5 ekspertë ndajnë programet e tyre më të mira të përsëritura të bashkëpunimit

5 ekspertë ndajnë programet e tyre më të mira të përsëritura të bashkëpunimit - Shqiptar

Bëni para online me programet e filialeve

Programet e bashkëpunimit digjital janë disa nga mënyrat më të mira për të fituar para në internet dhe për të fituar para në faqen tuaj, a do të ishte një blog i Wordpress, një faqe interneti për tregti elektronike, apo ndonjë prani tjetër në internet, pasi ato lejojnë të rekomandojnë produkte dixhitale‌ për vizitorët e faqes në internet, me një shans për t'i kthyer ato në blerës dhe për të marrë një komision shpërblyes, duke ndërtuar kështu një rrjedhë pasive të të ardhurave.

Vetë të preferuarit tanë janë:

  • sistemi i ndërmjetësimit Ezoic për të fituar para në internet me reklamat e ekranit dhe për të rritur të ardhurat e reklamave 250% që ne përdorim në disa faqe në internet: Konsulencë Ndërkombëtare të Biznesit, E Re Simple Si ERP i Mundshëm, Ku Mund të Fluturoj ?, dhe Ndihmoni Smartphone,

  • shërbimi RusVPN që ofron një program nën anëtar të cilin e përdorim në Konsulencën e Biznesit Ndërkombëtar për të promovuar biznesin VPN, E thjeshtë e thjeshtë si ERP e mundur për të promovuar sistemin SAP VPN, Ku mund të fluturoj? duke përdorur VPN për të marrë fluturime më të lira, dhe Ndihmoni Smartphone‌ me VPN në një celular për të siguruar lidhje,

  • Bikini Luxe‌ për produktet e modës siç janë rrobat e grave që ne promovojmë në faqen e internetit të Womens Swimwear,

  • programi i Filialit TravelPayouts për të shitur fluturime dhe prenotime hotelesh midis produkteve të tjera që lidhen me udhëtimet, të cilat i përdorim në Ku mund të fluturoj? dhe në faqet e internetit të Krahasuesit të Udhëtimit,

  • programi i reklamave vendase PropellerAds që lejon të fitoni para nga çdo lloj uebsajti me reklama të ekranit, njoftime shtytëse dhe zgjidhje të tjera, pavarësisht nga përmbajtja e faqes në internet.

Programi shoqërues i reklamave vendase PropellerAds
Programi shoqërues i reklamave vendase PropellerAds

Cila është një nga përfitimet kryesore të reklamave në ekran?

Një nga përfitimet kryesore të reklamave të ekranit është të fitosh të ardhura të përsëritura thjesht duke pasur një sistem të jashtëm që zgjedh reklama për tu shfaqur në faqen tënde në emrin tënd - nuk ke shumë për të bërë përveç regjistrimit të uebfaqes tënde. Për shembull, platforma Ezoic është e shkëlqyeshme për këtë dhe madje do të rrisë të ardhurat tuaja në krahasim me programe të tjera të lidhura me lidhje të ardhurash.

Cilat janë gypat e shitjeve, a duhet të regjistrohem tek një?

Kujdes nga reklamat në Facebook! Shumica e ofertave të konsulencës së gypave të shitjeve që shihni në internet janë në të vërtetë skema piramidale - çdo program shoqërues i përsëritur që ju kërkon të paguani së pari, për shembull si kurset e gypave të shitjeve, do të thotë që së pari të jepni para për të ushqyer sistemin.

Do program i mirë i bashkëpunimit është falas për t'u bashkuar dhe për t'u përdorur: ato janë bërë për t'ju dhënë para, jo për të marrë para nga ju!

Për shembull, ClickFunnels dhe ConvertKit ju kërkojnë të paguani në mënyrë që të përdorni shërbimet e tyre.

Nëse ClickFunnels me të vërtetë ka punuar në bërjen miliona dollarë nga shitjet, pse do të duhet të paguani për ta përdorur atë? Nuk ka asnjë arsye për të paguar kursin e gypave të shitjeve, përdorimin e gypit të shitjeve ose konsultimin e gypave të shitjeve nëse është bërë për të fituar para dhe me të vërtetë është i lehtë, pasi kushdo që ju ndihmoi të fitoni para do të fitonte para.

Prandaj, ne ju rekomandojmë të mos paguani për ndonjë program të lidhur të ardhurash të përsëritura, por përkundrazi të përdorni përdorimin falas që ju rekomandojmë.

Kujdes! Asnjëherë mos paguani për të përdorur një program shoqërues të të ardhurave të përsëritura - ato të mirat janë falas!

Programet më të mira të bashkëpunimit

Sigurisht, ka shumë programe të tjera të bashkëpunimit dixhital, të cilat do t'ju lejojnë të fitoni para nga çdo lloj faqe në internet duke promovuar llojin e duhur të përmbajtjes që do të rezonojë me vizitorët tuaj: zgjidhje zyre G Zgjidhje suite‌ dhe Microsoft Office, shërbime pritëse të hostimit EX2, GoDaddy hosting ose A2hosting, sistemet e pagesave dhe kartat e kreditit si llogaria bankare virtuale TransferWise ose karta PayOneer, dhe shumë më tepër!

Për t'ju ndihmuar të zgjidhni disa prej tyre, ne kërkuam ekspertë të tjerë këshillat e tyre për të ndërtuar të ardhura të përsëritura dixhitale.

A po përdorni programe partnere të përsëritura për të gjeneruar të ardhura pasive? A janë ata offline ose plotësisht dixhitalë? Cili lloj i produkteve shitet? A i përdorni ato personalisht, thjesht promovoni produktet apo edhe vetëm programin? Si i gjeni bashkëpunëtorët? Cila është kthimi mesatar i investimit, sa kohë u desh të ishte i dobishëm?

Shihni përgjigjet e tyre më poshtë.

Programi i lidhjeve reklamat Ezoic shfaqin
Programi i lidhjeve reklamat Ezoic shfaqin

Lisa Parmley, Coursemethod.com: krijoni kurse online

Unë përdor programe partnere të përsëritura për të gjeneruar të ardhura pasive përmes kurseemethod.com. Të gjitha programet e filialeve në faqen time janë për produkte në internet. Pjesa më e madhe është për softuer-si-një-shërbim ose SaaS përfshirë zgjidhje të marketingut me email, sisteme të menaxhimit të të mësuarit (LMS) dhe programe të lidhura.

Unë kam drejtuar një biznes në internet që nga viti 2001, kështu që kam përdorur ose të paktën provuar gjithçka që ju rekomandoj. Shumica e mjeteve që unë promovoj janë të lidhura me intervistat brenda publikuara në sit. M’u desh rreth 4 muaj për të bërë shitjen time të parë e cila nuk ishte shumë (si 30 dollarë), por ishte e përsëritur. Kjo do të thotë për sa kohë që klienti vazhdon të përdorë shërbimin, unë do të vazhdoj të fitoj atë $ 30 / muaj.

Komisioni i parë i përsëritur erdhi nga Thinkific, një LMS. Shtë një SaaS e shkëlqyeshme për të promovuar pasi lejon njerëzit të krijojnë dhe shesin kursin e tyre në internet mjaft lehtë. Ata gjithmonë më kanë paguar me kohë dhe kanë realizuar disa promovime vërtet të mrekullueshme.

Unë nuk e kam bërë përsëri investimin tim me këtë biznes ende. Kostoja e përmbajtjes, administrimi i intervistave, marketingut në faqen time, emri im domain, hostimi dhe kostot shtesë është akoma më shumë sesa fitimet e mia. Shpresoj të fitoj mjaft në të ardhmen për të kompensuar kostot pasi e di që mund të bëhet (e kam ndërtuar me sukses këtë model më parë).

Kërkon shumë punë dhe durim. Gjithashtu aftësia për të vazhduar edhe kur nuk është ende fitimprurëse :)

Lisa Parmley, Coursemethod.comLisa Parmley, Coursemethod.com
Lisa Parmley filloi biznesin e saj të parë të kurseve në internet në 2001 dhe e ka drejtuar atë me sukses për 19 vitet e fundit. Ajo shkruan në lidhje me atë se si tostart dhe shkallëzon një biznes kursesh në internet dhe interviston krijues të kurseve të tjera të kurseve.
Coursemethod.com

Marc Andre, VitalDollar: marketing me email dhe programe referimi në e-commerce

Programet e preferuara ime të përsëritura të filialeve vijnë nga dy industri të ndryshme: marketing me postë elektronike dhe tregti elektronike. Platformat e marketingut me email si ConvertKit dhe Aweber u ngarkojnë klientëve një tarifë mujore, dhe bashkëpunëtorët fitojnë një komision çdo muaj për aq kohë sa klientët që ata i referohen vazhdojnë të përdorin shërbimin.

Converkit
Marketingu i email-it AWeber

Konsumatorët zakonisht rrinë me këta ofrues për një kohë të gjatë, kështu që ju mund të bëni të ardhura të këndshme përsëritëse duke i promovuar ato.

Disa platforma të tregtisë elektronike kanë programe bashkëpunimi që funksionojnë në të njëjtën mënyrë. Programi i referimit i SendOwl do t'ju paguajë një komision për sa kohë që kërkesa juaj mbetet klient pagues.

SendOwl ndërtues dyqanesh Ecommerce

Programi i DPD është i ngjashëm, por ju do të fitoni një komision vetëm për 12 muajt e parë.

DPD Digital Ecommerce ndërtues i dyqaneve

Këto programe të bashkëpunimit janë ideale nëse keni një uebfaqe ose blog me një audiencë të synuar të pronarëve të bizneseve të vogla, sipërmarrësve ose blogerëve. Shumica e bizneseve përdorin këto lloje të shërbimeve (veçanërisht marketing me postë elektronike), kështu që ka kërkesë të lartë dhe shumë njerëz po kërkojnë informacione për ofruesit e shërbimeve kryesore. Në të kaluarën, unë posedoja një blog që synonte dizajnerët në internet (e shita atë blog disa vjet më parë) dhe promovova shërbimet që i përdorja vetë, si dhe disa që i përdora përmes projekteve të klientit.

Marc Andre, themelues i https://vitaldollar.com/Marc Andre, themelues i https://vitaldollar.com/
Dollar jetik

Ryan Cleckner, GunUniversity: Programi i anëtarëve të brendshëm

Megjithëse përdorimi i kompanive më të mëdha të filialeve e bën më të lehtë gjetjen dhe menaxhimin e bashkëpunëtorëve, ne në GunUniversity.com konstatojmë se programet e njëfishta të anëtarëve të bashkuar shndërrohen më mirë dhe në përgjithësi janë më të frytshëm për ne.

Kjo ndodh shpesh për shkak se një kompani që drejton programin e saj të filialeve është më shumë e investuar në suksesin e saj dhe ne kemi të ngjarë të kemi një linjë më të mirë për shtimin e burimeve nga një listë. Nëse tema ose produkti është pjekur për kërkime, ne shohim rezultate menjëherë në varg 200 $ / muaj.

Ryan Cleckner, Avokat, GunUniversity.comRyan Cleckner, Avokat, GunUniversity.com
GunUniversity.com
Programi i lidhjeve të modës bikini Luxe
Programi i lidhjeve të modës bikini Luxe

Dylan Gordon, FunnelWays: testoni dhe promovoni produkte

Përsëritja e programeve të filialeve janë të shkëlqyera për shumë arsye. Ato ofrojnë një qëndrueshmëri dhe ju ndihmojnë të përgatiteni për të ardhmen! Offerdo ofertë e përsëritur që unë promovoj është 100% dixhitale, dhe ato janë zakonisht produkte SaaS (Softuer si një Shërbim). Kur gjej një produkt që dua ta promovoj, zakonisht këtu shoh.

Do ta testoj një produkt jashtë, do ta shoh se është një produkt i MADH, dhe më pas e promovoj atë para audiencës time! Mënyra ime e preferuar për promovimin e produkteve të përsëritura të bashkëpunëtorëve është synimi i fjalëve kyçe me bisht të gjatë dhe optimizimi i kërkimit, pasi ato janë drejtimet më të ngrohta. Ka një shpërblim të lartë me kohën, por kërkon pak kohë për të filluar!

Programi im i preferuar është ClickFunnels, pasi ato kanë një shitje pasive gjatë rrugës.

Dylan Gordon, themelues, FunnelWaysDylan Gordon, themelues, FunnelWays
Dylan Gordon është një tregtar i përmbajtjes dhe themelues i FunnelWays https://funnelways.com: burimi përfundimtar i gypave të shitjeve.
funnelways.com: burimi përfundimtar i gypave të shitjeve
Programi i Filialit të Udhëtimeve të TravelPayouts
Programi i Filialit të Udhëtimeve të TravelPayouts

James Canzanella, Netët e izoluara të marketingut: ndërtoni gypa shitje

Si një tregtar i filialeve, shumica e të ardhurave të mia vijnë nga rekomandimi i softuerit për pronarët e tjerë të biznesit në internet, dhe pjesa më e mirë në lidhje me programin është që zakonisht vjen së bashku me një të ardhur përsëritje / pasive. Një nga mjetet e mia të preferuara për të rekomanduar do të ishte ClickFunnels, i cili është një mjet që unë përdor aktualisht për ndërtimin e gypave të shitjeve dhe faqeve të uljes.

Jo vetëm që softveri më ka fituar para, por është bërë mjaft e thjeshtë për tu rekomanduar bazuar në popullaritetin e tij dhe sa thjeshtë është një platformë për t’u përdorur. Unë së pari fillova ta promovoja atë disa vjet mbrapa, dhe shpejt u bëra fitimprurëse falë shumë strategjive të trafikut me kosto të ulët që kam përdorur. Që atëherë, unë kam gjeneruar më shumë se 6 shifra në të ardhurat e shitjeve për kompaninë.

James Canzanella, Pronar i netëve të izoluara të marketingutJames Canzanella, Pronar i netëve të izoluara të marketingut
James Canzanella është pronar i Izoluar Marketingu i Neteve, një faqe në internet e dedikuar për t'ju ndihmuar të ndërtoni dhe të rritni biznesin tuaj në internet duke përdorur softuer.
Netët e izoluara të marketingut
Programi i filialit dixhital RusVPN
Programi i filialit dixhital RusVPN
Kredia kryesore e fotos: Foto nga Austin Distel

Foto Galeria

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment