor foto GIMP

Ing macem-macem kesempatan, iku migunani kanggo nganyari ing siji foto potret. Operasi iki njupuk sawetara menit kanggo nyetujoni kanthi nggunakake plugin penipuan gambar Batch kanggo GIMP. Iki tegese pangolahan minangka akeh file sing dikepengini, umpamane ukuran batch bakal resizer ewu file ing siji operasi....
Waca liyane

Carane ngundhuh subtitle ing VLC

Wiwit versi sawetara VLC, saiki ana pilihan sing bakal ngupadi subtitle online file media online, ngundhuh sing dipilih, lan muter karo film, kanthi mung sawetara klik. Iki bisa ditemokake dening extension VLC VLsub, sing sadurunge dadi plugin eksternal, nanging saiki langsung terintegrasi ing pamuter media VLC....
Waca liyane

Carane mbusak tabel ing Gmail

Ngilangi tabel Gmail ing pesen email bisa uga arupa bit rumit, minangka milih tabel kabeh lan mencet tombol Delete, utawa backspace, mung bakal mbusak data ing tabel, nanging ninggalake balung meja. Ing ringkesan, kanggo mbusak sakabehe tabel saka pesen kasebut: nambahake teks sadurunge lan sawise tabel, sijine kursor mouse sadurunge teks pisanan, terus tombol Shift, lan klik ing mburi teks sawise tabel. Mencet tombol Delete saiki bakal mbusak teks + tabel lengkap....
Waca liyane

Lotus Notes kesalahan ditemoni nalika mbukak jendhela

Aja reboot komputer sampeyan! Sampeyan kabeh kudu ngilangi proses ntaskldr.exe. Iki bisa kedadeyan nalika nutupi Lotus Notes kanthi cepet, contone kanthi ngakhiri proses, utawa njaluk Windows nindakaken nalika program ora njawab, sampeyan bisa ngatasi masalah iki ing wiwitan Lotus Notes sabanjure....
Waca liyane

Sharepoint ora bisa mbukak buku kasebut

Kita nyuwun pangapunten, kita mboten saged mbukak buku kerja Sharepoint 2013 Nalika ora bisa mbukak buku kerja kanthi langsung saka Sharepoint, solusi kanggo ngundhuh file kasebut sacara lokal, lan mbuka sesampune, tinimbang wis diwiwiti ing Excel online saka Sharepoint online....
Waca liyane

Scribus tutorial nambah pranala menyang PDF

Nggunakake perangkat lunak gratis Scribus, sampeyan bisa nambah pranala ing ndhuwur gambar, lan ngekspor menyang format PDF. Nalika nggarap dokumen, dadi dokumen vectorial, poster cetak, utawa mung gambar jpeg, bisa ditambahake ing sisih ndhuwur gambar, pranala anotasi, utawa hyperlink, sing bakal ditampilake ing PDF interaktif minangka area sing bisa diklik, anjog menyang bukaan hyperlink....
Waca liyane

Notepad ++ nyalin format karo

Format teks ing Notepad ++ bisa disalin menyang clipboard utawa diekspor nggunakake menu Plugins> NppExport> Ekspor menyang RTF utawa Ekspor menyang HTML. Sawise diekspor, teks sing diformat kanthi pandhuan sintaksis bisa disisipi ing aplikasi liyane, kayata LibreOffice, Microsoft Word, utawa postingan WordPress....
Waca liyane

MS Access Oracle ODBC driver

Yen sampeyan ngupaya nompo data saka tabel Oracle ing MS Access, sampeyan bisa uga ngalami kesalahan "Kesalahan sing mbukak wektu 3184: Ora bisa nglakokake query, ora bisa nemokake tabel sing disambung. [IBM] [Sistem i Access ODBC Driver] [ DB2 kanggo i5 / OS] SQL0204 - Tabel ing DB Jeneng jinis * FILE ora ditemokake (# -204) "(Fig 1)....
Waca liyane

Cara ngrekam layar Windows 10 gratis

Ana sawetara cara kanggo ngrekam layar gratis ing Windows 10, kanthi nggunakake built-in perekam layar Game diakses dening Windows + G, lan nderek instruksi layar. Pilihan liyane kanggo nginstal pamuter media VLC sing apik, lan nggunakakenya minangka perekam video layar gratis kanggo Windows 10 utawa versi Windows liyane sing diinstal....
Waca liyane