Programet e Filialit të Sigurimeve të Makinës

Programet e Filialit të Sigurimeve të Makinës - Shqiptar

Marketingu i Filialeve është një rrugë popullore për të fituar para në një blog sepse është i lehtë, dhe është vazhdimisht i suksesshëm në sjelljen e rezultateve.

Për të qenë i suksesshëm, duhet të tregoni mirë filialin dhe të drejtoni trafikun në faqen tuaj.

Car insurance affiliate programs are a subcategory in marketing Filialin. And a good affiliate program can help you, the blog or website owner, earn a significant income.

Të gjithë ata që drejtojnë kanë nevojë për sigurim. Kjo do të thotë nëse përdorni një program të filialit të sigurimit të automjeteve, mund ta tregtoni atë për pothuajse të gjithë.

Sigurimi i përgjegjësisë kërkohet për shoferët pothuajse kudo në SH.B.A. dhe përveç mbulimit të përgjegjësisë, ekzistojnë lloje të opsioneve të mbulimit që gjithashtu kanë një audiencë të madhe.

Sigurimi i përplasjes është opsioni që mbulon kostot tuaja nëse shkaktoni një aksident, dhe sigurimi gjithëpërfshirës mbulon aktet e Zotit.

Insuranceshtë e qartë se sigurimi i makinave ka një audiencë të gjerë - pothuajse të gjithë që lexojnë blogun tuaj. Shumica e lexuesve tuaj mund të përfitojnë nga shikimi në bashkëpunëtorët që reklamojnë me ju, por ju duhet të ekzekutoni me profesionalizëm përdorimin tuaj të programit të filialeve për të fituar rezultatet më të mira.

Cili është programi i bashkëpunimit të sigurimeve të makinave?

Një program i filialeve është një sistem ku ju paguani nga shoqëria ose kompanitë e Filialit tuaj sa herë që një vizitor në faqen tuaj merr një vlerësim ose bën një blerje nga një nga bashkëpunëtorët tuaj.

Secili sigurues i automjeteve ka programin e vet. Disa prej tyre ju paguajnë një çmim fiks për çdo vlerësim dhe çdo politikë. Disa thjesht paguajnë kur dikush blen një politikë. Të tjerët paguajnë një përqindje të politikës së blerë.

Për ta thënë thjesht, një kompani e sigurimeve të makinave reklamon në faqen tuaj të internetit.

Pastaj, kur dikush nga audienca juaj klikon në reklamë dhe merr një vlerësim ose blen një politikë (në varësi të kushteve të marrëveshjes së bashkëpunimit tuaj), ju paguheni.

Për të fituar para, tre gjëra duhet të ndodhin:

  • Ju duhet të drejtoni trafikun në blogun tuaj

  • Audienca juaj duhet të klikojë lidhjen tuaj të filialit

  • Publiku juaj duhet të konvertojë (jepni informacionin e tyre për një vlerësim ose të blini një politikë)

Ne do të gërmojmë në këto hapa më vonë.

Shtë jo vetëm e dobishme për reklamimin në blog ose në internet për kompaninë e sigurimeve të makinave, por është gjithashtu e mirë për kompaninë e sigurimeve. Në thelb, ata duhet të reklamojnë falas, dhe vetëm nëse reklamimi i tyre sjell trafik në faqen e tyre, a duhet të paguajnë sipas marrëveshjes së tyre.

A ka të drejtë blogu im të bëhet një bashkëpunëtor i sigurimit të makinës?

Natyrisht, nëse blog-u juaj ka të bëjë me sigurimin e makinës, është një kandidat kryesor për t'u bërë bashkëpunëtor. Por nuk është e nevojshme që sigurimi i makinës të jetë i përshtatshëm.

Blog-et e makinave kanë një lidhje të dukshme. Ju nuk mund të drejtoni një makinë pa sigurimin e makinës. Blogjet e makinave dhe bloget e sigurimeve të makinave e bëjnë më të mirën me programet e bashkëpunimit të sigurimeve të makinave.

Pyete veten nëse përmbajtja juaj ka të bëjë me drejtimin. Blogjet e udhëtimit mund të jenë në gjendje të lidhen lehtësisht me drejtimin dhe nevojën për sigurim.

Blogjet e financave mund të krijojnë lidhje me kursimin e parave në sigurimin e makinës. Sigurimi i makinës duhet të përshtatet në mënyrë organike me materialin lëndor, megjithatë, që një program bashkëpunëtor të jetë i suksesshëm.

Në rastin e një blogu udhëtimesh, nëse një person po kontrollon një postim sepse ata janë të interesuar në restorantet më të mira në Pragë, ata me siguri nuk do të kërkojnë për një kompani të re të sigurimeve të makinave.

Nëse, sidoqoftë, ata janë duke lexuar postimin tuaj, sepse ajo përfshin sigurimin e makinave me qira për udhëtimin e tyre të ardhshëm rrugor, ata mund të jenë të interesuar të shohin se çfarë ofron reklama e filialit tuaj të sigurimit të makinës.

Kompania e sigurimeve të makinave do të ketë kritere për programet e bashkëpunimit. Nëse blogu juaj përshtatet në kriteret e tyre, ju mund të dëshironi të konsideroni një partneritet.

Si mund të jem i suksesshëm me një program të bashkëpunimit të sigurimeve të makinave?

Theelësi i suksesit në çdo faqe në internet është njohja e audiencës tuaj dhe plotësimi i nevojave të tyre.

Suksesi i SEO

Postimet në blog që fshihen pesë faqe përsëri në një kërkim në Google nuk do të tërheqin shumë shikues. Blogjet që e bëjnë atë në faqen e parë marrin më shumë trafik.

Fjalët kyçe janë ndoshta një nga faktorët më të rëndësishëm në drejtimin e trafikut. Ju duhet të përdorni fjalë kyçe që audienca juaj kryesore po kërkon.

Dhe mos i hidh vetëm në postimin tënd të blogut në mënyrë të rastësishme këtu dhe atje. Sigurohuni që ata janë pjesë e titullit tuaj dhe një pjesë e titujve tuaj.

Një mjet i kërkimit të fjalëve do t'ju ndihmojë të ngushtoni listën tuaj të mundësive në ato më të mirat. Pasi të vendosni për fjalët kyçe që do të drejtojnë trafikun në faqen tuaj, mbuloni përmbajtjen në mënyrë të respektuar dhe të plotë.

Përveç krijimit të përmbajtjes së shkëlqyeshme dhe përmirësimit të suksesit tuaj në SEO, merrni parasysh marketingun përmes rrugëve të tjera. Disa nga këto mjete të marketingut përfshijnë si më poshtë:

  • Mediat sociale

  • Marketingu B2B

  • Ndërtoni linqe lidhëse

Sa më shumë që të ndërtoni reputacionin dhe besimin tuaj me audiencën tuaj, aq më mirë për ju financiarisht.

Klikoni Suksesin

Nëse hedhni një lidhje Filialin në fjalë plotësuese ose në përmbajtje të palidhur, audienca juaj nuk do të klikojë atë. Kjo metodë duket, dhe është, spammy.

Ankoroni ato lidhje me tre deri në gjashtë fjalë që lidhen drejtpërdrejt me programin e bashkëpunimit tuaj të sigurimit të makinës. Pastaj, nëse audienca juaj është e interesuar, ata do të klikojnë pa u befasuar.

Një lidhje në tekst është vetëm një mënyrë për të tregtuar bashkëpunëtorin tuaj të sigurimit të makinës. Një tjetër është me reklama me kuti. Edhe një herë, sigurohuni që kutia e figurave të përshtatet me ato që po flisni.

Suksesi i konvertimit

Sa më afër faqja juaj të jetë në faqen e konvertimit të udhëtimit të blerësit, aq më mirë. Reklamimi i filialeve në postimet që mbulojnë blerjen e sigurimit të makinës ose ndërrimin e sigurimit të makinës do të funksionojnë më mirë sesa në një postim në lidhje me informacionin e përgjithshëm të sigurimeve.

Të kesh sukses në konvertim është shumë e lidhur me suksesin e klikimeve. Nëse audienca juaj klikon në tekstin tuaj të ankoruar fort, kjo është për shkak se ata janë të interesuar. Nga atje, ata duhet të jenë të gatshëm të japin informacion dhe të blejnë.

Nëse programi juaj i Filialit ju paguan kur audienca juaj merr një vlerësim të sigurimit të makinës, ka të ngjarë të jetë një shumë më e ulët e dollarit për konvertim, por me siguri do të keni më shumë shikues që konvertohen.

Nëse programi juaj i Filialit ju paguan kur audienca juaj blen një politikë, me siguri do të merrni një pagesë më të lartë, por nuk do të ketë po aq konvertime sepse jo të gjithë ata që marrin një kuotë blejnë një politikë.

Disa programe bashkëpunimi janë më të mira se të tjerët, dhe ju duhet të ekzaminoni qëllimet dhe historinë tuaj për të vendosur se cili program është i duhuri për blogun tuaj.

Këshilla përfundimtare për suksesin e marketingut Affiliate

Nëse ekzekutohet mirë, marketingu i filialit të sigurimeve të makinave mund t'ju ndihmojë të fitoni të ardhura të konsiderueshme. Përmbajtja juaj duhet të jetë e shkëlqyeshme, dhe ju duhet të ofroni një zgjidhje për problemin e audiencës tuaj.

Një blog i lidhur ngushtë me sigurimin e makinës do t'ju sjellë mundësinë më të mirë për konvertime, por të keni një blog të ngrohtë nuk është e mjaftueshme. Ju gjithashtu duhet të tërheqni trafikun dhe të shesni produktin tuaj.

Kursimi i parave për sigurimin e makinës është i mirë për audiencën tuaj, kështu që nëse i shesni në të, besnikëria e tyre ndaj jush dhe markës tuaj do të rritet. Herën tjetër kur të bëjnë një pyetje, ata do të kenë më shumë të ngjarë të kërkojnë përgjigje nga ju dhe bashkëpunëtorët tuaj.

Melanie Musson, CarInsurance.org
Melanie Musson, CarInsurance.org
Melanie Musson është një eksperte e sigurimit të automjeteve dhe shkrimtarja për CarInsurance.org. Ajo është gjenerata e katërt në familjen e saj që punon në industrinë e sigurimeve. Ajo u rrit me bisedimet e sigurimeve, si pjesë e bisedës së saj të përditshme dhe ka studiuar për të fituar një njohuri të thelluar të ligjeve dhe dinamikës së sigurimeve të makinave specifike shtetërore, si dhe një kuptim të gjerë se si sigurimi përshtatet në jetën e çdo personi nga buxhetet në nivelet e mbulimit .

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment