Mësoni në internet: 5 këshilla ekspertësh për t'u aftësuar lehtë nga shtëpia

Mësoni në internet: 5 këshilla ekspertësh për t'u aftësuar lehtë nga shtëpia - Shqiptar

Mësoni aftësi të reja nga shtëpia duke mësuar në internet

Përdorimi i kohës tuaj të lirë, qoftë në shtëpi, gjatë udhëtimit, ose edhe pasi të kërkoni kompaninë tuaj për regjistrimin e kurseve në internet, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të aftësuar dhe përmirësuar jo vetëm njohuritë tuaja personale, por edhe për të shtuar aftësi të reja në CV tuaj, dhe të jetë në gjendje të kërkojë një rritje të pagave, më shumë përgjegjësi, ose të negociojë një punë të re.

Nëse keni njohuri të mjaftueshme për një temë të caktuar, madje mund të konsideroni të krijoni një kurs online dhe të shesni aftësitë tuaja në internet, një nga mënyrat më të mira për të fituar para në internet duke punuar nga komoditeti i vetvetes.

Sidoqoftë, nëse po kërkoni të përmirësoni aftësitë tuaja, ne i kërkuam komunitetit të ekspertëve këshillat e tyre për të mësuar në internet. Shihni më poshtë përgjigjet e tyre.

A po ndiqni ndonjë kurs, klasë apo ndonjë lloj produkti dixhital që përputhet? Pse do t’i rekomandonit ata, a morët ndonjë rezultat të mirë? A është personale apo e paguar nga / e zbatuar nga politika juaj e korporatës?

D. Gilson, AutoInsurance.org: të marrë kurse përmes Google Digital Garage

Gjatë pandemisë aktuale që ka shumë prej nesh të qëndrojë në shtëpi, unë jam duke dashur të marr kurse përmes Google Digital Garage. Nga shkrimi i SEO deri tek menaxhimi i fushatës së marketingut dixhital, këto kurse ofrojnë një larmi aftësish që janë gjithnjë e më të rëndësishme për punëtorët në vitin 2020 dhe më gjerë.

Google Digital Garage: Mësoni marketing në internet me kurse falas

Plus, mbase pjesa më e mirë e këtyre kurseve: Janë të gjitha FALAS. Ka te drejte Google po i ofron këto kurse për këdo dhe të gjithë me qasje në një kompjuter dhe internet që dëshiron të përfitojë prej tyre. Kurset janë krijuar nga njerëz të lartë jo vetëm në Google, por edhe udhëheqës të tjerë të industrisë dhe akademikë.

Këto kurse nuk kërkohen nga kompania ime, por ata po më bëjnë mua një punonjës më të mirë i cili e kupton më mirë procesin e shkrimit online.

D. Gilson, PhD, është një specialist i sigurimeve të automjeteve në AutoInsurance.org dhe ka mësuar shkrime dhe studime të kulturës popullore në nivelin e universitetit për më shumë se një dekadë.D. Gilson, PhD, është një specialist i sigurimeve të automjeteve në AutoInsurance.org dhe ka mësuar shkrime dhe studime të kulturës popullore në nivelin e universitetit për më shumë se një dekadë.
AutoInsurance.org

Joe Flanagan, Bota e Modës e viteve 90: kurs i shkurtër në universitetin e Artls London

Sapo mbarova një kurs të shkurtër në Universitetin e Arteve në Londër në lidhje me Gazetarinë e Modës. Unë po ndjek gjithashtu nga afër kurset e hapura që jetojnë çdo ditë në Live Creative, veçanërisht ato në lidhje me dizajnin. Unë besoj se ata janë një mundësi e shkëlqyeshme për përdoruesit e rinj që ndjehen sikur e provojnë pa paguar një pajtim.

Personalisht, unë i shijoja shumë ata dhe gjeta shumë këshilla të mëdha vepruese që mund t'i zbatoja menjëherë.

Universiteti i Arteve Londër
Live Creative
Joe Flanagan, Themeluese e Botës së Modës së viteve '90. Një blog për modën, argëtimin dhe kulturën e dekadës së fundit të madhe. Tani jam duke provuar disa kurse, pasi gjithmonë përpiqem të përfshihem në një lloj mësimi për të përmirësuar aftësitë e mia dhe të provoj aktivitete të reja.Joe Flanagan, Themeluese e Botës së Modës së viteve '90. Një blog për modën, argëtimin dhe kulturën e dekadës së fundit të madhe. Tani jam duke provuar disa kurse, pasi gjithmonë përpiqem të përfshihem në një lloj mësimi për të përmirësuar aftësitë e mia dhe të provoj aktivitete të reja.
90-ta Bota e Modës

Kevin Miller, The Counter Word: Ne ofrojmë punonjësve një Stipend prej $ 1000 për Kurse Online

Kohët e fundit, organizata jonë krijoi një fond Grow Your Craft, ku ne u japim punonjësve të largët 1000 dollarë për të shpenzuar në një kurs në internet të zgjedhjes së tyre. Kërkesa e vetme është që ajo të lidhet me zonën funksionale të punës në të cilën punonjësi është tani. Aktualisht kemi punonjës të regjistruar në kurse që bëjnë Google Analytics, Google Adwords, SQL, Analiza e të Dhënave dhe më shumë. Ka qenë një hit i madh në të gjithë kompaninë me miratimin e 80% deri më tani.

Ky është koha e përkryer për të përdorur kurse online, dhe ne po shfrytëzojmë atë mundësi.

Kevin Miller është themeluesi dhe CEO i Kundër Fjala. Ai është një tregtar i rritjes me një prapavijë të gjerë në SEO, blerje të paguar dhe marketing me email. Kevin studioi në Universitetin Georgetown, ka punuar në Google për disa vjet, është një kontribues i Forbes dhe ka qenë një drejtues i rritjes dhe marketingut në disa fillime të niveleve të larta në Silicon Valley.Kevin Miller është themeluesi dhe CEO i Kundër Fjala. Ai është një tregtar i rritjes me një prapavijë të gjerë në SEO, blerje të paguar dhe marketing me email. Kevin studioi në Universitetin Georgetown, ka punuar në Google për disa vjet, është një kontribues i Forbes dhe ka qenë një drejtues i rritjes dhe marketingut në disa fillime të niveleve të larta në Silicon Valley.
Kundër Fjala

Ljubica Cvetkovska, DealsOnCannabis: mësoni gjuhë të reja me iTalki

Një nga projektet e mia personale tani që jam në izolim është të mësoj gjuhë të reja në internet me Italki. Shtë e përkryer për të praktikuar spanjishten time pasi më lejon të mësoj në një ambient më rastësor dhe bisedor mbi bisedat në video.

Ajo që unë dua për iTalki është që ju mund të zgjidhni një mësues në bazë të specifikave tuaja specifike të gjuhës rajonale. Meqenëse jam duke planifikuar të jetoj si një nomad dixhital në Kosta Rika pasi të përfundojë kjo, unë mund të mësoj spanjisht ashtu si flitet posaçërisht në atë vend. Klasat nuk janë falas, por ato janë të lira për vlerën që ofrojnë, dhe mund të gjesh një mësues të mirë për më pak se 10 dollarë në orë.

Shtë gjithashtu goxha e rregullt sepse unë gjithashtu mund të mësoj klasë si një bashkim anësor në iTalki në gjuhën amtare, maqedonisht. Kështu që unë mund të përdor të ardhurat e mia në thelb të tregtisë për klasa të gjuhëve që unë jam i interesuar të mësoj.

Shtë gjithashtu një koncert mjaft i mirë, pasi unë mund ta bëj atë në mënyrë të rastësishme kur kam kohë, e cila është mjaft gjatë këtyre ditëve!

italki: Mësoni një gjuhë në internet | italki
Ljubica Cvetkovska, Bashkëthemeluese, DealsOnCannabis: Një studiuese me kohë të plotë për të gjitha gjërat në lidhje me kanabisin, Ljubica i kushton kohën, energjinë dhe aftësitë e saj për të paraqitur të dhënat më të besueshme në sferat e kanabisit dhe CBD. Shkrimi e mban mjaft të zënë, por kur ajo ka kohë të lirë mund të gjenden shfaqje televizive që shikojnë me zhurmë ose goditur palestrën.Ljubica Cvetkovska, Bashkëthemeluese, DealsOnCannabis: Një studiuese me kohë të plotë për të gjitha gjërat në lidhje me kanabisin, Ljubica i kushton kohën, energjinë dhe aftësitë e saj për të paraqitur të dhënat më të besueshme në sferat e kanabisit dhe CBD. Shkrimi e mban mjaft të zënë, por kur ajo ka kohë të lirë mund të gjenden shfaqje televizive që shikojnë me zhurmë ose goditur palestrën.
DealsOnCannabis

Yoann, Instruktor Online: Aftësi të reja biznesi për të shtuar CV-në tuaj dhe për të përshpejtuar karrierën tuaj

Qëndrimi në shtëpi është koha e përkryer për të mësuar aftësi të reja të vlefshme biznesi, të cilat mund të shtohen në CV-në tuaj, dhe ose merrni lehtësisht një promovim dhe një ngritje rrogash, ose tokësoni një punë të re me një pagë më të lartë dhe një ekuilibër më të mirë pune-jetë.

Me një trajnim për blerjen e SAP do të jeni në gjendje të kuptoni më mirë sesi funksionon prokurimi operacional në një firmë dhe të bëhet një aset i vlefshëm në kompaninë tuaj për të aplikuar praktikat më të mira për blerjen e proceseve

SAP trainim operacional në internet në gjuhën angleze
SAP Kursi online i prokurimit operacional në frëngjisht

Një kurs online SAP Ariba do të zhvillojë mirëkuptimin tuaj themelor të një prej rrjeteve më të mëdha të biznesit në botë B2B, mbi të cilin negociohen gati 10% e shkëmbimeve tregtare botërore, duke ju dhënë aftësi të reja në procesin e blerjes-pagimit të planit dhe të jenë në gjendje të përmirësojnë kompaninë tuaj proceset e prokurimit.

Hyrje në kursin në internet SAP Ariba në anglisht
Hyrje në klasën në internet SAP Ariba në frëngjisht

Me një kurs të tillë si prezantimi i Menaxhimit të Materialeve SAP do të kuptoni se si materialet e papërpunuara, mallrat gjysëm të gatshme, mallrat e gatshme dhe të gjitha llojet e tjera të materialeve trajtohen brenda SAP - Menaxhimi i materialeve është i nevojshëm për shumë procese biznesi, siç janë prodhimi, shitja, prokurimit.

Kursi në internet i Menaxhimit të Materialeve SAP në anglisht
Trajnimi në internet i Menaxhimit të Materialeve SAP në frëngjisht

Nëse tashmë jeni duke punuar në një kompani, ose nëse jeni pronar i një biznesi, konsideroni të merrni një trajnim SAP për abonimin e biznesit për të lejuar që tërë forca juaj punëtore të aftësohet, të aplikoni praktikat më të mira në sistemin SAP që ata përdorin çdo ditë, dhe kështu kurseni kohë dhe para për të gjithë kompaninë.

Klasat në internet të trajnimit të SAP të korporatave dhe produktivitetit të zyrës
Yoann është një instruktor online për Michael Management. Pas më shumë se 10 vjet pune si menaxher ndërkombëtar për zbatimin e SAP, ai tani ndan njohuritë e tij në botimet në internet.Yoann është një instruktor online për Michael Management. Pas më shumë se 10 vjet pune si menaxher ndërkombëtar për zbatimin e SAP, ai tani ndan njohuritë e tij në botimet në internet.
E Re e thjeshtë sa është e mundur ERP: Trainimi Online SAP - Pse është e nevojshme sot

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment