How to add users in SalesForce Lightning?

How to add users in SalesForce

Dodajanje novega uporabnika v račun SalesForce Lightning je precej preprosto, če imate pravico do dostopa do njega in po potrebi pridobite licenco SalesForce , ki bo pokrivala tega uporabnika.

Koliko stane licenca SalesForce?

To add a new user to a SalesForce account, go to settings > setup > administration > users > users > new, and follow the instruction to add the new user to the account.

Meni za nastavitev uporabniške nastavitve

Če želite v račun dodati novega uporabnika, začnite z nastavitvami> nastavitev. Nastavitve so dostopne z ikono zobnika v zgornjem desnem kotu vmesnika.

V levem meniju poiščite podmeni administracije> uporabniki in kliknite puščico, da ga razširite.

Nato ponovno odprete uporabnike podmenija, ki bi morali postati vidni po razširitvi uporabniškega menija.

Zdaj, v meniju za uporabnike, preprosto kliknite novo ikono, da začnete postopek nastavitve uporabnika, ki se bo pojavil v novem pojavnem oknu.

Prav tako lahko v tem vmesniku vidite seznam uporabnikov, ki trenutno obstajajo za ta račun.

Ustvarite nov uporabniški postopek

Prvi korak pri ustvarjanju novega uporabnika je, da vnesete njegovo ime, ime, e-poštni naslov in izberete profil za tega uporabnika.

Profil mora biti vnaprej določen in je lahko nekaj takega, kot je npr. Prosti klepet, standardni uporabnik ali skrbnik sistema, kot je definirano na vašem sistemu.

V naprednih možnostih lahko za novega uporabnika nastavite poštni naslov z ulico, mestom, državo ali provinco, poštno številko ali poštno številko in državo.

V naprednih možnostih za enkratno prijavo lahko uporabnik nastavite z ID-jem enote za enotno prijavo, če jo ima.

To bo omogočilo, da se uporabnik deli v več aplikacijah.

Finally, the locale settings will allow to add the new user with its favorite time zone, locale and local language, as per available SalesForce interface languages.

Uporabnik je ustvarjen v sistemu

Once the new user has been added in the SalesForceLightning system, a confirmation message will be displayed on the screen, and the interface will take you back to the users management screen, where all users that have access to that instance will be listed.

Prav tako je mogoče deaktivirati uporabnika iz tega vmesnika.

Yoann
O podjetju Yoann
Yoann je mednarodni svetovalec. Podjetjem pomaga pri izvajanju njihovih mednarodnih projektov, olajšuje izmenjave med različnimi kulturami, posebnostmi, tokovi in ​​tehnologijami. Uspešno se ukvarja z oblikovanjem, izboljševanjem, prilagajanjem, inoviranjem in oblikovanjem rešitev, da zadovolji stranke. Ustvaril je www.ybierling.com, da bi delil svoje znanje. Več kot 10 let je delal v mednarodnem poslovnem razvoju, globalni popolnosti dobavne verige, finančni optimizaciji, uvajanju SAP ERP projekta in spletni podpori za poslovanje. Preobrazbo podjetij je omogočil v različnih panogah, kot so logistika, kozmetika, potrošniško blago, lepotna nega ali moda, v mnogih državah po svetu.
 

Komentarji (0)

Pustite komentar