Колку чини цената на лиценцата SalesForce?

Колку чини цената на лиценцата SalesForce?

Колку чини цената на лиценцата SalesForce

A SalesForce Молња license cost starts at 25$US per user and per month, at the minimum. This is without much liberty for users, as the system is limited to basic functions.

Тоа може да оди до 300 $ САД по корисник и месечно со целосен корисник пристап до функционалностите на системот.

Постојат 4 вида на лиценци:

- Essentials SalesForce, за 25 $ САД по корисник и месечно,

- SalesForce Молња professional, for 75$US per user and per month,

- SalesForce Молња претпријатие, за 150 $ САД по корисник и месечно,

- SalesForce Lightning неограничено, за 300 американски долари по корисник и месечно.

Essential лиценца SalesForce

Најосновните и најевтините лиценци за SalesForce, SalesForce Essential, чинат 25 US долари по корисник и месечно и се ограничени на 10 корисници.

Ова ќе биде најдобар избор за мал почеток, каде што само неколку корисници ќе имаат пристап до CRM.

Essential лиценца SalesForce includes all of the following features:

- Продава од било каде на било кој уред,

- Крст-продажба и продаваат полесно.

Essential лиценца SalesForce includes some of these features:

- Најди и управувајте со води подобро,

- Управување со клиенти и детали за продажбата,

- Добијте увид во продажбата во реално време,

- Соработка во вашата компанија,

- Прилагодете ги и автоматизирајте процеси,

SalesForce Молња професионална лиценца

The SalesForce Молња професионална лиценца costs 75$US per user and per month, and include more functionalities, that should be sufficient for a mid sized company.

SalesForce Молња професионална лиценца includes all of the following features:

- Продава од било каде на било кој уред,

- Конфигурирање, цена, понуда и сметка,

- Соработка во вашата компанија,

- Крст продава и продава полесно,

- Поврзете ги продажните информации со било која апликација,

- Извлечете максимум од SalesForce.

SalesForce Молња професионална лиценца includes some of these features:

- Најди и управувајте со води подобро,

- Управување со клиенти и детали за продажбата,

- Прогноза за продажба попрецизно,

- Добијте увид во продажбата во реално време,

- Проширете SalesForce на вашите партнери,

- Прилагодете ги и автоматизирајте процеси.

Лиценца за SalesForce Lightning Enterprise

Моделот SalesForce Lightning Entering ќе биде најпопуларен за повеќето големи компании, со цена од 150 американски долари по корисник и месечно, кои имаат намера да користат SalesForce за целиот процес поврзан со продажбата, а исто така да имаат интерфејс со нивните внатрешни алатки.

Лиценца за SalesForce Lightning Enterprise includes all of the following features, which are all the features offered by SalesForce Lightning:

- Најди и управувајте со води подобро,

- Управување со клиенти и детали за продажбата,

- Продава од било каде на било кој уред,

- Прогноза за продажба попрецизно,

- Конфигурирање, цена, понуда и сметка,

- Добијте увид во продажбата во реално време,

- Соработка во вашата компанија,

- Проширете SalesForce на вашите партнери,

- Крст продава и продава полесно,

- Прилагодете ги и автоматизирајте процеси.

- Поврзете ги продажните информации со било која апликација,

- Извлечете максимум од SalesForce.

SalesForce Молња неограничена лиценца

Најскапата лиценца за сите е SalesForce Lightning неограничено, кое го вклучува целиот SalesForce производ, овозможувајќи да го поврзете со кој било друг софтвер и да го прилагодите на внатрешните потреби на компанијата, но исто така вклучува и неограничена поддршка.

SalesForce Молња неограничена лиценца includes all of the following features, which are all the features offered by SalesForce Lightning:

- Најди и управувајте со води подобро,

- Управување со клиенти и детали за продажбата,

- Продава од било каде на било кој уред,

- Прогноза за продажба попрецизно,

- Конфигурирање, цена, понуда и сметка,

- Добијте увид во продажбата во реално време,

- Соработка во вашата компанија,

- Проширете SalesForce на вашите партнери,

- Крст продава и продава полесно,

- Прилагодете ги и автоматизирајте процеси.

- Поврзете ги продажните информации со било која апликација,

- Извлечете максимум од SalesForce.

Како да се обиде SalesForce бесплатно

SalesForce нуди бесплатно судење достапно за никого, што е многу лесно да се регистрирате и да го користите.

Едноставно пополнете го формуларот на нивната пробна веб-страница и почекајте брза е-пошта за потврда.

За неколку минути ќе се постави сметка од 30 дена, со повеќето ако не сите функционалности на SalesForce Lightning програмата достапни за тестирање преку интернет и бесплатно.

По некое време сепак, продажниот консултант од SalesForce ќе се јави и ќе се обиде да го продаде производот.

Бесплатно пробно - Salesforce 30-Day - Salesforce.com

Фото галерија

Слични статии

Коментари (0)

Остави коментар