Si të mbani këmisha hawaiiane për meshkujt?

Si të mbani këmisha hawaiiane për meshkujt?

Si të mbani këmisha hawaiiane për meshkujt?

Veshja e këmishave të bukura të Hawaiian ju japin një pamje të mirë dhe një ndjenjë interesante. Sido që të jetë, mos i mbani si veshje të zakonshme. Ka stile të sigurta dhe sipërmarrje me metodën më të aftë për t'i veshur ato me siguri. Prodhuar duke përdorur pambuk dhe mëndafshi, sy-marrjen, këmisha Hawaiian strukturuar me shkëlqim janë jashtëzakonisht tërheqës dhe i këndshëm. Disa njerëz duhet të veshin ato vazhdimisht.

Këmisha Hawaiiane janë një lloj i cili i bëri ata jashtëzakonisht të njohur kudo në të gjithë botën. Këmisha të huaja të huaja janë të këndshme, më shumë se ato të pëlhurë prej fije artificiale. Disa dhurata me fanella Hawaiian do të vërtetë gërmoj në të gjitha pikat vetëm për të marrë një të tillë. Ata do të blinin madje edhe këmisha të vjela Havai, pasi ato janë më të volitshme dhe disa nga koha, mbrojtja nga drita dhe plani i këmishave të vjetra nuk mund të gjenden në qendrat tregtare.

Hapi i parë për të veshur me këmishë Hawaiian tuaj me siguri është duke e veshur me qetësi. Jepni një këmishë të varet lirisht, mos e futni atë, do të duket më mirë në atë mënyrë dhe është shumë më e pranueshme.

Me përjashtim të rastit që ju jeni të pjesshëm për të veshur fije, kufizoni ato në mënyrë që të mos e zvogëlojnë efektin e këmishës. Në rast se jeni në një prirje të lumtur, përfundoni pamjen tuaj me një kapak kashte.

Këmisha të mrekullueshme të planifikuara me lule, lule, peshq tropikale dhe skena të sondazheve janë më të mirat kur mbahen me xhinse, pantallona të shkurtra ose funde të paanshme. Përpiquni të abstenoni nga përzierja e këmishës me shembuj, mund të jetë tepër e tepërt. Khakis janë një vendim i denjë për shkak se ata vrasin themelet e këmishës suaj.

Me përjashtim të rastit që po dilni duke veshur këmishën tuaj Hawaii, mund të keni nevojë të mendoni për rastin, ose për mjedisin tuaj. Natyrisht ju nuk do të keni nevojë për këmishën tuaj për të lënduar dikë; disa njerëz janë jashtëzakonisht delikat ndaj ngjyrave dhe printimeve intensive. Kur bleni këmisha Hawaiiane, mund t'ju duhet të zgjidhni ato që kanë relativisht pak ndryshime, pasi që ato nuk mund të jenë të kënaqshme për individët e tjerë dhe disa madje mund të besojnë se jeni thjesht jashtë për të kapur syrin.

Në rast se ju keni veshur këmishën tuaj më të mirë Hawaiian, gjëja më thelbësore që duhet të kujtoheni është që të jeni të këndshëm dhe të veproni natyrshëm. Do të ndiheni të freskët, të lirë dhe të lirshëm. Vishni këmishën tuaj si ju kurrë nuk e keni veshur; të jetë intensive dhe i kënaqur që mbani një këmishë Hawaiiane.

Burimi kryesor foto: Këmisha Aloha në Papeete, Polinezia Franceze

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment