Përfitoni sa më shumë nga 3 aplikacionet kryesore falas të Google

Përfitoni sa më shumë nga 3 aplikacionet kryesore falas të Google [Shqiptar]

Cilat janë aplikacionet e Google dhe çfarë mund të bëjnë?

Kur mendojmë për Google, ne priremi të mendojmë për atë si një motor kërkimi dhe një shfletues në internet, ndoshta më të mirët në botë. Por, ndonjëherë edhe pa e ditur atë, ne përdorim aplikacione Google nga G Suite.

Kjo kostum është shumë e dobishme dhe plotësisht e integruar në shfletuesin. Kjo do të thotë që nuk ka nevojë të shkarkoni asgjë. Si kjo, ju mund të bëni punën tuaj nga çdo kompjuter, thjesht duke përdorur një llogari Google dhe duke filluar me një Llogari Google Drive për të ruajtur punën tuaj në internet për shembull, dhe qasjen e tij nga çdo pajisje e lidhur.

Ju mund të menaxhoni shumë me të gjithë punën tuaj në zyrë me të. Vizioni i aplikacioneve të Google është të thjeshtojnë dhe ribashkohen të gjithë të njëjtin vend. Nëse doni vetëm të realizoni punë të thjeshtë, si postë elektronike, planifikim, duke patur një pikë të përbashkët, është një ide shumë e mirë të përdorni G Suite. Le të kalojmë nëpër aplikacione të ndryshme të Google në të.

Aplikacioni GMail

Më i famshmi. Në të vërtetë, sa herë që krijoni një llogari në Google Chrome, ju merrni një Llogari Gmail dhe adresë emaili automatikisht. Pastaj kur regjistroheni në faqe të ndryshme të internetit, zakonisht keni mundësinë të regjistroheni me Google.

Dhe pastaj, disa ditë më vonë, ju merrni posta në këtë kuti që ndoshta nuk keni dashur as të dëshironi. Por mos u shqetësoni, kjo kuti postare jo e detyrueshme është bërë shumë mirë dhe e lehtë për t’u përdorur. Disa tastat kryesore do t'ju ndihmojnë të kaloni nëpër postën tuaj shumë shpejt.

Problemi më i madh është kur filloni të keni disa kuti postare. Me Gmail, mund të lidhni të gjitha kutitë tuaja postare me atë Gmail. Kjo zgjidhje do të thjeshtojë jetën tuaj. Ju mund të gjeni mësime online.

Uebfaqja GMail

Google Drive

Një llogari standarde e Google Drive është një cloud 5 Go për çdo llogari. Shtë e mjaftueshme për të ruajtur shumicën e skedarëve të zakonshëm të punës për zyra. 5 Shkoni mund të jetë pak e shkurtër për të ruajtur të gjitha fotot tuaja, por është mirë për çdo gjë tjetër, të tilla si mbajtja e disa spreadsheets dhe produkteve themelore dixhitale të ruajtura në internet.

Ende mund të paguani për të pasur më shumë hapësirë ​​nëse keni nevojë për të, ose të gjeni mënyra për të marrë më shumë hapësirë ​​ruajtëse falas të Google Drive, siç janë marrja e pajisjeve nga partnerët, që ofrojnë më shumë hapësirë ​​pas regjistrimit.

Pastaj, mund të përdorni Google Drive si dosjen e rrënjës së kompjuterit tuaj. Në këtë mënyrë, gjithçka e re që krijoni në kompjuterin tuaj do të shkojë direkt në re. Më në fund, Suita në internet është e shkëlqyeshme për punën në ekip. Google Docs dhe Google Sheets janë dy mjete themelore të zyrës që mund t'ju duhet t'i përdorni.

Softueri Google Drive është i lidhur edhe me Google Cloud Platform, pasi lejon ruajtjen në internet.

Uebfaqja e Google Drive

Agjenda e Google

We covered mails, organization, storage and content creation, so only one thing is missing: how to organize all your work on the G Suite. That is when Agjenda e Google has his word to say.

Oneshtë një nga kalendarët më të lehtë që do të gjeni në internet. Thjesht klikoni në një datë për të krijuar një ngjarje kur e dëshironi. Ju mund t'i bëni ato përsëritëse nëse është diçka që bëni çdo javë për shembull.

Uebfaqja e Kalendarit Google

A duhet të përdorni aplikacionet falas të Google?

Aplikacionet e Google funksionojnë mirë dhe janë të sigurta. Ju i jepni të gjitha të dhënat tuaja Google, por nëse nuk i merrni parasysh shumë, është një tregti e mirë. Në të vërtetë, kur filloni të përdorni të gjitha ato aplikacione Google së bashku, kjo krijon një sinergji.

Për shembull, ngjarjet që merrni me postë automatike do të hidhen në axhendën tuaj. Dokumentet tuaja që shkruani automatikisht do të ruhen në renë tuaj. Kjo është shumë e dobishme për të pasur një sistem të thjeshtë dhe efektiv të produktivitetit.

Foto Galeria

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment