Si të merrni një certifikim profesional të SAP në internet?

Marrja e një çertifikimi profesional të SAP në internet

Për të marrë një çertifikim profesional të SAP, shtoni aftësitë SAP në CV-në tuaj, dhe keni të drejtë për rreth $ 100000 vende pune, pasi paga mesatare e këshilltarëve të SAP është midis 83000 dhe 129000 $ pas përvojës 5 vjeçare në SH.B.A., një mënyrë është të regjistroheni në arsimimin Michael SAP në internet falas, dhe vrojtoni të gjitha kurset e tyre SAP.

Paga mesatare e konsulentit të SAP në SHBA: 129000 dollarë me përvojë 5 vjeçare

Pasi të keni blerë një qasje në trajnime - dhe përfundimisht qasje në një sistem në internet SAP, ndiqni kurset e caktuara dhe përfundoni të gjithë arsimin përkatës SAP në internet në kurset e caktuara për të marrë një certifikim profesional të SAP.

Provimi përfundimtar do të jetë shumë i vështirë, por padyshim që ia vlen - me këtë vërtetim profesional të SAP dhënë nga arsimimi Michael Management SAP në internet, është e mundur të shtoni aftësi të SAP një CV dhe të keni profilin e tij profesional që vlen drejtpërdrejt më shumë, me rritjen e sigurisë në punë , potencial më i madh për paga, promovime më të shpejta dhe shikim më i mirë gjatë kërkimit të punës - një këshilltar i SAP nuk ka pse të kërkojë punë, ofertat po i vijnë.

Paga mesatare e konsulentit të SAP në SHBA në PayScale.com
Pamja e pagave e SAP nga MichaelManagement

Katalogu i trainimit në internet për arsimimin Michael Management SAP është plot me të gjitha llojet e formacioneve, në të cilat çdo profesionist i SAP-it që dëshiron mund të gjejë një arsim SAP në internet që do t'i përshtatet nevojave të tij, të tilla si:

Merrni certifikimin e SAP në internet

Cilat janë kursi profesional në internet SAP?

Për të ditur se si të merrni certifikimin e SAP në internet, është e nevojshme të kuptoni se çfarë është një kurs profesional në internet SAP, siç janë ato të ofruara nga Michael Management SAP arsimi në internet.

Ata ofrojnë pako për trajnime individuale SAP, dhe gjithashtu trajnime SAP për biznes, në krye të qasjes së tyre të sistemit SAP në internet.

Coursedo kurs profesional në SAP mund të merret vetëm si kurs i vetëm, ose të gjithë mund të arrihen me një paketë vjetore. Coursedo kurs përbëhet nga video që shpjegojnë detaje rreth temës, të tilla si konceptet e biznesit prapa temës, dhe shembuj të përdorimit të sistemit me skenar biznesi sipas temës së kursit.

Për të vërtetuar certifikimin e SAP, është e nevojshme të ndiqni një listë të caktuar të kurseve të caktuara në internet, dhe të arrini një provim përfundimtar të certifikimit të SAP ERP, i cili mund të çojë në shpërndarjen e certifikimit të SAP nga njësia e trajnimit, michaelmanagement.

Kurs profesional online i SAP

Paketat e trajnimit në internet të SAP në internet

Individualsshtë jo vetëm e mundur që individët të marrin një certifikim SAP në internet, por ka edhe pako të trajnimit të korporatave SAP të mundshme, në mënyrë që kompanitë të lejojnë disa nga punonjësit e tyre të aftësohen vetë, dhe përfundimisht të arrijnë në provimin përfundimtar të certifikimit të SAP ERP, nga marrja e një pakete trajnimi të korporatave SAP të kompanisë.

Trajnimi i SAP për paketën e biznesit vjen me një qasje falas të trajnimit të korporatave SAP për gjykim në grup, në mënyrë që të vlerësojë se sa i mirë është për kompaninë.

Midis 5 dhe 24 përdorues, ajo fillon aq pak sa 1200 US $ për përdorues, dhe mund të gjykohet falas për 10 ditë. Me më shumë përdorues, trajnimi i SAP për çmimin e paketave të biznesit madje mund të negociohet.

Paketa trajnuese e korporatave Online SAP

Shembull i lëndës online: Trajnim i prokurimit të PSA-së

Për shembull, ka shumë trajnime për prokurimin e PSA dhe që lidhen me të marrë në internet, që do t'ju mësojnë tërë menaxhimin e ciklit jetësor të prokurimit në SAP S / 4 HANA, dhe lidhjen e tij me Ariba.

Duke marrë një kurs të tillë, do të shihni video në të cilat traineri tregon në trajnimin e tij të prokurimit SAP se si të krijoni dokumente të nevojshme për procesin e blerjes, duke filluar me kërkesën e blerjes, e ndjekur nga një kërkesë për kuotim, kuotimi i SAP, si të krijoni një porosinë e blerjes dhe të gjitha detajet që çojnë në krijimin e një fature furnizuesi SAP.

Trajnimi i SAP për prokurimin Prokurimi operacional në S / 4HANA në anglisht
Farë është menaxhimi i ciklit jetësor të prokurimit për blerje operative?

Shembull i kursit në internet: Paraqitja e SAP Ariba

Një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të marrë një arsim të dobishëm në SAP në internet është të merrni një kurs online SAP Ariba, i cili do të shpjegojë në detaje se si funksionon procesi Plan - Blej - Pagesë në SAP.

Sa për kurse të tjera, ajo do të tregojë se si funksionon procesi, dhe do të ofrojë disa përparime vizuale në sistemin online Ariba SAP.

Kursi në internet SAP Ariba Hyrje në SAP Ariba në anglisht
Plan-Bleni-Pagesë, si funksionon procesi Ariba?

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment