Si të shkarkoni një ushqim produkti Komisioni Junction? 6 hapa të thjeshtë

CJ.com shkarkoni listën e produkteve - si ta merrni atë?

Të qenit i regjistruar në platformën Komisioni Junction ju lejon të keni të dhëna nga shumë shitës dhe të merrni komisione bashkëpunëtore duke promovuar produktet e tyre në faqen tuaj të internetit.

Sidoqoftë, nganjëherë mund të jetë e dobishme për të marrë një listë të plotë produktesh në një faqe elektronike në vend që të gjeni produkte një nga një nga ndërfaqja CJ.com.

Shikoni më poshtë një udhëzues të plotë për shkarkimin e të dhënave nga CJ.com dhe fitoni të ardhura pasive me këtë mënyrë të re për të përfshirë më shumë të dhëna lidhur në blogun tuaj ose botim tjetër në internet.

Si të shkarkoni një listë produktesh nga CJ.com? Shkoni te Llogaria> Abonimi> Krijoni eksportimin e produktit
Komisioni kryqëzimi në shtëpi

1. Shkoni te menuja Llogaria> Abonimi

Për të shkarkuar ushqimin e produktit Komisioni Junction, filloni të regjistroheni në llogarinë tuaj CJ.com, dhe nga ekrani kryesor ose ndonjë ekran në ndërfaqen Komisioni Junction, zgjidhni në këndin e sipërm të majtë menunë "Llogaria> Abonimi".

2. Zgjidhni Krijoni eksportimin e produktit

Nga atje, do të keni mundësi të përdorni dhe të shkarkoni raporte ekzistuese të listave të produkteve datafeed, ose të krijoni të reja.

Në rastin tonë, ne duam të krijojmë një skedar të ri të eksportit të ushqimit të produktit Komisioni Junction që mund ta shkarkojmë dhe përfshijmë në faqen tonë të internetit për të fituar para në internet përmes marketingut të filialeve dixhitalë nga partnerët CJ.com.

Prandaj, ne do të zgjedhim opsionin "Krijo eksportin e produktit" në mënyrë që të krijojmë një skedar të ri të eksportit të të dhënave me produkte të reja.

3. Zgjidhni opsionet e eksportit të burimit të të dhënave CJ

Në ekranin tjetër mund të zgjidhni të gjitha opsionet e eksportit për të shkarkuar të dhënat e CJ.

Filloni duke zgjedhur emailin për njoftimin te i cili do t'i dërgohet përditësimet e listës së produkteve CJ.

Më në fund mund të zgjidhni eksportin e formatit të ushqimit, formati i ri i Google Shopping është ai që përdoret për shitjen e produkteve fizike, dhe formati i skedarit Udhëtimi dhe Eksperienca është ai për produktet jo fizike - siç janë ofertat e udhëtimit.

formatin e skedarit të udhëtimit dhe përvojave - Përfitimet e Produkteve - Portali i zhvilluesve të CJ

Pastaj, zgjidhni formatin e eksportit. Ju mund të shkarkoni listën e produkteve CJ.com në formatet e mëposhtme:

  • Skedar i thjeshtë teksti i ndarë me tabelime,

  • Skedar teksti i thjeshtë i ndarë nga shenjat e tubave |,

  • Skedar teksti i formatuar XML,

  • Cituar CSV, që do të thotë një skedar me vlera të ndara me presje me secilën fushë "midis kuotave të dyfishta",

  • CSV standarde, që do të thotë një skedar i thjeshtë me vlera të ndara me presje.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni formatin e datës, dhe nëse menaxhoni disa faqe në internet përmes komisionit Komisioni ju gjithashtu mund të zgjidhni cili kod të faqes në internet do të përfshihet në lidhjet e bashkëpunimit që do të përfshihen në skedarin e eksportit. Sigurisht, ju do të jeni në gjendje të azhurnoni vetë këto vlera nëse është e nevojshme.

Jepni një emër eksportit tuaj në datën CJ.com dhe zgjidhni nëse dëshironi të merrni njoftime me email sa herë që të dhënat azhurnohen ose jo.

Pastaj, zgjidhni një orar të dorëzimit midis sa vijon:

Programi i Dorëzimit

  • Kur ndodhin (rekomandohen) azhurnimet - çdo skedar transferohet ndërsa reklamuesi e azhurnon atë

  • Ditë - të gjitha skedarët e dorëzuara në të njëjtën kohë çdo ditë

  • Pasi (tani) - përdoret zakonisht për të dërguar skedarë provë

Dhe gjithashtu një metodë e shpërndarjes së të dhënave, qoftë duke përdorur CJ.com SFTP, një lidhje HTTP CJ.com, një FTP të klientit, një HTTP të klientit, ose opsionin që nuk rekomandohet që skedari të dorëzohet me email.

Nëse zgjidhni opsionin e dorëzimit të postës elektronike, do t'ju kërkohet të futni marrësit e postës elektronike në një fushë të re - disa marrës mund të shkarkojnë në atë mënyrë eksportin e listës së produkteve të datave të datës CJ.com.

4. Zgjidhni produktin pa informacion për të eksportuar

Ekrani tjetër do t'ju lejojë të zgjidhni midis marrjes së të dhënave nga të gjithë reklamuesit që ju pranuan në rrjetin e anëtarëve të tyre, të cilat mund të krijojnë shpejt një skedar të madh dhe të pakontrollueshëm.

Prandaj mund të jetë më e lehtë të përdorni opsionin e dytë dhe të zgjidhni burime individuale për t'u shkarkuar nga CJ.com duke zgjedhur manualisht burimet e reklamuesve.

Lista e reklamuesve dhe burimet e të dhënave të produkteve të tyre do të shfaqen, dhe ju mund të zgjidhni ata që dëshironi të merrni së bashku në atë skedar eksport.

Pasi të keni zgjedhur burimet për të shkarkuar nga lista e Produkteve të Produkteve të Komisionit Junction, thjesht klikoni në butonin Ruaj, dhe raporti i kërkuar do të gjenerohet në sfond.

5. Eksporti i burimit të të dhënave të produkteve të krijuara

Një mesazh konfirmimi do të thotë që eksporti i ri i ushqimit është krijuar, dhe mesazhet e konfirmimit do të dërgohen në adresat e postës elektronike.

Ushqimi i produktit gjithashtu do të shtohet në listën tuaj të burimeve të krijuara të të dhënave, kështu që mund të vini më vonë në çdo kohë të ktheheni në këtë pult, dhe të ndryshoni cilindo prej cilësimeve të tij - ose të kërkoni të shkarkoni përsëri ushqimin e produktit në rast se nuk keni marrë ajo.

6. Merrni dhe hapni burimin e të dhënave në programin e spreadsheet

Pas pak, ju do të merrni emailin e kërkuar, përfundimisht me skedarin e përfshirë si bashkëngjitje në rast se keni zgjedhur opsionin e dorëzimit të postës elektronike.

Përndryshe, udhëzimet e nevojshme për të hyrë në skedarin tuaj do të jepen në atë email nga programi i anëtarëve të Komisionit Junction.

Në varësi të formatit të zgjedhur, ju mund të jeni në gjendje të hapni skedarin direkt në Microsoft Office‌ ose programin tjetër të spreadsheet dhe të përdorni të gjitha të dhënat nga ushqimi i produktit Komisioni Junction i eksportuar drejt në kompjuterin tuaj.

Përdorni të dhënat dhe lidhjet për fitimin e parave të faqes tuaj në internet me lidhje lidhjesh të marketingut nga reklamuesit e Filialit tuaj CJ.com!

Pyetje të tjera në programin e anëtarëve të CJ.com

Cili është formati i Google Shopping?

Formati i Google Shopping është formati i skedarit i përdorur nga Google Merchant për të marrë dhe shfaqur produkte për t'u krahasuar me njëri-tjetrin dhe për të shitur në internet.

Ai përmban informacione të tilla si detajet e shitësit, dhe specifikimin e produkteve dhe çmimin.

Specifikimi i të dhënave të produktit - Ndihmë Qendra e Tregtarëve Google

Cili është formati i skedarit Udhëtimi dhe Përvojat?

Formati i skedarit Udhëtimi dhe Përvojat përdoret në eksportin e databazave të Komisionit Junction, për të karakterizuar produkte jo të lidhura fizike të shitura në platformën CJ.com.

Ato përmbajnë informacione të ndryshme siç janë vendi, krahina, qyteti dhe numri i telefonit për përvojat e udhëtimit, pasi këto shërbime nuk pranohen nga shërbimi postar ose nga ofrimi në internet, por kërkojnë që klientët të shkojnë atje fizikisht.

Si të shkarkoni një ushqim produkti Komisioni Junction? 6 hapa të thjeshtë

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment