Hoe verwijder ik mijn Facebook-account?



Hoe verwijder ik Facebook

Het permanent verwijderen van een persoonlijke Facebook-account is een eenvoudige handeling.

Kortom, ga naar Instellingen> Uw Facebook-informatie> Wis uw account en informatie> Account verwijderen en volg de instructies.

In detail, zie hieronder de beschrijving met gedetailleerde uitleg en schermafbeeldingen.

Hoe Facebook-account te verwijderen

Nadat u bent ingelogd op het account dat moet worden verwijderd, opent u de instellingen in de pijl-omhoog rechts, die alle beschikbare menu's weergeeft.

Facebook login pagina

Hoe je een facebook-account definitief kunt verwijderen

Daar gaat u naar het menu Uw Facebook-informatie, die de opties biedt om uw informatie te bekijken, ze te downloaden, maar ook om al uw eerdere activiteiten in het activiteitenlogboek te bekijken en deze informatie te beheren. Ten slotte biedt het een link om uw account en informatie te verwijderen, toegankelijk door op de koppeling Bekijken te klikken.

Hoe u uw facebook-account kunt beëindigen

Vanaf daar is er een optie om het account te deactiveren en Messenger actief te houden, voor het geval u wilt blijven chatten met uw verbindingen, maar niet meer een Facebook-account wilt.

Het is opnieuw mogelijk om alle informatie te downloaden voordat u het account verwijdert.

Hoe kan ik mijn Facebook-account voorgoed annuleren?

Er wordt een pop-up geopend en gevraagd om het wachtwoord opnieuw in te voeren, door beveiliging - wat betekent dat het niet mogelijk is om een ​​Facebook-account zonder het wachtwoord te verwijderen, voor het geval iemand een grap wil spelen.

Hoe je een facebook account volledig verwijdert

Nadat het wachtwoord is ingevoerd, vraagt ​​een laatste pop-up om een ​​bevestiging van de actie. Het legt ook uit dat de verwijdering het account gedurende 14 dagen zal deactiveren, waarbij het nog steeds mogelijk zal zijn om het account opnieuw te activeren. Na deze 14 dagen is het account nooit meer opnieuw toegankelijk, noch de gegevens die gerelateerd zijn aan dat account.

Hierna wordt een bericht weergegeven dat het account moet worden gewist en dat het account slechts 14 dagen wordt gedeactiveerd, waarna het definitief wordt verwijderd, zonder enige manier om het terug te krijgen.

Hoe kan ik mijn facebook-account permanent verwijderen?

Even later zal Facebook een bericht sturen naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan het account dat is gepland voor het verwijderen van fb. Deze e-mail herinnert aan de deadline van 14 dagen om terug te gaan naar het account voordat het voor altijd wordt verwijderd, zonder enige manier om de bijbehorende gegevens terug te krijgen.

Hoe je facebook-account permanent kunt verwijderen

Het is niet mogelijk om alle gegevens met betrekking tot het account onmiddellijk te verwijderen. Door bovenstaande stappen te volgen, wordt het account echter meteen gedeactiveerd en is geen enkele info meer van buitenaf toegankelijk. De verwijdering van de gegevens zal 14 dagen daarna gebeuren.

Hoe Facebook-account te verwijderen in mobiel

Op mobiele apparaten is de procedure iets anders om toegang te krijgen tot de accountverwijderingsoptie.

Open in de mobiele applicatie de snelkoppelingen in het menu rechtsboven, met het drielijnsymbool.

Daar bladert u naar Instellingen & Privacy en opent u het menu.

Open de instellingen in dit menu.

Blader omlaag naar het gedeelte Uw Facebook-informatie en open het menu Accounteigendom en beheer.

Hoe Facebook-account op telefoon te verwijderen

Open hier het menu Deactiveren en verwijderen.

U kunt nu kiezen om uw account tijdelijk te deactiveren of het Facebook-account permanent te verwijderen.

Volg onze reispagina op Facebook

Hoe kan ik mijn Facebook-account onmiddellijk verwijderen?

Om Facebook-account onmiddellijk te verwijderen, gaat u naar Instellingen> uw Facebook-informatie> link weergeven> account verwijderen> wachtwoord invoeren> doorgaan> account verwijderen.

Dit is hoe je mijn Facebook-account onmiddellijk kunt verwijderen, met een optie om het binnen 14 dagen te reactiveren door opnieuw in te loggen.

In ieder geval wordt het account ondertussen publiekelijk verwijderd en wordt het volledig verwijderd na de periode van 14 dagen.

Beëindigen van het Facebook-account maakt het permanent noodzakelijk om deze stappen te volgen en te wachten tot de periode van 14 dagen voorbij is. Het Facebook-account wordt onmiddellijk geannuleerd, maar de procedure om een ​​Facebook-account te verwijderen bevat een quarantaineperiode, waarin het FB-account permanent wordt verwijderd, maar de bewerking kan worden geannuleerd als het een vergissing was.

Verwijder FB permanent link





Comments (0)

laat een reactie achter