Најдобар евтин веб хостинг

Најдобар евтин веб хостинг

Најдобар веб-хостинг 2018 избор:

најдобар личен веб-хостинг Bluehost за 3 $ месечно,
најдобар веб хостинг повеќе домени, Bluehost за 8 $ месечно,
најдобар облак хостинг провајдер Hostgator за 8,7 $ месечно.

Најевтини и најдобри веб хостинг

Нашиот врвен веб-хостинг избор 2018 е Bluehost

Со многу конкуренција и понуди кои не се секогаш споредливи, многу е тешко да се најде вистинскиот хостинг на веб-страниците, дали треба да биде за една веб-страница, хостинг на WordPress блог, веб-хостинг на веб-страници, мултимедијален хостинг, хостинг или облак хостинг.

Сепак, овој едноставен водич треба да ви помогне да направите брз и осветлен избор помеѓу некои од најдобрите веб хостинг компании во светот 2018, земајќи ги во предвид првите десет веб-сајтови.

EX2 евтини webhosting нуди кој е домаќин на оваа страница

Евтин дели хостинг едноставна страница

Најевтиниот начин за хостирање на веб-страница на неколку провајдери - даноците може да се променат врз основа на вашиот престој, но се применуваат подеднакво на секој веб-хостинг провајдер.

Овие веб-страници хостинг услуги се добар пример за најдобар евтини веб-хостинг и домен, од кои и двете се несигурни да биде домаќин на веб-страница.

За деловни веб-хостинг услуги, подобро видете подолу за multisite или облак хостинг.

Сите цени во американски долари и евра за споредливи услуги месечно, врз основа на 3-годишна претплата.

Топ 10 најдобри веб хостинг за една веб-страница

1. избор најдобар личен веб-хостинг 2018 Bluehost: 2.95 $ / 2.55 €
2. избор личен сајт хостинг Hostinger: 3,35 $ / 2,9 €
3. избор личен веб хостинг Hostpapa: 3.41 $ / 2.95 €
Hostgator: 3,49 $ / 3,02 €
A2hosting: 3,9 $ / 3,37 €
Inmotionhosting: 3,99 $ / 3,45 €
EX2: 4,61 $ / 3,99 €
1и1: 6,5 $ / 5,62 €

Споредба на најдобрите понуди на секој оператор, вклучувајќи посветен IP и SSL сертификат.

Сите цени во американски долари и евра за споредливи услуги месечно, врз основа на 3-годишна претплата.

Повеќето од нив нудат бесплатен домен хостинг решенија вклучени во евтини прифатлива веб хостинг, барем за првата година.

Препорачани веб хостинг услуги

1. избор Bluehost: 7.95 $ / 6.88 €
2. избор Hostgator: 11,62 $ / 10,05 €
3. избор A2hosting: 11,95 $ / 10,34 €
1 и 1: 13,25 $ / 11,46 €
Hostinger: 9 $ / 7.79 € (не е можно посветено IP)
Hostpapa: 13,81 $ / 11,95 € (без посветена IP адреса, цената не е достапна)
Inmotionhosting: 19,32 $ / 16,71 €
EX2: 25,04 $ / 21,66 €

Веб-страница за хостинг

Облак хостинг споредба може да биде незгодно, бидејќи секој домаќин нуди различни услуги. Сепак, за оваа споредба ја зедовме предвид понудата што беше најблиску до 4GB серверска меморија.

Сите цени во американски долари и евра за споредливи услуги месечно, врз основа на 3-годишна претплата.

Достапен веб-хостинг за мал бизнис

Прв избор Hostgator: 8,67 $ / 7,5 €
2. избор Bluehost: 8,95 $ / 7,74 €
3. избор Hostinger: 17,10 $ / 14,79 €
36,25 $ / 31,36 €

Достапни веб хостинг услуги

Повеќето од сите над веб-хостинг се занимава се овозможи за следните технологии и примени:

  • e-commerce веб хостинг,

  • Linux сервер хостинг,

  • веб хостинг php mysql,

  • Јава хостинг,

  • google web hosting,

  • WordPress веб хостинг,

  • sql веб хостинг.

Што е пропусниот опсег во хостинг?

Пропусниот опсег е количината на податоци кои можат да се пренесат, обично месечно. Над оваа граница, треба да се плати додаток.

Меѓутоа, во денешно време, најпознатите најдобри веб-хостинг 2016, а подоцна како оној каде е хостирана оваа веб-локација, нудат неограничен пропусен опсег со нивните веб хостинг решенија.

Прифатливиот веб хостинг пакет споменува погоре се одлични веб хостинг и треба да ги задоволи повеќето лични употреба и прифатлива бизнис хостинг мали веб. За поголеми примени или веб-сајтови, размислете за добивање посветен виртуелен сервер хостинг, кој ќе биде подобро прилагоден за врвни веб хостинг.

EX2 кој е домаќин на оваа веб-страница

Најдобри евтини веб хостинг

Еден добар евтини и меѓународни webhosting е тешко да се најде, со многу понуда на интернет, и тешкотијата да се најде најдобрите веб-хостинг за лични веб-сајт.

Постојат многу евтини веб-хостинг таму, и обично е поважно да се најдат најдобрите евтини веб-хостинг и домен како пакет.

Името на доменот обично се нуди за првата година во личниот webhosting пакет, а цената на името на доменот е речиси иста насекаде, како што е утврдена од страна на ICANN или локалните агенции кои управуваат со имињата на домените.

Видете подолу нашиот избор на компанија домаќин, лично тестиран и одобрен - најдобар личен веб-хостинг за нас е Bluehost 2,95 $ пакет.

Најдобар веб-хостинг за лична веб-страница
Најдобар бесплатен WordPress хостинг за веб-страниците над 10000 посетители месечно, со зголемен приход од реклами

Најдобри евтини веб хостинг

Најдобар евтин веб хостинг интернационал е тешко да се дефинира. Тоа зависи од вашата локација, вашата локација на посетители, вашиот буџет, користените технологии и многу други опции.

Сепак, за лична веб-страница, еден од најдобрите евтини веб-хостинг и домен е со Bluehost:

Најдобри евтини веб хостинг and domain international

За Wordpress веб-сајт, еден од најдобрите евтини веб-хостинг за веб-страници над 10000 посетители е Ezoic:

Најдобар бесплатен WordPress хостинг за веб-страниците над 10000 посетители месечно, со зголемен приход од реклами

Најдобар бесплатен хостинг WordPress

Бесплатен хостинг за WordPress, дали е можно дури и? Да, тоа е, со Ezoic, сертифициран Google партнер кој управува со реклами на вашата веб-страница, со избирање за вас најдобрите реклами кои ќе донесат највисок приход од неколку рекламирање партнери.

Ако имате повеќе од 10000 посетители месечно, регистрирајте се преку линкот подолу, и тие ќе го хостираат вашиот веб-сајт на WordPress бесплатно и ќе ги зголемат приходите од Google adSense со тоа што ќе се натпреваруваат со други рекламирање агенции.

Најдобар бесплатен WordPress хостинг

Прочитај повеќе

Слични статии

Коментари (0)

Остави коментар