Wordpress sitemap XML SEO sitelinks dhaftar

Wordpress sitemap XML SEO sitelinks dhaftar

Wordpress njaluk kabeh kaca

Kanggo njaluk dhaptar pranala saka situs web Wordpress Panjenengan - sing perlu sampeyan umpamane kanggo entuk kabeh pranala saka situs web kasebut, utawa nggawe dhaptar utawa kaca redireksi sawisé URL situs pangowahan Wordpress, nginstal plugin All One Paket SEO.

Waca WordPress carane nginstal plugin yen sampeyan ora yakin carane nerusake.

Sitemap XML Wordpress plugin

Saka antarmuka administrasi, pindhah menyang All in One SEO> XML Sitemap menu kanggo njaluk kabeh pranala, lan ana klik ing Update Sitemap >> lan, sawise kabeh rampung, mbukak kanggo ndeleng link sitemap.

Carane nggawe sitemap XML

Sampeyan bisa nggoleki sitemap, apik kanggo browser.

Sitemap iku dhaptar kabeh pranala ing situs web panjenengan, mula pilih kabeh karo CTRL-A, banjur copot menyang clipboard karo CTRL-C.

Daftar pranala Wordpress

Tempelake ing sheet Excel contone. Minangka sampeyan bisa ndeleng, dhaptar pranala mbutuhake karya cilik supaya bisa digunakke

Pilih baris 7 sing pisanan saka pranala wp, lan busakna:

Sampeyan banjur bisa nambah filter kanggo muter karo data sing ngemot kabeh pranala kaca internal, sing disedhiyakake dening XML plugin sitemap XML.

... lan nyaring minangka sampeyan please!

Daftar iki saiki bisa digunakake kanggo nerusake XML sitemap SEO, kanggo nambah sitelinks SEO, utawa ngarahake situs Wordpress menyang URL liya, kanthi nggawe redirection sing tepat kanggo kabeh URL sing didaftar.

Ing kasus kasebut, kabeh pranala internal Wordpress kudu dialihake menyang sing anyar, kanggo mesthekake yen ora ana SEO. Ing sawetara kasus, bisa uga kudu dilakoni URL kanthi URL.

Wordpress sitemap XML plugin

Sitelinks ing Wordpress, uga disebut sitemap, bisa digawe nggunakake plugin SEO kayata Yoast plugin. Bakal kanthi otomatis nggawe sitelink kanggo Wordpress.

Carane nggoleki Wordpress sitemap.xml

Carane nggoleki Wordpress sitemap.xml? The Wordpress sitelink can be access at website/sitemap.xml. The file is created automatically by plugins such as Yoast, which will create the Wordpress sitelinks SEO sitemap file.

XML sitemap kanggo Excel

Ing Excel, buka sitemap XML kanthi nggunakake pangrowser menu pira didhelikake> import> open sitemap.xml.

XML sitemap kanggo Excel

Artikel serupa

Komentar (0)

Ninggalake komentar