SalesForce: slett brukeren i noen enkle trinn

SalesForce: slett brukeren i noen enkle trinn [Norsk]

SalesForce: slett brukerimplikasjoner

Det er ikke mulig å slette bruker i SalesForce-plattformen , da dataene lagres av historiske og sikkerhetsmessige årsaker. Du kan imidlertid bare deaktivere en bruker, og dermed la ham ikke logge inn på SalesForce-konto og bruke SalesForce i det hele tatt, forutsatt at du har de nødvendige administratorrettighetene til å gjøre det.

SalesForce-plattformen
bruk SalesForce
logg inn på SalesForce-konto

Etter å ha deaktivert kontoen, vil rapporten opprettet i SalesForce av brukeren fremdeles være tilgjengelig, sammen med SalesForce-kontoer , SalesForce-kontakter eller SalesForce-arbeidsflyten han har opprettet - han vil rett og slett ikke kunne logge inn lenger, men dataene vil ikke gå tapt, og andre brukere som har tilgang til dataene hans, vil fremdeles kunne se profilen til brukerkontoen som har opprettet disse dataene.

Se nedenfor i noen få enkle trinn hvordan du kommer dit og utfører en SalesForce-slette brukeroperasjon på en sikker måte.

Slik deaktiverer du en Salesforce-bruker - Galvin Technologies
Slett bruker i SalesForce - Automation Champion
Hvorfor brukere kan ikke slettes fra salesforce.com? - Forcetalks

SalesForce: slett brukergrensesnitteksempel

For å slette en spesifikk bruker, eller mer nøyaktig for å forhindre at en konto bruker SalesForce ved å deaktivere den, starter du med å gå til konfigurasjonsmenyen, tilgjengelig under tannhjulikonet i SalesForce Lightning -grensesnittet.

Finn deretter brukermenyen under administrasjon i installasjonsalternativene. Ikke nøl med å bruke hurtigsøkskjemaet for å søke etter brukermenyen.

Hvis du ikke ser denne menyen, betyr det at du ikke har de nødvendige tilgangsrettighetene, og må kontakte systemadministratoren.

I brukeroppsettet, finn brukeren som skal slettes, og klikk på pilen på slutten av linjen, som viser en skjult meny.

Velg alternativet Rediger bruker for å deaktivere brukeren.

Deaktiver bruker i Salesforce Lightning

En pop-up vil dukke opp, slik at du kan endre alle brukerdetaljer: fornavn, etternavn, e-post og profilen hans, pluss en avkrysningsrute for å angi brukeren som aktiv eller ikke.

Ved å fjerne merket for den aktive ruten i rediger brukermenyen, vil brukeren bli deaktivert, noe som betyr at han praktisk talt vil få brukeren slettet fra Salesforce-grensesnittet, ettersom han ikke vil kunne logge inn lenger for å bruke Salesforce i SalesForce-plattformen .

Etter å ha fjernet merket i boksen, klikk på Lagre for å få brukeren deaktivert og forhindre at han noen gang bruker den kontoen.

Tilbake på brukerens oppsettmeny, bør en informasjonsmelding vises for å bekrefte at brukerendringen er lagret.

I brukerlisten vil det være synlig at den aktive sjekken ikke vises for den brukeren lenger, noe som betyr at brukeren har blitt slettet for å bruke Salesforce og ikke lenger kan logge inn på Salesforce-konto.

Endre Salesforce-brukerprofil

Det samme skjermbildet som brukes til å slette brukerne, brukes også til å endre Salesforce-brukerprofilen.

Når rollene og profilene i Salesforce er definert, går du bare til det skjermbildet for den gitte brukeren og endrer Salesforce-brukerprofilen hans i redigerings-popup-vinduet.

Standardprofiler - Salesforce Help
Profiler i Salesforce | Salesforce-profiler - Opplæringskart

Lignende artikler

kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar