34 këshilla të Google Docs për të rritur produktivitetin e zyrës tuaj

Një nga mjetet më të përdorura për të punuar në shtëpi dhe për të shkëmbyer dokumente me njerëzit e tjerë, Google Docs nuk është një pjesë thelbësore e shumë llojeve të ndryshme të punës të kryera në një kompjuter, dhe ka zëvendësuar gati programet standarde të zyrave të instaluara në kompjuter....
Lexo më shumë

Cilat janë shërbimet e Google Cloud? Një përmbledhje e shpejtë

Përdorimi i një shërbimi Cloud për të siguruar dhe shkëmbyer skedarët tuaj është një ide e shkëlqyeshme. Kjo do t'ju japë më shumë liri në punën tuaj. Ju dhe kolegët tuaj do të jeni në gjendje të punoni gjithçka ku dëshironi. Në të vërtetë, ju mund të përdorni ato skedarë nga çdo kompjuter pasi ato janë të ruajtura në Re....
Lexo më shumë

Si të krijoni aplikacionin dhe të ngarkoni në dyqanin Play?

After having setup app on Dyqani Google Play in the GooglePlayConsole, and generated a Pako e aplikacionit Android Google using AndroidStudio, the next step to have the created Android application published on the GooglePlayStore is to upload app bundle to Play Store, which will allow for the team to validate it and publish it....
Lexo më shumë

Si të krijoni një aplikacion në Dyqanin Google Play?

Krijimi i një aplikacioni në Dyqanin Google Play kërkon disa hapa: hapjen e një llogarie në GooglePlayStore, Krijimin e një aplikacioni në Play Store, gjenerimin e ikonave duke përdorur AndroidAssetStudio dhe zgjedhjen e etiketave për t'u përdorur në Play Store, pas asaj që do të jetë e mundur të ngarkoni paketë e aplikacioneve në Dyqanin Play që është krijuar duke përdorur aplikacionin AndroidStudio. Pakoja e aplikacionit të gjeneruar Androind APK do të jetë aplikacioni që do të vendosë liçensimin e dyqanit Google, i cili quhet një lëshim i paketave të aplikacionit Google Android dhe mund të gjenerohet duke përdorur softuerin AndroidStudio....
Lexo më shumë

Krijoni një pako të aplikacionit Android në disa hapa të thjeshtë

Një paketë pako për aplikacionin e Google është një skedar i kompresuar që përmban të gjitha detajet në lidhje me një aplikacion që duhet të ngarkohet në GooglePlayStore. Pasi të keni kuptuar se si të krijoni një aplikacion në Dyqanin Google Play, është e nevojshme të krijoni një pako të aplikacionit Android të APK për të ngarkuar paketën e aplikacioneve në Play Store para se të mund të vërtetohet dhe publikohet në GooglePlayStore....
Lexo më shumë

Si ta bëni APK nga Android Studio? Gjeneroni një pako të nënshkruar

Bërja e një APK ose një pako e nënshkruar nga Android Studio është një hap i domosdoshëm për konfigurimin e aplikacionit në Google Play Store, pasi paketa e aplikacionit Google Android dhe paketa Google Play APK janë paketat që duhet të krijohen për të ngarkuar paketat e aplikacioneve në Play Store dhe të kenë një aplikacioni i publikuar në GooglePlayStore....
Lexo më shumë