Programet më të mira partnere të përsëritura për të gjeneruar të ardhura pasive

Programet më të mira partnere të përsëritura për të gjeneruar të ardhura pasive - Shqiptar

Bëni para në internet me marketing bashkëpunëtor

A keni blerë ndonjëherë diçka mbi bazën e pajtimit, duke bërë pagesa të rregullta çdo javë, muaj apo vit për të ruajtur anëtarësimin tuaj për një shërbim apo produkt të veçantë? Shanset keni.

Tani, imagjinoni nëse mund të gjeneroni një rrjedhë të përsëritshme të të ardhurave pasive nga njerëz të tjerë që bëjnë të njëjtën gjë, duke regjistruar pagesa të përsëritura për një produkt ose shërbim që u keni rekomanduar atyre.

Tingëllon shumë mirë, apo jo? Epo, lajmi i mirë është, kjo është e mundur kur të gjeni programet më të mira të përsëritura të bashkëpunimit që përputhen me biznesin tuaj, uebfaqen, ose ngrohtë në blog.

Ezoic: Programi më i mirë i përsëritur i filialeve

Isfarë është fitimi i faqes në internet?

Gjërat e para, le të pastrojmë gjërat dhe të konfirmojmë atë blog dhe të përfitosh nga faqja juaj e internetit me reklamë dhe referim të produkteve është një gjë e vërtetë. Nuk është një fasadë apo ndonjë mashtrim e shpikur nga një individ që përpiqet t'u japë njerëzve shpresë të rreme.

Nëse po promovoni produktin e duhur për njerëzit e duhur në kohën e duhur, ai mund të funksionojë, dhe ai mund të gjenerojë të ardhura të konsiderueshme.

Si funksionon marketingu i filialeve

Tradicionalisht, programet e marketingut të filialeve paguajnë një përqindje të çmimit fillestar të blerjes në Filialin referues. Me fjalë të tjera, nëse i referoni një blerësi një produkti që kushton 250 dollarë përpara dhe shkalla e komisionit tuaj është 10%, atëherë do të merrni 25 dollarë për atë shitje.

Me përsëritje të marketingut të filialeve, nga ana tjetër, bashkëpunëtorët vazhdojnë të marrin pagesa dhe komisione pasi blerësi bën blerjen fillestare për aq kohë sa ata janë një klient.

Për shembull, nëse blerësi regjistrohet për një shërbim që kërkon një pagesë mujore të përsëritur prej $ 25o, filiali do të merrte një komision prej 25 $ për çdo pagese mujore të pajtimit. Kjo do të thotë në një vit, ju mund të fitoni deri në 300 dollarë nga një blerës i vetëm për atë produkt.

Nëse mendoni se kjo tingëllon si një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar para në faqen tuaj të internetit ose në blogun tuaj, mund të pyesni veten, "Cilat janë programet më të mira partnere që përsëriten atje?"

Përparimi i të ardhurave pasive në internet

Programet më të mira partnere të përsëritura

Pra, le të futemi menjëherë në të. Cilat janë programet më të mira partnere që përsëriten atje? Epo, e vërteta është se varet nga kamareja juaj, të cilit i promovoni produktet, dhe nga ato që kërkojnë ose interesohen për blerje.

Një mundësi e shkëlqyeshme për të gjetur programet më të mira partnere që përsëriten që janë të përshtatshme për ju është të kërkoni në rrjetet e filialeve ose vendet e tregut, duke përfshirë:

Zgjidhni një program Filialin

Do treg ofron një shumëllojshmëri të programeve Filialin që do të kujdesem për ngrohtë tuaj specifike për të fituar para në faqen tuaj.

Për shembull, ShareASale është një mundësi e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë të referojnë produkte të bashkëpunëtorëve në kamare të modës; ndërsa individët që kërkojnë të gjenerojnë të ardhura nga rekomandimi i produkteve digjitale do të gjejnë një përzgjedhje të larmishme të produkteve në ClickBank dhe JVZoo.

Kur bëhet fjalë për promovimin e produkteve të marketingut ose reklamimit, ShareASale, ClickBank dhe JVZoo janë të gjitha opsionet e shkëlqyera.

Për më tepër, ekzistojnë disa programe partnere të përsëritura me vlera më të larta për bizneset përfshirë Convertkit, AWeber dhe Pilot Social.

përfundim

Në fund të fundit, ka pak vlerë në promovimin e produktit të gabuar te audienca e gabuar.

Pra, zgjidhni produktet më të mira të përsëritura të marketingut të filialeve për kamare tuaj, dhe rrinë në të për të fituar para në internet!

Të preferuarit tanë janë:

Kredi për fotografi Austin Distel
Kredia e figurës kryesore: Foto nga Austin Distel në Unsplash

Lexo më shumë

Foto Galeria

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment