Sherbime TOP 5 VPN

Sherbime TOP 5 VPN [Shqiptar]

Në ditët e sotme, puna në distancë po bëhet gjithnjë e më e zakonshme. Për kompanitë përparimtare, çështja e sigurisë është ngritur seriozisht. Sot, metoda më e besueshme e mbrojtjes maksimale të trafikut është instalimi i një VPN. Në këtë artikull, ne do të mbulojmë 5 produktet më të mira VPN.

Pse VPN?

VPN siguron konfidencialitetin më të madh të informacionit të dërguar dhe marrë. Në krahasim me shërbimet e përfaqësuesit ose në të gjitha llojet e mënyrave për të fshehur adresën IP, VPN krijon një lidhje të sigurt midis pajisjes tuaj dhe serverit, e cila, nga ana tjetër, jep një nivel dukshëm më të lartë të intimitetit të të dhënave, mbrojtje të operacioneve bankare.

Cilat janë përfitimet e VPN të paguar falas?

 • Lidhje e shpejtë me shërbimet

 • Siguri më e madhe (për shembull, disa shërbime falas tregtojnë të dhëna të përdoruesve herë pas here)

 • Më shumë serverë dhe vendndodhjet e tyre

 • Mbështetje teknike me cilësi të lartë, profesionale, gjatë gjithë orës

TOP 5 shërbimet më të mira VPN

1) RusVPN

 • Një relativisht i ri, por tashmë arriti të rekomandojë një ofrues.

 • Rekomanduar nga Forbes, BBC, theguardian, BuzzFeed.

 • Mbështetje 24/7 në internet, si dhe përmes postës elektronike.

 • Të gjitha platformat kryesore janë mbështetur, të tilla si Windows, macOS, Linux, Android dhe iOS, konfigurimet për ruterat dhe më shumë.

 • Zgjatje falas për shfletuesit Firefox dhe Chrome.

 • Teknologjitë RSA OpenVPN 256-bit 2048 (mbështesin gjithashtu PPTP dhe L2TP).

 • Gjeolokimi i serverit po zgjerohet vazhdimisht.

 • Garanci 100% e sigurisë për shkak të refuzimit të prerjeve.

 • Gjykim falas 7-ditor.

Pricemimi i emetimit:

 • Abonim 1 muaj - 9,99 $;

 • Abonim 1 vjeçar - 4,99 $ / muaj;

 • Abonim për 3 vjet - 2,99 $ / muaj.

Do pajtim përfshin një garanci të kthimit të parave 30-ditore.

Duke përdorur kodin zbritje VPN20, madje mund të merrni 20% zbritje të abonimit tuaj VPN, dhe të merrni çmimin deri në 2.39 $ në muaj me një plan 3 vjeç, i cili e bën atë jo vetëm një nga më të mirët, por edhe një nga ofertat më të lira VPN në dispozicion në internet .

RusVPN ofron

A keni lexuar?

2) CyberGhost

 • Shërbimi rumun ju lejon të përdorni deri në 7 pajisje nga një llogari.

 • Përdoren protokolle të ndryshme: OpenVPN, L2TP-IPsec dhe PPTP.

 • Mbështetje teknike gjatë gjithë kohës në bisedën në internet.

 • Kriptimi 256-bitësh AES, më i miri në klasë.

 • Qasja në më shumë se 6291 server në më shumë se 89 vende të botës.

 • CyberGhost VPN mbështet numrin më të madh të platformave në krahasim me konkurrencën. Midis tyre janë Windows, macOS dhe Linux, iOS dhe Android, Amazon FireStick AppleTV dhe AndroidTV, shtesa për Google Chrome dhe Mozilla Firefox, si dhe konfigurime të gatshme për ruterat dhe pajisjet e tjera. Dhe lista nuk mbaron këtu.

 • Përkundër faktit që ofruesi mban regjistrat, informacioni mblidhet në mënyrë anonimike. Kompania garanton sigurinë e të dhënave personale të klientëve të saj.

 • Një gjykim falas për të përcaktuar nëse ky produkt është i duhuri për ju.

Pricemimi i emetimit:

 • Abonim 1 muaj - 12,99 $;

 • Diiwaangelinta 1 sano - $ 5.99 / bishii;

 • Abonim 2-vjeçar - 3,69 dollarë në muaj;

 • Abonim për 3 vjet - 2,75 $ / muaj. Për më tepër, në kohën e shkrimit, kur plotësoni këtë pajtim, ju merrni edhe dy muaj shtesë falas

Ofruesi jep një garanci të kthimit të parave 45-ditore nëse për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur me produktin. Përjashtim është një abonim 1 muaj. Në këtë rast, garancia jepet për 14 ditë.

CyberGhost VPN ofron

3) NordVPN

 • Politika e braktisjes së plotë të shkrimeve.

 • Më shumë se 12 milion përdorues.

 • Përdorni deri në 6 lidhje të njëkohshme nga një llogari.

 • Të gjitha platformat kryesore janë mbështetur, të tilla si Windows, macOS, Linux, Android dhe iOS, AppleTV dhe të tjerët.

 • Mbështetje teknike 24/7 në internet.

 • Rekomanduar nga BBC, Forbes, The Huffington Post, roje.

 • Qasja në më shumë se 5600 serverë në 59 vende.

 • Provë falas 30 ditë.

 • Tipar bonus anti-malware.

Pricemimi i emetimit:

 • Abonim 1 muaj - 10,63 dollarë;

 • Abonim për 1 vit - 6.22 $ / muaj;

 • Abonim për 2 vjet - 4,44 $ / muaj;

 • Abonim për 3 vjet - 3,10 $ / muaj.

Ashtë siguruar një garanci prej 30 ditësh për kthimin e parave.

4) Express VPN

 • 24/7 mbështetje chat live.

 • ExpressVPN është shërbimi më i shtrenjtë VPN. Kjo justifikohet kryesisht me faktin se kompania është rrjeti privat më i shpejtë virtual.

 • Ekziston një funksion i Testit të Shpejtësisë. Kjo lejon në një mënyrë të thjeshtë për të vlerësuar dhe zgjedhur pikën më të mirë të lidhjes.

 • Kompania konsiderohet me të drejtë VPN më e mirë për iPhone.

 • Qasja në më shumë se 3000 servera në më shumë se 94 vende të botës, e cila gjithashtu ka një efekt shumë pozitiv në shpejtësinë e lidhjes.

 • Mbështet të gjitha platformat kryesore, të tilla si iOS, Android, Windows, macOS, Linux dhe të tjerët.

 • Nuk ka regjistrat e përdoruesve, i cili është 100 përqind i garantuar për të mbrojtur të dhënat nga ndërhyrës.

 • Aplikimi rekomandohet ndër të tjera nga BBC, Forbes, New York Times.

 • Pronarët e disa pajisjeve celulare mund të aplikojnë për një provë falas, ndërsa për të tjerët, një version provë nuk ofrohet.

 • Si pjesë e një abonimi, mund të lidheni njëkohësisht me serverat VPN në pesë pajisje.

Pricemimi i emetimit:

 • Abonim 1 muaj - 12,95 $;

 • Abonim 6 muaj - 9,99 $ / muaj;

 • Abonim për 1 vit - 8,32 $ / muaj.

Garancia e kthimit të parave është 30 ditë. ExpressVPN gjithashtu siguron 30 ditë përdorim falas të produktit për secilin pajtimtar duke përdorur lidhjen tuaj të referimit si pjesë e programit të referencave ExpressVPN.

Ofertat Express VPN

5) SurfShark

 • Funksioni i bllokimit të reklamave.

 • Vlerë e shkëlqyeshme për paratë.

 • Të gjitha platformat kryesore janë mbështetur, të tilla si Windows, macOS, Linux, Android dhe iOS, AppleTV dhe të tjerët.

 • Kriptimi i shkallës ushtarake.

 • Mohimi i prerjeve.

 • Ndoshta avantazhi më i rëndësishëm i këtij shërbimi është një numër i pakufizuar i pajisjeve brenda një abonimi të vetëm.

 • Më shumë se 1700 serverë në më shumë se 63 vende.

 • Një veçori Whitelister që lejon aplikacione individuale ose site që të anashkalojnë një lidhje VPN.

 • Versione falas për prova për iOS, macOS, Android. Për platformat e tjera, një version provë nuk është dhënë.

 • 24/7 chat online ose mbështetje me email.

Pricemimi i emetimit:

 • Abonim 1 muaj - 11,95 $;

 • Diiwaangelinta 1 sano - $ 5.99 / bishii;

 • Abonim për 2 vjet - 1.99 $ / muaj.

Do pajtim përfshin një garanci të kthimit të parave 30-ditore.

SurfShark ofron

Si të zgjidhni një shërbim VPN?

Nëse konfidencialiteti maksimal i të dhënave është jashtëzakonisht i rëndësishëm për ju, atëherë duhet të zgjidhni ofruesit që nuk mbajnë shkrime, dhe gjithashtu të përdorni serverë VPN të paguar ekskluzivisht. Kështu, ju do të rritni ndjeshëm sigurinë e rrjetit tuaj.

Artikuj të ngjashëm

 
 
 

Comments (0)

Lini një koment