Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
 

SalesForce: uporabnika izbrišite v nekaj preprostih korakih

SalesForce: uporabnika izbrišite v nekaj preprostih korakih [Slovenščina]

Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
 

SalesForce: brisanje uporabniških posledic

Uporabnika na platformi SalesForce ni mogoče izbrisati, saj se podatki hranijo iz zgodovinskih in varnostnih razlogov. Vendar lahko uporabnika preprosto deaktivirate in tako onemogočite, da se prijavi na račun SalesForce in sploh uporabi SalesForce, če imate za to potrebne skrbniške pravice.

Platforma SalesForce
uporabite SalesForce
prijavite se na račun SalesForce

Po deaktiviranju računa bo poročilo, ki ga je ustvaril uporabnik SalesForce, še vedno dostopno, skupaj z Računi SalesForce , Stiki SalesForce ali delovnim tokom SalesForce, ki jih je ustvaril - preprosto ne bo mogel več prijaviti, njegovi podatki pa ne bodo se izgubijo, drugi uporabniki, ki imajo dostop do njegovih podatkov, pa si bodo še vedno lahko ogledali profil uporabniškega računa, ki je te podatke ustvaril.

Spodaj si oglejte nekaj preprostih korakov, kako priti do tja in varno izvesti uporabniško operacijo brisanja SalesForce.

Kako deaktivirati uporabnika Salesforce - Galvin Technologies
Izbriši uporabnika v prodajni sili - Samodejni prvak
Zakaj uporabnikov ni mogoče izbrisati iz salesforce.com? - Prisilne klice

SalesForce: zbrišite primer uporabniškega vmesnika

Če želite izbrisati določenega uporabnika ali natančneje preprečiti, da bi račun uporabljal SalesForce tako, da ga deaktivira, začnite tako, da odprete meni za nastavitev, dostopen pod ikono zobnika vmesnika SalesForce Lightning.

Nato v možnostih nastavitve poiščite uporabniški meni pod administracijo. Če želite iskati uporabniški meni, uporabite obrazec za hitro iskanje.

Če tega menija ne vidite, pomeni, da nimate potrebnih pravic dostopa in se morate obrniti na svojega sistemskega administratorja.

V nastavitvi uporabnika poiščite uporabnika, ki ga želite izbrisati, in kliknite puščico na koncu vrstice, ki bo prikazala skriti meni.

Izberite možnost urejanja uporabnika, da jo onemogočite.

Deaktiviraj uporabnika v prodajnem strelu

Prikaže se pojavno okno, ki vam omogoča spreminjanje vseh podrobnosti o uporabniku: ime, priimek, e-poštni naslov in njegov profil ter potrditveno polje, da uporabnika nastavite kot aktivnega ali ne.

Če počistite potrditveno polje v meniju za urejanje uporabnika, bo uporabnik izključen, kar pomeni, da bo svojega uporabnika praktično izbrisal iz vmesnika Prodajno silo, saj se ne bo več mogel prijaviti za uporabo Prodajno silo znotraj platforme Prodajno silo.

Ko počistite polje, kliknite Save, da se uporabnik izključi in mu prepreči, da bi kdaj uporabljal ta račun.

Nazaj v meniju za nastavitev uporabnikov mora biti prikazano informacijsko sporočilo, ki potrjuje, da je bila sprememba uporabnika shranjena.

Na seznamu uporabnikov bo vidno, da aktivni ček ni več prikazan za tega uporabnika, kar pomeni, da je bil uporabnik izbrisan zaradi uporabe Prodajno silo in se ne more več prijaviti na račun Prodajno silo.

Spremenite uporabniški profil Prodajno silo

Isti zaslon, ki se uporablja za brisanje uporabnikov, se uporablja tudi za spremembo uporabniškega profila Prodajno silo.

Ko so določene vloge in profili v Prodajno silo, preprosto pojdite na ta zaslon za danega uporabnika in spremenite njegov uporabniški profil Prodajno silo v pojavnem oknu za urejanje uporabnika.

Standardni profili - Pomoč za prodajne izdelke
Profili v Salesforce | Profili Salesforce - Tutorial Kart
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
 

Podobni članki


Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
 

Komentarji (0)

Pustite komentar

Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
 
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.
Vaši podatki - šifrirani. Identiteta - anonimna. Hitrost interneta - vrhunska.