Farë është marka e famshme në reklama?

Shënimi VIP është një strategji për publikimin e cila përdor administratat e një superstari për të avancuar një artikull ose administratë me ndihmën e brohoritjes dhe statusit të tyre në publikun e gjerë. Kjo teknikë ka disa metodologji; ai mund të përfshijë një emër të madh që shfaqet në një biznes dhe superstari mund të shënohet për të shkuar në raste për avancim....
Lexo më shumë

Sa efektive janë tabelat?

Publikimi i ajrit të hapur është një plan i ulët shpenzimesh dhe një metodë e zbatueshme për promovimin e sendit të një organizate. Në mesin e të gjitha teknikave shpallja e shpalljes është strategjia më e llojllojshme, e cila është përfunduar si sistemi më i mirë i ofertave në rastet në vazhdim. Rreth 5.6 miliardë dollarë u shpenzuan për shpallje vetëm për t'u promovuar, në vitin 2006, siç u hetua nga Shoqata Reklamuese në natyrë e Amerikës....
Lexo më shumë

Cilat janë fjalët bindëse në reklamim?

Fjala jo vetëm që mund të ketë një ndikim në psikikën e individëve, por mund të ndryshojë plotësisht dallimin e tyre sipas një gjëje specifike. Fjalët kanë aftësinë të ndikojnë për të tërhequr dhe frymëzuar. Ato përdoren nga ligjvënësit, reklamuesit dhe madje edhe mësuesit për të përcjellë mesazhin e tyre. Këto fjalë njihen si fjalë të fuqishme dhe ato mund të pasqyrojnë kur ato përdoren në promovim....
Lexo më shumë

Farë është reklamimi, reklamimi i lojërave video?

Përdorimi i lojërave kompjuterike për të avancuar një artikull ose shoqatë specifike quhet "Advergaming". Revista Wired fillimisht e përdori këtë term në një seksion për të përshkruar përcaktimin e rrëmbimeve të Internetit falas nga organizata të mëdha në 2001. Ekzistojnë tre klasa të Advergaming: ATL Advergaming, BTL Advergaming dhe TTL Advergaming....
Lexo më shumë

Si të promovoj veten dhe të bëj marketingun tim?

Përparimi personal ka të bëjë me përcjelljen e mesazhit përmes metodave të tjera, por me metodologji imagjinative. Nëse pjesa imagjinare hiqet nga situata, botimi do të ishte më shumë si një shpërthim sesa një përparim personal. Ka shumë mënyra që merren me këtë procedurë. Hapi i parë është mbledhja dhe krijimi i një lënde të dobishme që identifikohet me temën, e cila nuk është një profesion i thjeshtë....
Lexo më shumë

Cila është mënyra më e lirë për të reklamuar?

Pas afrimit të vendeve të shitjeve në internet, blerjet janë bërë aq të natyrshme sa që priren të jenë në komoditetin e shtëpisë. Oferta e propozuar në internet po vjen në internet, duke e bërë atë emrin më ideal për të kontaktuar një grup më të madh shikuesish në një periudhë të shkurtër kohe dhe duke përdorur më pak para....
Lexo më shumë

Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet e reklamimit televiziv?

Reklamat e artikujve, shoqatave dhe administratave zakonisht transmetohen në TV. Kjo është përfunduar duke blerë hapësira në takimin për transmetimin nga një stacion specifik TV. Kostoja varet nga kudogjendësia e kanalit, koha e publikimit të biznesit, numri i vëzhguesve dhe gjatësia e biznesit. Vendosja e një biznesi në kanalet e lagjes është më e arsyeshme sesa në kanalin kombëtar ku shpenzimet praktikisht janë të dyfishta....
Lexo më shumë

Cilat janë llojet e reklamimit në internet?

Sa i përket afrimit të Internetit, publikimi në Rrjetin Botëror ka qenë jashtëzakonisht i famshëm. Shumë organizata, organizata dhe biznes kanë shfrytëzuar këtë dhe ju mund të shihni promovime në çdo faqe të internetit që vizitoni. Blerësi mund të shkojë në çdo zvarritës në internet dhe të shkruajë fjalën e shikimit duke identifikuar atë që ata po kërkojnë dhe të ndjekin hitin dhe atyre do t'u jepet një përmbledhje gjigande nga e cila mund të zgjedhin. Kjo është një strategji shumë e kursyeshme dhe efikase për promovim....
Lexo më shumë

Duhet të reklamoni në faqet e verdha në vitin 2019?

Disa njerëz mendojnë se depot e tregtisë nuk reagojnë si strategjitë e tjera të promovimit, e cila është në përputhje me një farë shkalle, por jo në tërësinë e saj. Kur flasim për një katalog klasik profesional, nuk ka dyshim një ulje të numrit të njerëzve që vendosin ta botojnë atë....
Lexo më shumë

Si e shkruani një titull tërheqës?

Nuk ka mohuar mënyrën se si realizimi i një reklame qëndron në pjesën më të madhe në tipar. Karakteristika duhet të tërheqë në paruser dhe ta bëjë atë të lexojë pjesën e mbetur të reklamës. Karakteristika duhet të jetë në thelb tërheqëse dhe fokusime të ndryshme kyçe duhet të implantohen kur vendosen në tiparin për reklamë....
Lexo më shumë

Objektivi i femrës në Shpallje, si është?

Rëndësia e një modeli femër në broshurat filloi me promovime për sende të tilla si alkooli dhe eksitim të të rriturve. Trendi në atë kohë, i cili është përhapur si një zjarr jashtë kontrollit në treg, ende përdoret gjerësisht pavarësisht faktit se është mbivlerësuar. Tani është bërë një model i bukur në një gamë të gjerë njoftimesh, e cila ndonjëherë duket e tepërt. Ata duket se hedhin asgjë nga xhel për rruajtjen në makina....
Lexo më shumë

Pse është i rëndësishëm hulumtimi në reklamim?

Hulumtimi në publikimin është promovime të përmirësuara që janë gjithnjë e më të afta në bindjen e klientëve për të blerë një artikull ose administratë. Provimi mund të bazohet në një përpjekje specifike promovuese ose mund të përmblidhet gjithnjë e më shumë dhe varet nga mënyra se si reklamat bëjnë një ndikim në ballë të mendimeve të individëve. Një pjesë e madhe e metodologjive përfshihen për t'iu drejtuar një hulumtimi publikues si të përballueshëm, mendor, demografik dhe sociologjik....
Lexo më shumë

Cila është forma më e lirë e reklamimit?

Nuk ka asnjë betejë më të mirë tregtare që kërkon një minimum përpjekjeje dhe, për më tepër, efektive ndërkohë. Idetë e pabesueshme të biznesit, kur përdoren siç duhet, mund të kursejnë shumë para. Nuk është e lehtë për njerëzit që punojnë tërë ditën si një promovues, por edhe për njerëzit që telekomunikojnë....
Lexo më shumë

Si prodhoni drejtime për marketing B2B?

Ndërmarrjet nga biznesi në biznes janë organizata që shesin artikuj dhe administrata tek njëra-tjetra. Oferta është për një klient nga një organizatë tjetër, i cili mund të përdorë artikullin për qëllime transaksioni ose aty pranë. Njoftimet që identifikojnë organizatat B2B duhet të jenë entuziaste dhe joefektive, pavarësisht sfidës....
Lexo më shumë

Si të krijoni një fushatë reklamuese të suksesshme?

Variablat e shumtë duhet të shikohen si kur bëni një aranzhim publikues. Ashtu si lloji i mesazhit që duhet të transmetohet, grupi i shikuesve që duhet të përqendrohen, në mënyrën se si duhet të përqendrohen, planin e shpenzimeve, dhe kështu me radhë, në të gjitha ato mbështeten në idenë e reklamës....
Lexo më shumë

Si mund të gjej një punë në Shpallje pa përvojë?

Si çështje me rëndësi të parë për të gjetur një linjë të re të punës në një zyrë reklamimi është të keni sasi të mëdha të krijueshmërisë. Promovimi i biznesit ka të bëjë me imagjinatën; kur energjitë shprehëse fillojnë të rrjedhin çmimet janë mbizotëruese. Një shkallë e mirë mund të ju vë vendos. Do kurs ose diplomë në një kolegj të supozuar ose shkollë promovuese është një pikëpamje kryesore e preferuar....
Lexo më shumë

Cilat janë llojet e ndryshme të reklamave televizive?

Që nga koha kur biznesi kryesor që transmetohet ndonjëherë në TV të Bulova Watch Company në 1 korrik 1941, janë klasifikuar shumë klasifikime të reklamave. Reklamat janë shndërruar në një pjesë thelbësore të jetës së përditshme dhe po marrin një punë të dukshme në udhëheqjen themelore të blerësve. E tillë është shndërruar në intensitetin e reklamës që madje edhe një zyrtar qeveritar nuk mund të garantojë arritjen e tij në betejën me vendimin në rastet kur ai nuk e ka bërë publike në TV. Klasifikimet dalluese të publikimit të TV janë publikimi politik, promovimi i kohës së kufizuar, infomercialet, reklamat TV reklamuese, promovimi dhe sponsorizimi....
Lexo më shumë

Cili është përfitimi i Google AdSense?

AdSense është një program i thjeshtë për t'u zotëruar: është një lloj promovimi mahnitës që jep një ton përfitimesh për çdo individ në zinxhir. Përveç kësaj, padyshim, duke parë rezultatet që mund të kenë tek një kompani (dhe një shpërndarës) inkurajon individët të aktivizojnë këtë lloj ekspozimi....
Lexo më shumë

A është Google AdSense e dobishme për faqen time?

A është vërtet Google AdSense për secilën faqe? Deri në kohën kur u shfaq Google AdSense, shumë njerëz pyesnin nëse mendimi i Google do të ishte tërheqës dhe se me të vërtetë do të krijonte përfitime. Sidoqoftë, ndërsa qëndrojmë këtu sot, kjo është ndoshta aventura më e shquar e pagave për klikim në planet....
Lexo më shumë

A duhet të zgjidhni marketing me përmbajtje ose të paguani për klikim?

Kur publikon me Pay Per Click (PPC), Google i ofron sponsorit dy zgjedhje shumë të gjera. Promovoni elementët e listës, publikoni përmbajtje në site ose pa diskutim, shumë i bëjnë të dyja. Postimi në gjueti nënkupton që rezultatet janë shfaqur në Google në sondazhe dhe listat e indeksuara të shumicës....
Lexo më shumë

Si të vendosni saktë reklamat në një faqe në internet?

Pas përdorimit të AdSense për një kohë, ju ndoshta keni filluar të pyesni veten nëse mund të bëni ndonjë gjë për të përmirësuar fitimin tuaj të bazuar në AdSense. Sidoqoftë, para se të vazhdoni të hulumtoni mënyra të ndryshme në lidhje me konfigurimin, duhet të kuptoni disa gjëra në lidhje me situatën....
Lexo më shumë

Gjeni rreth gabimit në Youtube Ngarkuesi nuk e ka vënë në dispozicion këtë video në vendin tuaj

A jeni çmendur ndonjëherë për shkak të gabimit në YouTube Ngarkimi nuk e ka bërë të disponueshme këtë video në vendin tuaj? Ju ndoshta nuk e keni kuptuar pse do të ndodhte edhe kjo, pasi Interneti është krijuar për të shkëmbyer njohuri dhe kulturë në të gjithë botën, dhe jo për ta kufizuar atë në disa vende? Dëshiron të gjesh një mënyrë falas për të kapërcyer këtë kufizim?...
Lexo më shumë

SAP S / 4HANA Sfidat e Migracionit ... Dhe Zgjidhjet

Me 65% të kompanive të Forbes Global 2000 që kanë emigruar në SAP S / 4HANA, platforma e re po jep qartë qartë efikasitetin dhe proceset e përmirësuara. Sidoqoftë, organizatat janë ende duke u përballur me sfidat e zakonshme të migracionit, siç tregohet nga hulumtimet e fundit nga PwC dhe LeanIX për gjendjen e transformimit SAP S / 4HANA. Ky studim sugjeron që migrimi ngadalësohet me tre gunga kryesore të shpejtësisë:...
Lexo më shumë

Si të krahasohen dy skedarë në Notepad ++?

Shpesh ndodh, kur duhet të punosh me shumë të dhëna, të duhet të njohësh dallimet midis dy grupeve të të dhënave të tekstit. Një zgjidhje e thjeshtë për të ditur shpejt nëse grupi i të dhënave duket njëlloj ose jo, ose të keni një përmbledhje të linjave të ndryshme, është të përdorni Redaktorin e tekstit Notepad ++ si një skedar teksti mjet krahasimi me një shtesë shtesë, që mund të instalohet lehtësisht nga Menaxheri i Plugin. Madje funksionon për të krahasuar dy skedarë XML!...
Lexo më shumë

Notepad ++ heq linjat e dublikuara dhe renditen

Ju keni një listë të caktuar, dhe dëshironi të hiqni dublikatat, shpejt dhe lehtë? Një nga zgjidhjet e mundshme, të lira dhe efektive, është të përdoret Notepad ++ [1], një redaktor pa pagesë, por, në krye të tij, është dritë dhe ofron shumë funksione interesante....
Lexo më shumë

Teksti i kërkimit të Windows në skedarë dhe dosje me Notepad ++

Një nga aftësitë e shumta të dobishme të Notepad ++ është të kërkoni skedarë të shumtë tekstesh për një varg tekstesh dhe të gjeni në skedarë dhe dosje - duke përfshirë skedarët dhe dosjet e skedarëve dhe skedarëve të fshehtë - dhe madje edhe për të gjetur dhe zëvendësuar në këtë skedar teksti në të gjitha skedarët....
Lexo më shumë

Si të krijoni një material në SAP?

Krijimi i një materiali në SAP mund të ketë dy përkufizime të ndryshme: ose të krijoni një material të ri nga e para me transaksionin MM01, ose të zgjasni një material ekzistues në pamjet e kërkuara të Master Materialit me transaksionin MM02, siç janë pamjet e bimëve për ta bërë materialin në dispozicion në një lokacion tjetër ose krijoni një urdhër blerjeje SAP, ose Shikimet e Shitjes dhe Shpërndarjes për të qenë në gjendje të shesin produktin tek klientët e tjerë që përdorin sistemin SAP....
Lexo më shumë

Krijoni një lokacion bimore në SAP Logistics

Vendndodhjet e bimëve në SAP Logistics dhe SAP Mirëmbajtja e bimëve mund të krijohen në transaksionin personalizues SPRO. Mos i përzieni ato me vendet e ruajtjes SAP të përdorura gjithashtu në modulet Logjistikë. Vendndodhjet master të të dhënave përdoren vetëm për detyrë informuese, pasi ato do të lejojnë strukturimin e raportimit për menaxhimin e pasurive, dhe objektet vijuese të të dhënave master nga sistemi SAP mund të caktohen në njërën nga këto lokacione të të dhënave master:...
Lexo më shumë

Organizata blerëse në PSA shpjegoi: krijimin, caktimin, tabelat

Një organizatë blerëse në SAP MM përfaqëson një entitet fizik, një ekip personash, që është përgjegjës për të blerë disa materiale dhe shërbime. Në mënyrë tipike, një kompani ka disa organizata blerëse, secila prej tyre përgjegjëse e një ose më shumë lokalizimeve specifike gjeografike, ofruesve ose llojeve të materialeve....
Lexo më shumë

Si të kryhet krahasimi i çmimit të kuotimit në SAP?

Pasi të keni kryer operacione të menaxhimit të ciklit jetësor të prokurimit, siç janë krijimi i disa kërkesave për blerje, dërgimi i kërkesës për kuotim tek shitësit e ndryshëm, marrë kuotimin e tyre SAP dhe regjistrimi i tyre në sistem, është e mundur të krahasohen çmimet e kuotimeve të SAP të marra në transaksionin ME49 krahasuar çmimet, për të zgjedhur furnizuesin më të mirë....
Lexo më shumë

Si të fitoni para përmes Google AdSense?

Farë kuptohet nga Google AdSense? Google AdSense është shërbimi i shfaqjes së reklamave të Google, dhe është një sistem i bazuar në ankand, pasi do të shfaq reklamën nga ofertuesi më i shpejtë për fjalë kyçe të dhëna të disponueshme në faqen e internetit të ekranit. Shtë një nga mënyrat më të lehta se si të fitoni para në internet për fillestarët siç janë blogerët e rinj, publikuesit që aspirojnë në internet ose pronarët e përmbajtjeve në internet....
Lexo më shumë

Kur të investoni në teknikë për biznesin tuaj të vogël

Me një biznes të vogël, duhet të keni kujdes në buxhetin tuaj dhe të analizoni çdo shpenzim. Kur është fjala për teknologjinë, nuk keni nevojë të blini gjithçka më të fundit dhe më të mëdha. Sidoqoftë, ka zona ku duhet të shpenzoni para sepse ato do të paguajnë në afat të gjatë. Le të shohim disa nga teknologjitë në të cilat ia vlen të investoni, si dhe zgjidhje të ndryshme të teknologjisë falas dhe me kosto të ulët, të cilat gjithashtu mund të rrisin produktivitetin dhe përfitimin tuaj....
Lexo më shumë

SAP zbulon cilat pikëpamje janë të hapura për një material / artikull

Dëshironi të dini se cilat pikëpamje janë të hapura në material Master MM03 transaksion për një material dhe për të cilin organizatë: lokacioni bërthamor / magazinimi / numri i magazinës / tipi i magazinimit / organizimi i shitjes / kanali i shpërndarjes / zona e vlerësimit / llojit të vlerësimit?...
Lexo më shumë

SAP Caktimi i organizatës blerëse në kodin e kompanisë dhe fabrikën

Pas krijimit të një organizate të re blerëse në PSA, hapi tjetër është të caktojë atë si një kod të kompanisë në SAP MM, ashtu dhe një fabrikë, në mënyrë që të mund ta përdorin atë në kuadër të modulit SAP MM. Përndryshe, disa çështje mund të ballafaqohen gjatë krijimit të një porosi Blerje PSA për shembull....
Lexo më shumë

Nuk mund të ngarkoj 32 bit plugin Notepad ++

Duke instaluar Notepad ++ me dyqanin e aplikacioneve të Windows 10, ai instaloi me parazgjedhje versionin 64 bits. Ky nuk ishte problem, derisa u përpoqa të krahasoj dy skedarë teksti me Notepad ++ dhe Rendit një listë dhe të hiqni kopjimet, të cilat të dy kërkojnë një version 32 bit të Notepad ++ për të punuar....
Lexo më shumë

Si të shtoni Joepad ++ menaxhuesin e humbur të plugineve?

Si të instaloni Notepad plus plus menaxhuesin e humbur të plugin Në versionet e fundit të Notepad ++, menaxher plugin nuk është më prezent sipas default. Për ta shtuar atë, është e nevojshme të instaloni nppPluginManager plugin që në të vërtetë do të zëvendësojë menaxherin e shtojcave dhe të lejojë të kërkojë, instalojë, përditësojë dhe fshijë pluginët e Notepad ++....
Lexo më shumë

Si të ndryshoni pronësinë e një faqe në Facebook?

Pronari i një faqe biznesi në Facebook është administratori i parë i faqes - mund të ketë më shumë se një prej tyre. Nëse jeni ju që krijoni një faqe në Facebook, atëherë do të keni mundësi të kryeni operacione të tilla si kthimin në vlerësimet e faqeve në FaceBook, si faqja juaj faqe tjetër e biznesit në Facebook, për të parë kush i pëlqen faqja juaj në Facebook, por nëse nuk jeni administratori, ose dëshironi që dikush tjetër të ketë të njëjtat mundësi, ju duhet të shtoni një administrator tjetër në faqe. Sidoqoftë, nuk keni nevojë të bëni asgjë për të përdorur një widget të faqes FaceBook për WordPress ose për të ftuar miqtë tuaj që të pëlqejnë faqen tuaj në FaceBook, pasi të gjithë mund ta bëjnë këtë!...
Lexo më shumë

Cila është mënyra më e mirë për të detyruar HTTPS dhe WWW, por të lejoni lokalin?

Shtë e rëndësishme të detyroni HTTPS dhe WWW për disa arsye: fitoni besimin e vizitorëve tuaj duke treguar që lidhja është e sigurt, dhe nëse përdorni një nën-domain siç është www, duke mbajtur konsistencën me vizitorët tuaj dhe raportimin tuaj, në uebin tuaj të lirë pret për shembull....
Lexo më shumë

Rishikimi i premisë Ezoic - ia vlen?

Partneri i çertifikuar i Google, Ezoic, ofron në bazë të ftesave private të bashkohet me një program premium, që do të lejojë hyrjen në partnerët e reklamave të personalizuara që do të rrisin të ardhurat e përgjithshme të faqes në internet, në krahasim me vetëm të fitoni para në faqet e Google me pagesa të rritura në Google AdSense në krahasim me përdorimin vetëm të kësaj rrjeti i reklamave....
Lexo më shumë

Si të krijoni një llogari Google Drive dhe të merrni 15 GB hapësirë ​​ruajtëse të Google Drive?

Krijimi i një llogarie të re në Google Drive will directly let you have 15GB of online Google Drive free storage , all you have to do is to create a Google Drive account using a different email address! See also how to create a Google Cloud account for your online computing needs....
Lexo më shumë

Formate dhe shkrime të përgjegjshme të buletinit HTML të përgjegjshëm

Ngritja e një buletini për auditorin tuaj dhe kërkimi i një shablloni HTML buletini që është i përgjegjshëm, i lehtë për t'u përdorur dhe punon në të dy GMail dhe MSOutlook dhe një mënyrë e thjeshtë për të menaxhuar abonimin dhe dërgimin në PHP?...
Lexo më shumë

Whatfarë është motori i llogaritjes së Google? Një hyrje e shkurtër

Motori i llogaritjes së Google, i cili gjithashtu njihet si Google Cloud Engine, pjesë e Google Cloud Platformës, është përgjegjës për shpërndarjen e makinave virtuale që veprojnë në rrjetin global të fibrave dhe qendrat e reja të informacionit të Google. Shkalla e llogaritjes në cloud në të gjithë botën nga raste të vetme është mbështetur nga mbështetja e rrjedhës së punës plus mjetet e Motori i llogaritjes së Google....
Lexo më shumë

Përfitimet e ofruara nga Google Cloud Platform Tani Tani

Platforma Google Cloud është një koleksion i shërbimeve publike të cloud informatikës që ofrohen nga Google aktualisht. Google Cloud Platform ofron një grup të gjerë shërbimesh të pritura për ruajtje me llogarinë Google Cloud, llogarit përmes Google Compute Engine, plus zhvillimin e aplikacioneve në Shërbimet Google Cloud, të gjitha këto funksionojnë në harduerin Google....
Lexo më shumë

Rishikimi i Dr.Cash i një partneri të pandershëm bashkëpunëtor

Duke qenë kontaktuar nga Dr.Cash për të aktualizuar një artikull në lidhje me rrjetin më të mirë të shkëmbimit të reklamave duke shtuar një paragraf në lidhje me faqen e tyre të internetit me backlinks, unë u pajtova pas disa shkëmbimeve të postës elektronike në lidhje me një kompensim financiar....
Lexo më shumë

Rrjeti më i mirë i këmbimit të reklamave

Ka shumë rrjete për shkëmbimin e reklamave të disponueshme për të fituar para në faqen tënde ose blogun. Mënyra më e mirë për të fituar para? Regjistrohuni në partnerin ndërmjetësues Ezoic, i cili do të zgjedhë për veten tuaj reklamat më të larta për pagesën e webfaqes suaj bazuar në një sistem ankandi....
Lexo më shumë

Si t'i ftoj miqtë që të pëlqejnë një faqe në Facebook

Ftoni të gjithë miqtë që të pëlqejnë në faqen e Facebook Për të ftuar të gjithë miqtë tuaj që të pëlqejnë një faqe, dhe për këtë arsye duke marrë më shumë pëlqime në faqen e biznesit në Facebook, e cila do të çojë në ndërveprime në rritje, ndiqni udhëzuesin....
Lexo më shumë

LinkedIn në mënyrë aktive kërkon vendosjen e punësimit

Nëse jeni duke kërkuar mundësi të reja ose dëshironi të dini se si të fshehni profilin LinkedIn, ekziston një rregullim specifik për atë në LinkedIn, i cili do të tregojë profilin tuaj ose do ta fshehë atë nga rekrutuesit, duke i lejuar ata të shohin profilin tuaj në rezultatet e kërkimit ose fsheh profilin tuaj prej tyre....
Lexo më shumë

Si të menaxhoni shënimet e përsëritura të ditarit në aplikacionet FIORI?

Aplikimi SAP FIORI menaxhon regjistrimet e përsëritura të ditarit është hapi tjetër për një Kontabilist të Përgjithshëm Ledger për të kryer operacione të zakonshme pasi të ketë kontrolluar bilancet në ekranin e pasqyrave financiare aplikimin SAP FIORI, të gjitha të arritshme nga ndërfaqja FIORI....
Lexo më shumë

Si ta përdorni Gazetën e Auditimit SAP FIORI?

The SAP FIORI application audit journal is the next step for a General Ledger Accountant to perform common operations after having checked balance sheets in display financial statement, and having finished to menaxhoni regjistrimet e përsëritura të ditarit in SAP FIORI applications, all accessible from the FIORI interface....
Lexo më shumë

Outlook gjeni dosjen e emailit në disa hapa të thjeshtë

Duke përdorur opsionet e përparuara të skedës së kërkimit, është e mundur të gjesh postë elektronike nga përmbajtja, dërguesi, takimet dhe takimet e kalendarit apo edhe kontakte Outlook, dhe të shikoni se në cilën dosje të hierarkisë ku ndodhen, duke përdorur mjetet e gjetura të përparuara të Outlook....
Lexo më shumë