Përkthimi në internet: duhet ta bëni? 11 këshilla ekspertësh

Marrja e biznesit tuaj ndërkombëtarisht në Internet zakonisht nuk do të thotë vetëm bërja në internet e faqes suaj kudo, lejimi i shpërndarjes në të gjithë botën, dhe shmangia e gjërave të tilla si bllokimi i vendit që duhet të anashkalohen duke përdorur një VPN kur jeni jashtë vendit, por gjithashtu do të thotë ta bëni përmbajtjen tuaj të indeksueshme nga Google dhe motorët e tjerë të kërkimit në gjuhën lokale, dhe për këtë arsye mund të kërkohen nga klientët e mundshëm....
Lexo më shumë

Zmadhimi: si të luani muzikë gjatë regjistrimit?

If you are a videocast creator, a podcast host, or simply recording a business or personal meeting using the Zoom.us application, you might run through the issue in which you would like to play some audio file from your computer for all participants to listen to at the same time, such as your xhingël me burim të hapurs during a podcast recording, but you might also want this sound to be included in the regjistrimi i zërit that will be generated at the end....
Lexo më shumë

10 këshillat kryesore për zhvillimin e një eseje për vrasësin rreth teknologjisë

Të shkruani një ese për teknologjitë nuk është një detyrë e shpejtë dhe e thjeshtë. Edhe me një temë të thjeshtë të lidhur me teknologjitë, studentët do të duhet të stuhojnë shumë para se të shkruajnë. Nëse jeni me nxitim ose nuk dini si ta shkruani esenë tuaj, mund të merrni ndihmë nga shërbime si EssayShark.com. Për të ditur më shumë nëse kjo faqe është e përshtatshme për ju, shikoni këtë përmbledhje të EssayShark....
Lexo më shumë

Mësoni në internet: 5 këshilla ekspertësh për t'u aftësuar lehtë nga shtëpia

Përdorimi i kohës tuaj të lirë, qoftë në shtëpi, gjatë udhëtimit, ose edhe pasi të kërkoni kompaninë tuaj për regjistrimin e kurseve në internet, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të aftësuar dhe përmirësuar jo vetëm njohuritë tuaja personale, por edhe për të shtuar aftësi të reja në CV tuaj, dhe të jetë në gjendje të kërkojë një rritje të pagave, më shumë përgjegjësi, ose të negociojë një punë të re....
Lexo më shumë

7 dhurata origjinale për një grua biznesi

Kur bëhet fjalë për një dhuratë për dikë, bëhet një provë e vërtetë. Ne do të donim të jepnim diçka që me të vërtetë do të ishte e këndshme dhe e dobishme për një person. Bëhet një detyrë veçanërisht e vështirë të gjesh një dhuratë për dikë që ka gjithçka: për një grua të fortë, të suksesshme, të pavarur biznesi. Nëse hasni një problem të tillë, atëherë ky artikull është për ju....
Lexo më shumë

Si përdoret modeli kryesor i hostimit i Asp.Net në aplikacionet në internet?

Thelbi i Asp.net ka një përmirësim të dukshëm në modelin e pritjes. Pritej që në versionet e mëparshme të pranoheshin aplikacionet e internetit të Asp.net Core përmes serverëve të proxy-ve të tilla si IIS në Windows, Apache ose NGINX. Sidoqoftë, thelbi i ri Asp.net 2.2 lejon drejtpërdrejtë pritjen e aplikacionit Asp.net në Windows brenda IIS pa kërkesat e serverit të jashtëm. Kështu, kjo rrisin rrjedhën e përdorimit të mekanizmit të thjeshtë në proces....
Lexo më shumë

Shërbime Shkrimi Online

Mirësevini në shërbimet tona të shkrimit online! Si një ofrues i shërbimit të besueshëm të shkrimit elektronik, ne mund t'ju ofrojmë disa shërbime shkrimi me cilësi të lartë në temat e biznesit dhe të financave. Nëse keni një provim që po afrohet dhe keni nevojë për ndihmë për të kryer detyrat tuaja, shërbimet tona profesionale të shkrimit mund t'ju japin ndihmën e duhur siç kërkohet në internet....
Lexo më shumë

2 Gjërat që duhet të dini për trainimin personal online

Pasja e trajnimeve personale në internet është gjithnjë e më popullore. Shtë e rehatshme, ekonomike dhe lejon trajnime të individualizuara, me ritmin tuaj dhe kur dëshironi. Por duhet ta dini se ... Zoetalentsolutions ofron disa kurse trajnimi online për zhvillimin e aftësive të biznesit tuaj dhe përmirësimin e përfitimit të biznesit tuaj....
Lexo më shumë

18 këshilla nga ekspertë për të marrë shërbimet më të mira në internet

Përzgjedhja e shërbimit të duhur për shkrim online për krijimin e përmbajtjes mund të jetë e vështirë, nga zgjedhja e llojit të shërbimeve midis një freelancer, ekspertësh ose një agjensie të specializuar, shikimi në vendin e duhur, krijimi i një kërkese të mirë, negociimi i një çmimi të mirë, rruga për të marrë një pjesë e përmbajtjes e krijuar mund të jetë e gjatë....
Lexo më shumë

Përdorimi i VPN në punë: praktikat më të mira dhe përvoja nga 25 ekspert

VPN, për Rrjetin Virtual Privat, mund të kenë shumë përdorime - disa nga ato më të zakonshmet duke përdorur VPN për të marrë fluturime më të lira duke ndryshuar vendin e shfletimit, duke marrë VPN në një celular për të siguruar të dhënat tuaja, ose duke përdorur një shërbim falas VPN për të hyrë në përmbajtje i kufizuar ne vendin tend....
Lexo më shumë

Rishikimi i shërbimeve të shkrimit të përmbajtjes së faqes së internetit iWriter.com

Kisha nevojë për shkrimtarët për qëllimet e mia, kam shpenzuar shumë herë duke u përpjekur të gjej shkrimtarë në platforma të ndryshme të pavarur. Sidoqoftë, iWriter ishte mënyra më efikase për të shkruar përmbajtje për një çmim të pranueshëm, dhe për të vazhduar promovimin e programeve partnere me përmbajtjen time....
Lexo më shumë

Shikoni transmetimin live M6 jashtë vendit

Zgjidhje të ndryshme ofrojnë për të parë M6 të jetojë jashtë vendit, por shumica e tyre paguhen, ose thjesht nuk funksionojnë. Zgjidhja më e mirë është të zgjidhni VPN tuaj duke marrë për shembull RUS VPN e cila do t'ju lejojë të hyni në M6 nga faqja kryesore, por kjo zgjidhje provon të jetë fitimprurëse, dhe mund të ndodhë që zinxhiri, ose shumë site të tjera, të bllokojnë IP adresa e secilit shërbim VPN....
Lexo më shumë

Intervistë e autorit: Ariel Agrioyanis, shkrimtar i librave të Fiction shkencore panamez

Genticks është një seri librash të trillimeve shkencore që rrëfen aventurat e Surina Iacobelli, një vajzë 12 vjeçare që ka jetuar tërë jetën e saj në Mars, në një qytet që ishte zhvilluar nga një shkencëtar i shquar në arritjen e tyre të zbulimeve të reja, por Surina's jeta merr një kthesë pasi mësoi se ajo ishte zgjedhur për të studiuar për dy vjet në akademinë më prestigjioze të shkencës dhe teknologjisë në Tokë: Genticks....
Lexo më shumë

3 arsyet pse një VPN është e domosdoshme për biznesin tuaj

Interneti prej kohësh është bërë një pjesë e domosdoshme e të gjitha bizneseve. Ai rrit komunikimin, thjeshton procedurat dhe kështu kursen buxhetin e ndërmarrjeve. Informacioni është i fuqishëm dhe kështu hakerat gjithmonë duan të vërshojnë në rrjetin e kompanive për ta zbuluar atë. Si përgjigje, kompanitë kanë nevojë për diçka për të mbajtur larg rrjetit të tyre të prekshëm nga hajdutët dhe VPN del si një shpëtimtar ideal....
Lexo më shumë

Arsyeja pas (shumica) e zbatimeve të dështuara të PSA-së

Duke punuar në zbatimet globale të SAP në kozmetikë, mallra të konsumit dhe industri të modës, në të gjitha pozicionet nga analisti i të dhënave deri tek menaxheri i projektit, pa marrë trajnime në internet SAP ose çertifikime profesionale, ndërsa ndërroni punë për të përballuar sfidat e migracionit, dhe duke pasur nevojë të fshihni në CV-në time pjesëmarrja në disa projekte të dështuara të implementimit të PSA-së, arsyeja e zbatimit të dështuar të Revlon është e qartë, dhe standarde: keqmenaxhimi dhe keq-komunikimi janë pas dështimit të zbatimit të ERP-së....
Lexo më shumë

Diferenca midis SAP ERP dhe SAP HANA

Krahasimi i SAP HANA dhe SAP ERP është i ngjashëm me atë të makinës dhe tapeteve. E vetmja gjë e përbashkët është se i pari është përfshirë tashmë në atë të fundit. Të dy zgjidhjet ndryshojnë për qëllimet e zbatimit të tyre, thelbin e tyre, elementet strukturorë dhe avantazhet për ndërmarrjet....
Lexo më shumë

Shërbim i Përkthimit të Mirë Instant për të gjitha 104 gjuhët e Google Translate

Duke përdorur fuqinë e Platformës Google Cloud, përktheni menjëherë çdo tekst në të gjitha gjuhët e tjera të Google Translate 104 për një tarifë po aq të lartë sa një përkthim cilësor në një gjuhë të vetme, 0.003 dollarë amerikan për karakter, ose 0,02 dollarë amerikan për fjalë dhe SH.B.A. 10 dollarë për një tekst me 500 fjalë, për një përkthim në të gjitha 103 gjuhët e tjera të Google....
Lexo më shumë

Kur të investoni në teknikë për biznesin tuaj të vogël

Me një biznes të vogël, duhet të keni kujdes në buxhetin tuaj dhe të analizoni çdo shpenzim. Kur është fjala për teknologjinë, nuk keni nevojë të blini gjithçka më të fundit dhe më të mëdha. Sidoqoftë, ka zona ku duhet të shpenzoni para sepse ato do të paguajnë në afat të gjatë. Le të shohim disa nga teknologjitë në të cilat ia vlen të investoni, si dhe zgjidhje të ndryshme të teknologjisë falas dhe me kosto të ulët, të cilat gjithashtu mund të rrisin produktivitetin dhe përfitimin tuaj....
Lexo më shumë

Gjeni rreth gabimit në Youtube Ngarkuesi nuk e ka vënë në dispozicion këtë video në vendin tuaj

A jeni çmendur ndonjëherë për shkak të gabimit në YouTube Ngarkimi nuk e ka bërë të disponueshme këtë video në vendin tuaj? Ju ndoshta nuk e keni kuptuar pse do të ndodhte edhe kjo, pasi Interneti është krijuar për të shkëmbyer njohuri dhe kulturë në të gjithë botën, dhe jo për ta kufizuar atë në disa vende? Dëshiron të gjesh një mënyrë falas për të kapërcyer këtë kufizim?...
Lexo më shumë

SAP S / 4HANA Sfidat e Migracionit ... Dhe Zgjidhjet

Me 65% të kompanive të Forbes Global 2000 që kanë emigruar në SAP S / 4HANA, platforma e re po jep qartë qartë efikasitetin dhe proceset e përmirësuara. Sidoqoftë, organizatat janë ende duke u përballur me sfidat e zakonshme të migracionit, siç tregohet nga hulumtimet e fundit nga PwC dhe LeanIX për gjendjen e transformimit SAP S / 4HANA. Ky studim sugjeron që migrimi ngadalësohet me tre gunga kryesore të shpejtësisë:...
Lexo më shumë

Si të merrni një certifikim profesional të SAP në internet?

Për të marrë një çertifikim profesional të SAP, shtoni aftësitë SAP në CV-në tuaj, dhe keni të drejtë për rreth $ 100000 vende pune, pasi paga mesatare e këshilltarëve të SAP është midis 83000 dhe 129000 $ pas përvojës 5 vjeçare në SH.B.A., një mënyrë është të regjistroheni në arsimimin Michael SAP në internet falas, dhe vrojtoni të gjitha kurset e tyre SAP....
Lexo më shumë

Udhëzuesi Përfundimtar për Zgjedhjen e një VPN për Intimitet dhe Sigurinë Dixhitale

Le të themi se po shijoni një filxhan kafe të shijshme dhe lëvizni nëpër Feed News në Facebook në një kafene të bukur me WiFi falas me shpejtësi të lartë. Gjithçka duket paqësore dhe e rehatshme - momente si këto janë me të vërtetë dhurata në ciklin tonë të ngjeshur ditor, duke punuar në programe të lidhura të korporatave siç janë SAP GUI në kompjuter dhe aplikacionet SAP FIORI në celular, platformën SalesForce ose ndonjë ndërfaqe tjetër në internet si p.sh. Platforma Google Cloud dhe madje edhe llogaria juaj personale e Google Drive....
Lexo më shumë