Përfiton Platforma Google Cloud

Të hutuar për re? Google ju ka mbuluar

2020shtë viti 2020 dhe le ta përballojmë, një ditë nuk kalon pa e folur askush në Google. Google sot duket se është kjo zanë magjike që mund të llogarisë pothuajse gjithçka.

Ne i besojmë Google me shumicën e pyetjeve tona, kështu që pse të mos i besojmë Google me shërbimet e tij cloud të bazuara në cloud?

Ju mund të keni dëgjuar termin "cloud computing" gjithnjë e më shumë brenda 3 viteve të fundit dhe nuk jeni vetëm. Platformat e bazuara në cloud po rriten shumë në popullaritet dhe klientët e ardhshëm po zgjedhin Google për shërbime të tilla dhe përfitimet e Google Cloud që vijnë me përdorimin e produkteve të tyre.

Pse Google Cloud Platformë GCP?

Pra, pse Google dhe jo ndonjë softuer tjetër cloud që lexoni në internet? Epo le ta përballojmë, të gjithë kemi besim në Google dhe Google rrallë na lejon të heqim dorë, apo jo?

Gjigandi i teknologjisë po bën edhe diçka pak më ndryshe në botën e reve. Google ofron një platformë cloud që është publike, shërbimet e të cilave Google Cloud u jepen klientëve me një bazë të njëjtë. Kjo ju lejon juve, konsumatorit, të përdorni fuqinë dhe burimet e tyre për të ndihmuar në arritjen e një game më të mirë të klientëve.

GCP Platforma Google Cloud është në shënjestër për çdo biznes nga i vogël në i madh, i cili tashmë është i përgatitur mirë në botën e teknologjisë, por ka nevojë për më shumë informatikë me kosto më të efektshme Cloud dhe mjetet për të arritur atje.

Përfiton Platforma Google Cloud : Serverët e Platformës së Google
Serverët e Platformës së Google

Offersfarë ofron platforma Google Cloud

Reja e Google siguron një vend ku të gjithë individët dhe bizneset mund të ndërtojnë / drejtojnë softuer dhe të përdorin uebin për t'u lidhur me përdoruesit e këtij programi. Mendoni për atë si një vend ku mijëra faqe në internet janë ruajtur në një super rrjet. Përdorimi i platformës është mjaft i drejtpërdrejtë.

Ndërsa është në përdorim, Google mund të gjurmojë gjithçka nga ruajtja, pyetjet, lidhja e rrjetit dhe procesori që përdor. Kjo zvogëlon nevojën për të marrë me qira një server ose adresë DNS në muaj. Qëllimi përfundimtar është të keni në dispozicion shërbimet tuaja për përdoruesit tuaj, klientët ose punonjësit e tanishëm.

Pika të forta në Google Cloud

Reja e Google krenohet me shumë pika të forta, disa prej të cilave përfshijnë:

Mundësia për të mësuar me shembull në platformën Google Cloud GCP. Google siguron burime se si të mësojë komponentët e ndryshëm të cloud që në shikim të parë mund të jenë shumë dërrmues.

Ofron ndihmë për strukturën dhe krijimin e aplikacioneve të cilat shpesh herë kanë shumë pjesë lëvizëse. Google ndihmon duke automatizuar këtë funksion dhe duke siguruar softuer që mund të ndihmojnë me detyrën e lodhshme të formimit të aplikacionit.

Përfiton Platforma Google Cloud : Përdorimi i produkteve Google Cloud për biznes
Përdorimi i produkteve Google Cloud për biznes

Produktet e Google Cloud dhe karakteristikat kryesore

Ju mund të gjeni një listë të të gjitha shërbimeve që platforma Google ofron në internet, megjithatë disa karakteristika kryesore përfshijnë vijimin e produkteve të Google Cloud:

  • Google Cloud Storage, i cili pranon çdo sasi të të dhënave dhe u paraqet të dhënave përdoruesve në një mënyrë shumë të dobishme.

  • Google Compute Engine, një host i një makinerie virtuale dhe i pëlqen të konkurrojë me Amazon.

  • Google App Engine, u ndihmon të interesuarve për zhvillimin e softuerit me mjete të integruara në PHP, Python dhe Microsoft.net.

  • Cloud Run, ndihmon zhvilluesit e programeve të vendosin aplikacione në një model që nuk ka server, dukej si një faqe interneti të pritur plotësisht përpara se të shkoni live.

Zgjidhjet dhe produktet e Google Cloud

Produkte Google Cloud për biznesin tuaj

Sigurisht që ka shumë burime dhe produkte të Google Cloud që mund t'ju ndihmojnë të kuptoni më mirë platformën e cloud të Google GCP në tërësi. Google është një konkurrent i lartë në këtë botë gjithnjë në ndryshim të teknologjisë dhe nuk do të ikë asnjëherë së shpejti.

Mundësitë më të mira për biznesin tuaj janë atje dhe lehtësisht të arritshme. E tëra që duhet është një klikim i thjeshtë i miut për ta bërë këtë.

Përfiton Platforma Google Cloud : Produkte Google Cloud të përdorura për biznes
Produkte Google Cloud të përdorura për biznes
Kredia kryesore e figurës: Fotografia nga Daniel Páscoa në Unsplash

Reagime të Platformës në Google Cloud: Shivank Agrawal, Shefi i Menaxhimit, Kurse

Ne po përdorim Google cloud Computing për 3 vitet e fundit.

Ne e ekzekutojmë programin në platformat e tyre dhe nuk kemi provuar ndonjë problem në të kaluarën.

Ne kemi shtuar avantazhin është si mbështetja e tyre ndaj klientit dhe zbatimi i tendencave të fundit në të cilat ndodhen. Ne nuk kemi ndier ndonjë vonesë në aftësitë e ruajtjes etj.

Ne gjithmonë kalojmë te alternativat kur buxheti i klientit po shkon i zi. Sapo klientët janë të gatshëm të paguajnë për objektet e shtuara dhe kujdes shtesë. Ne nuk do të mendonim për kalimin në shërbime të tjera cloud.

Shivank Agrawal, Shefi i Menaxhimit, KurseShivank Agrawal, Shefi i Menaxhimit, Kurse
Shivank është një drejtues menaxhimi i blogut të kursit. Ai gjithashtu drejton një ekip të zhvilluesve me përvojë në internet, ekspertë të marketingut në mediat sociale, kryeson SEO në një bazë të pavarur. Ai është në Konsulent të biznesit në internet me mbi 2+ vjet përvojë. Ai ka krijuar disa uebfaqe si alzheimer-360.com, typhoonstriker.com, mayankagrawal.in, lusciouslocksbylisa.com, etj. Ai është angazhuar me disa klientë si King Ayurveda, Fitness Draft, Dorëzimi i Blossom, etj.

Reagime të Platformës në Google Cloud: Dr. Marko Petzold, CEO / Themelues, Record Evolution GmbH

Ndërsa ne kemi përdorur Shërbimet Ueb Web të Amazon (AWS) në të kaluarën, ne tani kemi kaluar plotësisht në Platformën e Re të Google (GCP). Ne jemi duke e përdorur këtë shërbim për funksionimin e vetë Shkencës së të Dhënave dhe platformës IoT. Mbështetja e hershme e kubernetes ishte arsyeja kryesore për kalimin në GCP. Ne nuk shohim asnjë arsye për të kthyer përsëri: Platforma Google Clouda ka metrikë të shkëlqyeshme të performancës dhe ne e shohim këtë si një zgjidhje afatgjatë për ne.

Dr. Marko Petzold, CEO / Themelues, Record Evolution GmbH
Duke u nisur nga matematika teorike, Marko ka ecur nëpër akademinë klasike dhe një konsulencë kryesore, ku ai ishte përgjegjës për modelimin e projektit të rrezikut financiar të një institucioni të madh financiar. Në vitin 2015, ai u bë Drejtori i Përgjithshëm i Shkencës së pavarur të të Dhënave dhe Konsulencës IoT Record Evolution GmbH, ku ai ka zhvilluar platformën IoT Reswarm dhe platformën e shkencës së të dhënave cloud Repods.
Përfiton Platforma Google Cloud : Duke përdorur Platformën Google Cloud
Duke përdorur Platformën Google Cloud
Yoann
për Yoann
Yoann is an international business consultant. He helps businesses implementing their international projects, facilitating exchanges between various cultures, specialties, streams, and technologies. He thrives in designing, improving, adapting, innovating, and making solutions work, to satisfy clients. He created www.ybierling.com to share his expertise. He worked more than 10 years in international business development, global supply chain perfection, financial optimization, SAP ERP project deployment, and Web based business support for various industries, such as logistics, cosmetics, consumer goods, beauty care, or fashion, in more than 30 countries around the globe.
 

Comments (0)

Lini një koment