2 Gjërat që duhet të dini për trainimin personal online

Pasja e trajnimeve personale në internet është gjithnjë e më popullore. Shtë e rehatshme, ekonomike dhe lejon trajnime të individualizuara, me ritmin tuaj dhe kur dëshironi. Por duhet ta dini se ... Zoetalentsolutions ofron disa kurse trajnimi online për zhvillimin e aftësive të biznesit tuaj dhe përmirësimin e përfitimit të biznesit tuaj.

Mund të kërkoni këtu për të mësuar më shumë rreth detajeve të kursit të trajnimit në internet.

Aftësi të shkëlqyera për të fituar përmes trajnimit në internet mund të jenë shumë të ndryshme: Përdorimi i Microsoft Office, fitimi i faqes në internet, implementimi i SAP me trainimin në internet SAP, dhe shumë më tepër.

Trajnim personal online

Një trajnim personal ju ndihmon të jeni më të frymëzuar dhe të ushtroheni me më shumë konsistencë për të arritur rezultate më të mira.

Sidoqoftë, trajnimi personal në internet është gjithnjë e më shumë në kërkesë. Sidomos për njerëzit që kanë nevojë ose duan të përmirësohen dhe që nuk kanë kohë për të shkuar në një qendër të specializuar trajnimi. Ose thjesht preferoni ta bëni atë nga shtëpia, ose edhe jashtë.

Ky lloj trajnimi po lulëzon për dy arsye kryesore:

Shtë më e lirë. Trajneri në internet harton programet e trajnimit në lidhje me mësimet e zyrës ERP ose Microsoft dhe i dërgon ato me email, duke shpjeguar gjithçka që duhet të bëni. Seancat ballë për ballë janë më të mira, por një person me përvojë do t'i kuptojë konceptet dhe diturinë si ta bëjë atë.

Trajneri personal që ju shkruajti një rutinë trajnimi të përqendruar në qëllimet tuaja, shpjegon se si të zhvilloni aftësitë tuaja ERP ose Microsoft Office.

Sigurisht që suksesi ose dështimi i kësaj mënyre të punës varet nga aftësia e studentit për ta ndjekur atë. Shumë herë varet edhe nga ndjekja dhe përfshirja që ka traineri ndaj studentit.

Keyelësat për të zgjedhur trainerin tuaj në internet

1. Ka shumë mënyra për të patur një trainer personal online për një trajnim online ERP ose kurse për zyra në MS.

Aplikacione celulare

Ka mijëra aplikacione celularë të disponueshme në treg që ju japin programe trajnimi "të personalizuara" në internet.

Këto aplikacione mund të jenë të dobishme, por ju duhet të dini se si t'i zgjidhni ato mirë.

Kujdes nga aplikacionet që ju japin vetëm një rutinë trainimi dhe ju ndjekin "tipin" bazuar në disa parametra që keni treguar më parë.

Arsyeja për mosbesim ndaj tyre është e thjeshtë: asnjë person nuk është i ngjashëm me një tjetër.

Për këtë arsye, çdo individ ka nevojë për gjëra të ndryshme, madje edhe duke ndjekur një qëllim të përbashkët, siç është humbja e peshës, rritja e masës së muskujve ose marrja e përshtypjes për shembull - dhe kjo është edhe më e vërtetë për aftësitë ERP ose kompetencën e MS Office.

Dhe është e vërtetë të thuhet se trainerët virtualë ose aplikacionet janë larg nga riprodhimi i njohurive të një profesionisti të jetës së vërtetë të aktiviteteve të biznesit dhe kompjuterit.

Trajner personal online

Profesionistët në programe teknike, siç janë produktet ERP, sistemi SAP, ose suita e Microsoft Office janë padyshim personat më të mirë për të siguruar një trajnim të kualifikuar të personalizuar, nëse ai është online ose offline.

Ekzistojnë tre dallime kryesore midis një traineri personal online dhe aplikacioneve dhe pajisjeve:

Trajneri e përshtat trajnimin në mundësitë tuaja. Duke marrë parasysh nëse keni shumë punë dhe stres. Dhe edhe nëse bie shi ose ndodh ndonjë ngjarje tjetër e paparashikuar, gjithçka do të merret në konsideratë.

Ai e di se si të ofrojë programet që vlerësoni më shumë, dhe do t'ju ofrojë larmi për t'ju mbajtur gjithmonë të motivuar.

Ai ju mëson teknikën e saktë për secilën nga ushtrimet për të shmangur gabimet.

2. Trajnimi personal në internet nuk është vetëm për të marrë informacion, por është gjithashtu të informoni trainerin tuaj.

Suksesi i trajnimit personal në internet qëndron në informacionin që shkëmbeni me trainerin tuaj.

Seanca e parë e trajnimit në internet duhet të mbahet personalisht ose duke përdorur videokonferencë. Në këtë mënyrë, traineri personal mund të shohë se si studenti punon, të bëjë një vlerësim paraprak dhe të mësojë të gjithë programin e trajnimit të jetë efektiv.

Dhe më pas, instruktori do të vijojë më tej për t'u siguruar që studenti ose klienti po i përmbushin objektivat e trajnimit.

Për këtë, duhet të ndani shumë informacion me trainerin tuaj, pasi që sa më shumë të dhëna të merrni në lidhje me punën që bëni, aq më mirë mund t’i rregulloni së bashku planet.

Shikoni më poshtë se çfarë është menaxhimi efektiv dhe si mund t'ju ndihmojë të merrni më mirë trajnim në internet dhe të mësoni aftësi të tilla si Microsoft Office ose me trajnime SAP Online për biznesin.

2 Gjërat që duhet të dini për trainimin personal online : Menaxhim efektiv infografik
Menaxhim efektiv infografik
Trajnime në internet SAP dhe Excel
Trajnime në internet SAP dhe Excel
Kredia kryesore e figurës: Fotografia nga John Schnobrich në Unsplash

Foto Galeria

2 Gjërat që duhet të dini për trainimin personal online : Menaxhim efektiv infografik

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment