Rishikimi i shërbimeve të shkrimit të përmbajtjes së faqes së internetit iWriter.com

Rishikimi i shërbimeve të shkrimit të përmbajtjes së faqes së internetit iWriter.com - Shqiptar

Si të gjeni një shkrimtar të përmbajtjes në uebfaqe?

Kisha nevojë për shkrimtarët për qëllimet e mia, kam shpenzuar shumë herë duke u përpjekur të gjej shkrimtarë në platforma të ndryshme të pavarur. Sidoqoftë, iWriter ishte mënyra më efikase për të shkruar përmbajtje për një çmim të pranueshëm, dhe për të vazhduar promovimin e programeve partnere me përmbajtjen time.

Ekzistojnë disa zgjidhje në internet për të gjetur shkrimtarët e përmbajtjeve në internet dhe për të punësuar një freelancer që specializohet në shërbime të shkrimit të përmbajtjes, në faqe të ndryshme të internetit: freelancer.com, fiverr.com, iwriter.com, dhe më shumë.

Sidoqoftë, iwriter.com është e specializuar vetëm në shkrimin e përmbajtjeve, dhe është tregu më i lehtë në internet për të gjetur shkrimtarin e përmbajtjes së faqes në internet në një mënyrë efikase, dhe për të përmirësuar paratë e fitimit të faqes tuaj për të fituar para në internet me shkrimtarët e ftuar në blogun tuaj Wordpress ose sistemin tjetër të botimit në internet .

Punësoni Punë Freelancer & Gjeni Punë të pavarur Online | freelancer
Fiverr - Tregu i Shërbimeve Freelance për Bizneset
shërbime të shkrimit të përmbajtjes së faqes së internetit iWriter

Regjistrimi në iWriter

Të gjitha fillojnë duke krijuar një llogari në faqen e internetit të iWriter. Ndërsa reklamohen në faqen e tyre kryesore, ata do të shkruajnë çdo lloj përmbajtjeje me porosi: artikuj, rishkrim artikujsh, postime në blog, eBooks, përshkrime të produkteve, libra elektronikë dhe lloj tjetër të përmbajtjes.

Formulari i regjistrimit është mjaft i lehtë për tu plotësuar, pasi vetëm informacionet themelore janë të nevojshme.

Procesi është i shpejtë dhe efikas, ashtu si e gjithë faqja e internetit.

Shtimi i fondeve në iWriter

Para se të keni mundësi të propozoni projektet tuaja për shkrimtarët e mundshëm, duhet të shtoni fonde në llogarinë tuaj.

Atje, vetëm një mënyrë për të shtuar fonde, që është duke përdorur Paypal për të vendosur dollarë në portofolin tuaj virtual të iWriter.

Nga faqja e internetit e Paypal, ju do të keni mundësi të përdorni paratë tuaja të disponueshme në llogarinë tuaj PayPal, në dollarë ose monedha të tjera, ose të përdorni një kartë krediti për të paguar paratë e shtuara në llogarinë iWriter.

Porositni përmbajtje nga shkrimtarët e përmbajtjeve në internet në internet

Thjesht klikoni në një buton për të filluar plotësimin e formularit që do t'ju lejojë të ofroni projektin tuaj për shkrimtarët.

Vetë forma është mjaft e lehtë për t’u mbushur, dhe ka një funksionalitet të shkëlqyeshëm që është ripërdorimi i një emri modeli.

Nëse, pasi të keni krijuar një projekt, kontrolloni butonin për të krijuar projektin si një shabllon, atëherë lehtë do të jeni në gjendje të ripërdorni të gjithë përmbajtjen e projektit për të krijuar oferta të ngjashme për shkrim të përmbajtjes.

Disa gjuhë janë të disponueshme, dhe futja e një fjalen është e rëndësishme për postimet në blogun SEO që shkruajnë për shembull, në rast të krijimit të përmbajtjes së blogut Wordpress.

Pastaj, zgjidhni numrin e kërkuar të numërimit të fjalëve dhe shkrimtarit, që do të ndryshojë çmimin bazë për përmbajtjen - sigurisht që jeni në gjendje të ofroni më shumë nëse dëshironi.

Vendosni një prezantim të shkurtër të projektit që do t'i lejojë një përkthyesi të pavarur si shkrimtarë të mundshëm të gjejnë projektin tuaj.

Informacioni i shkurtër krijues do t'ju lejojë të siguroni më shumë informacione për shkrimtarët ose kopjuesit e mundshëm të të ftuarve, duke u thënë atyre më shumë rreth kompanisë tuaj, objektivit tuaj, burimeve të kërkuara që ata duhet të bëjnë, audiencës tuaj të synuar, gjërave për të shmangur, gjërave për të përmendur, dhe tonin e shkrimit.

Të gjitha këto informacione mund të ndikojnë në shkrimtarët e mundshëm në zgjedhjen e tyre dhe gjithashtu punën e tyre.

Më në fund, do të keni mundësinë të dërgoni projekt direkt tek një shkrimtar specifik, përndryshe ai do të ofrohet në treg.

Ruajtja e projektit si një model do të lejojë që të shfrytëzohen lehtësisht të gjitha informacionet për krijimin e projekteve të ardhshme.

Do të shfaqet vlera totale e këtij projekti, dhe, duke shtypur butonin e porositjes së vendit, projekti do të ofrohet në treg për shkrimtarët e mundshëm.

Procesi i krijimit të përmbajtjes

Procesi i krijimit të përmbajtjes është i ndarë në 5 faza: kërkesë për përmbajtje, përmbajtje për të cilën nuk punohet, përmbajtje për të shkruar, përmbajtje në pritje të miratimit dhe përmbajtje të përfunduar.

Do të keni mundësi të shihni se cili shkrimtar po shkruan aktualisht në një nga projektet tuaja.

Gjatë asaj kohe, projekti do të kyçet dhe do të jetë i arritshëm vetëm për shkrimtarin që ofroi shërbimet e tij, për një periudhë të caktuar kohore: nëse ai nuk përfundon me kohën e caktuar, projekti do të ofrohet përsëri në treg.

Pasi të jetë përfunduar një krijim i përmbajtjes nga një shkrimtar për kopjim, do të njoftoheni me një email që disa përmbajtje janë në pritje të miratimit tuaj, dhe ju keni 3 ditë për ta shqyrtuar atë - pas asaj që do të pranohet automatikisht.

Shqyrtimi i përmbajtjes do t'ju tregojë se çfarë ka bërë shkruesi i kopjes dhe nuk do të mund të zgjidhni tekstin, por vetëm ta lexoni atë.

Numri i fjalëve është shfaqur, së bashku me densitetin e fjalëve për informacionin tuaj - një numër i rëndësishëm për kopjimin e SEO për blogun Wordpress ose përmbajtje të tjera në internet.

Gjithashtu, një kontroll i kopjimit përfshihet gjithnjë automatikisht, i cili do të konfirmojë ose jo që përmbajtja është origjinale dhe nuk është botuar ndonjëherë në Internet.

Kontrolluesi i Plagiarizmit i Copyscape - Zbulimi i përmbajtjes së kopjuar

Nëse nuk ju pëlqen përmbajtja, jeni në gjendje ta refuzoni atë.

Nëse përmbajtja ka nevojë për ndryshime, mund të kërkoni ndryshime nga shkruesi i kopjes.

Nëse ju pëlqen përmbajtja, mund ta vërtetoni atë, gjë që do të shkaktojë pagesa te shkruesi i kopjes.

Përmbajtja e krijuar nga copywriter

Pasi të jetë pranuar një pjesë e përmbajtjes, do të keni mundësi t'i qaseni asaj në çdo kohë në të ardhmen.

Një faqe specifike do t'ju japë të gjitha mjetet e nevojshme për të hyrë në përmbajtjen tuaj.

Ju do të jeni në gjendje ta shkarkoni në formate të ndryshme, të tilla si dokumenti HTML, skedari i tekstit, skedari Microsoft Word, ose PDF - dhe madje ekziston një mundësi për të botuar drejtpërdrejt përmbajtjen nga faqja e internetit iWriter në blogun tuaj në Wordpress duke klikuar një button!

Të gjitha mjetet e nevojshme për të përgatitur përmbajtjen tuaj për botim janë të pranishme.

Shërbimet e klientit

Në rast të ndonjë problemi me faqen në internet, një formë shumë e thjeshtë është në dispozicion për t'ju lejuar të bisedoni me shërbimin e klientit.

Në rastin tim, një shkrimtar i kopjuesit më dërgoi atë që ishte me siguri një përmbajtje e rrënuar nga Interneti që është gërvishtur duke përdorur një mjet të rishkrimit të përmbajtjes, pasi përmbante fjalë që askush nuk i përdor fare.

Zyrat e tyre janë të hapura për kohën standarde të biznesit në Florida.

Prmimet e shërbimeve të shkrimit të përmbajtjes

Prmimet e shërbimeve të shkrimit të përmbajtjes ndryshojnë shumë.

Një postim standard në blog për blogun tuaj në Wordpress me 500 fjalë do të fillojë me 3,3 dollarë.

Wordsmimet e shërbimeve të shkrimit të 500 fjalëve: 3,3 deri 39 dollarë

Nëse dëshironi të vendosni më shumë përmbajtje dhe të keni një artikull më të fortë, një shkrimtar i kopjeve mund të shkruajë 700 fjalë për 5,5 dollarë.

Wordsmimet e shërbimeve të shkrimit të përmbajtjes 700 fjalë: $ 5,5 deri në 48 dollarë

Për të mbuluar një temë më thellë, si artikulli aktual, do të kushtojë rreth 8.25 dollarë për 1000 fjalë të shkruara nga një shkrimtar i pavarur.

Wordsmimet e shërbimeve për shkrim të përmbajtjes 1000 fjalë: 8,25 $ në 72 dollarë

Më në fund, për të mbuluar plotësisht një temë, punësoni një freelancer nga 19.5 dollarë për të shkruar artikull 2500 fjalë për blogun tuaj Wordpress dhe për të fituar para në internet me programet më të mira të bashkëpunimit!

00mimet e shërbimeve të shkrimit të përmbajtjeve 2500 fjalë: 19,5 deri 181,25 $
shërbime të shkrimit të përmbajtjes së faqes së internetit iWriter

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment