Shikoni transmetimin live M6 jashtë vendit

Shikoni transmetimin live M6 jashtë vendit - Shqiptar

Shikoni M6 drejtpërdrejt nga jashtë

Zgjidhje të ndryshme ofrojnë për të parë M6 të jetojë jashtë vendit, por shumica e tyre paguhen, ose thjesht nuk funksionojnë.

Zgjidhja më e mirë është të zgjidhni VPN tuaj duke marrë për shembull RUS VPN e cila do t'ju lejojë të hyni në M6 nga faqja kryesore, por kjo zgjidhje provon të jetë fitimprurëse, dhe mund të ndodhë që zinxhiri, ose shumë site të tjera, të bllokojnë IP adresa e secilit shërbim VPN.

Sido që të jetë, ekziston një zgjidhje falas që funksionon me zgjerimin falas RusVPN Chrome!

Shikoni M6 jashtë vendit me TNTendirect

Me ndihmën e zgjerimit falas RusVPN Chrome, është e mundur të shikoni M6 jashtë vendit për transmetim falas nga faqja TNTendirect.

Pasi të keni shkarkuar dhe instaluar shtesën falas RusVPN Chrome, shkoni te faqja TNTendirect dhe zgjidhni kanalin M6.

Ju do të keni mundësi të shihni live M6 live nga jashtë!

Shikoni M6 live në internet nga PC, tablet apo celular

Shikojeni riprodhimin M6 nga jashtë

Nuk është e mundur të shikohet kanali francez M6 Replay nga jashtë, pasi qasja është e bllokuar, dhe madje edhe zgjerimi falas RusVPN Chrome nuk lejon qasje.

Zgjidhja e vetme është të zgjidhni saktë VPN-në tuaj dhe të paguani një VPN që lejon hyrjen në këtë sit.

Rishikoni M6 dhe transmetimet live dhe seritë - 6play

Shikoni M6 me Zattoo nga jashtë

Mënyra e vetme për të parë transmetimi M6 me Zattoo nga jashtë është të zgjidhni një VPN që ju lejon të përdorni një adresë IP në Francë.

Përndryshe, transmetimi mund të mos lejohet nga vendi ku jeni.

Transmetimi i Zattoo TV

Shikoni M6 me ZedTV nga jashtë

Një mundësi tjetër për të parë kanalet franceze që transmetojnë nga jashtë është përdorimi i një playlisti, siç është ZedTV, i cili ofron për të listuar transmetimin zyrtar të kanaleve televizive që flasin frëngjisht, dhe disa prej tyre janë të arritshme nga jashtë.

Për ata që nuk janë, mënyra më e mirë për të hyrë në kanale TV përmes transmetimit është të zgjidhni një VPN siç është RUS VPN e cila do t'ju lejojë të merrni rreth problemeve të hapjes së kanaleve televizive nga jashtë.

Shkarkoni ZedTV: TV falas dhe regjistrim falas

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment