SalesForce: ștergeți utilizatorul în câțiva pași simpli

SalesForce: ștergeți utilizatorul în câțiva pași simpli [Română]

SalesForce: ștergeți implicațiile utilizatorului

Nu este posibilă ștergerea utilizatorului din Platforma SalesForce , deoarece datele sunt păstrate din motive istorice și de securitate. Cu toate acestea, puteți pur și simplu să dezactivați un utilizator, astfel să nu-i permiteți să se conecteze pe contul SalesForce și să folosiți SalesForce, cu condiția să aveți drepturile de administrare necesare.

Platforma SalesForce
utilizați SalesForce
autentificare pe contul SalesForce

După ce a dezactivat contul, raportul creat în SalesForce de către utilizator va fi în continuare accesibil, împreună cu conturile SalesForce, contactele SalesForce sau fluxul de lucru SalesForce creat de el - pur și simplu nu se va mai putea autentifica, dar datele sale nu vor mai fi să fie pierdut, iar alți utilizatori care au acces la datele sale vor putea vedea în continuare profilul contului de utilizator care a creat aceste date.

Vedeți mai jos în câțiva pași simpli cum să ajungeți și să efectuați o operațiune de utilizator SalesForce șterge în siguranță.

Cum dezactivați un utilizator Salesforce - Galvin Technologies
Ștergeți utilizatorul din forța de vânzări - Automation Champion
De ce utilizatorii nu pot fi ștersi de la salesforce.com? - Forcetalks

SalesForce: ștergeți exemplu de interfață de utilizator

Pentru a șterge un anumit utilizator sau mai exact pentru a împiedica un cont să utilizeze SalesForce prin dezactivarea acestuia, începeți accesând meniul de configurare, accesibil sub pictograma de viteză a interfeței SalesForce Lightning.

Apoi, găsiți meniul utilizator aflat în administrare în opțiunile de configurare. Nu ezitați să utilizați formularul de căutare rapidă pentru a căuta în meniul utilizatorului.

Dacă nu vedeți acest meniu, înseamnă că nu aveți drepturile de acces necesare și trebuie să contactați administratorul de sistem.

În configurarea utilizatorului, găsiți utilizatorul pentru a șterge și faceți clic pe săgeata de la sfârșitul liniei, care va afișa un meniu ascuns.

Selectați opțiunea de editare a utilizatorului pentru a dezactiva utilizatorul.

Dezactivați utilizatorul în fulgerul Forta de vanzare

Va apărea un pop-up, care vă va permite să modificați toate detaliile utilizatorului: prenumele, prenumele, e-mailul și profilul său, plus o casetă de selectare pentru a seta utilizatorul ca activ sau nu.

Debifând caseta activă din meniul de editare a utilizatorului, utilizatorul va fi dezactivat, ceea ce înseamnă că practic va fi eliminat de către utilizatorul său din interfața Forta de vanzare, deoarece nu va mai putea să se autentifice pentru a utiliza Forta de vanzare în cadrul platformei Forta de vanzare.

După ce ați debifat caseta, faceți clic pe Salvați pentru a dezactiva utilizatorul și pentru a-l împiedica să folosească acel cont.

Înapoi în meniul de configurare a utilizatorilor, trebuie afișat un mesaj de informare pentru a confirma salvarea modificării utilizatorului.

În lista de utilizatori, va fi vizibil faptul că verificarea activă nu mai este afișată pentru acel utilizator, ceea ce înseamnă că utilizatorul a fost șters pentru a utiliza Forta de vanzare și nu se mai poate autentifica în contul Forta de vanzare.

Schimbați profilul utilizatorului Forta de vanzare

Același ecran folosit pentru ștergerea utilizatorilor este folosit și pentru modificarea profilului de utilizator Forta de vanzare.

După ce rolurile și profilurile din Forta de vanzare au fost definite, pur și simplu accesați ecranul respectiv pentru utilizatorul dat și modificați profilul său de utilizator Forta de vanzare în fereastra pop-up de editare.

Profiluri standard - Helpforce Help
Profiluri în Salesforce | Profiluri Salesforce - Kart tutorial

Articole similare


Comentarii (0)

Lasa un comentariu