Si të merrni frymëzim për të bërë një reklamë?

Si të merrni frymëzim për të bërë një reklamë? [Shqiptar]

Si të bëheni krijues për reklamë

Ata që nuk kanë krijimtari si një talent të brendshëm, duhet shumë punë për të mësuar artin e Reklamës. Ka disa hile themelore të përfshira.

Së pari, përpiquni të vendosni gjërat që keni, përdorni pesë shqisat me trurin. Sytë mund të kapin skenat më të bukura; përpiquni të mbani mend ata që janë krijues. Mundohuni të vëzhgoni natyrën si shikimi i perëndimit të diellit, modelet e ngjyrave si të verdhë, portokalli, të kuqe dhe vjollcë. Vëzhgoni gjelbërimin përreth, florën dhe faunën. Pastaj përdorni veshët dhe gojën dhe përpiquni të rritni fuqinë e vëzhgimit.

Kjo mund të bëhet duke ecur në lagje ose në parkun aty pranë dhe duke vëzhguar gjëra të reja në të njëjtin vend çdo ditë. Të shihni një gjë nuk është e mjaftueshme, analizoni shprehjet e njerëzve përreth jush dhe emocionet që ata përfaqësojnë. Truri mund të ushqehet shumë gjëra menjëherë, kështu që bëni një aparat fotografik dhe fotografoni shumë objekte nga kënde të ndryshme dhe nën ndriçim të ndryshëm.

Mundohuni të kuptoni dhe kapni gjendjen shpirtërore dhe gjërat, të cilat do të ndihmojnë në krijimin e një skene të përsosur. Ndërsa akullorja e vaniljes do të bëhet më tërheqëse kur qershi dhe nenexhiku shtohen si garniturë. Luaj me efekte rrufeje.

17 mënyra të thjeshta për të marrë rrjedhjen e lëngut tuaj krijues | DREJT™ ™ Krijuese
Kredi për foto

Si të bëni një njoftim të suksesshëm

Merrni shënime me fotografitë. Likeshtë si krijimi i një projekti që do të jetë i dobishëm në punën e ardhshme. Gjërat e rëndësishme mund të nënvizohen ose shënohen me një yll. Në këtë procedurë, nëse keni një pyetje në mendje, shkruani edhe atë, kështu që mund t'i përgjigjeni më vonë.

Shtë një teknikë e shkëlqyer e të mësuarit. Mundohuni të dëgjoni shumë, përpiloni këto gjëra në tru dhe pastaj t'i kaloni ato në mendjen tuaj. Mundohuni të krijoni një ritëm midis veprave, diçka si poezia, por jo saktësisht. Kuptimi i pestë, prekja mund të përdoret për të mësuar një këndvështrim tjetër të jetës. Mundohuni të mbyllni sytë dhe të ndjeni objektet përreth jush sikur ndjenja e një fletë sateni është më joshëse sesa një fletë pambuku.

Si artistët, shkencëtarët dhe sipërmarrësit marrin krijimtarinë e tyre

Si të krijoni një reklamë të përsosur

Bëni zakon të vishni një stilolaps dhe një fletore gjatë gjithë kohës. Kjo nuk është e dobishme vetëm për të bërë shënime, por edhe për të kujtuar takime dhe intervista. Ndërsa prisni diçka ose dikë, shkruani në fletoren tuaj.

Mundohuni të vizatoni gjërat dhe të zbatoni ato ide të mahnitshme që ju vijnë në mendje. Shkoni në shtëpi dhe pikturoni këto ide, nëse jo çdo ditë, të paktën gjatë fundjavave. Përvec pikturës, provoni diçka të re gjatë fundjavave si Golf, Janji ose ngjitje në shkëmb.

Shikimi i TV dhe blerja e blerjeve gjithashtu mund të ofrojnë ide të mira. Kur diçka po ju shqetëson mendjen, mos shkoni në shtrat derisa të zgjidhet problemi. Kjo rrit entuziazmin dhe vendosmërinë. Përsëri, shkruajini pikët në fletore për momentin.

Procesi i krijimit të një reklame në 9 hapa të thjeshtë

Cilat kurse marrin për të krijuar një reklamë

Nëse keni kohë të mjaftueshme, bashkohuni në klasa që rrisin kreativitetin, të tilla si fotografia, piktura, artet marciale, etj. Ata nuk duhet të jenë të lidhur drejtpërdrejt me reklamat.

Mbani një ditar dhe shkruani ngjarjet e përditshme, veçanërisht gjërat e mira. Mësoni artin e humorit, lexoni libra, vëzhgoni njerëzit dhe kafshët, pastaj zbatojeni atë praktikisht ndërsa përpiqeni të bëni fytyrat tuaja të buzëqeshin.

Bëni hulumtime mbi personalitete të shkëlqyera që lidhen me artet. Lexoni biografitë e tyre, ju mund të jeni në gjendje të gjeni një zgjidhje për disa nga problemet me të cilat përballeni dhe të mësoni rrugën përpara.

Mënyrat më të mira për të krijuar një shpallje - wikiHow

Merrni krijues për të krijuar reklama të përsosura

Pasi të keni ndjekur të gjitha hapat e mësipërm, instinkti krijues do të fillojë të zhvillohet. Pra, herën tjetër që një ide të klikojë, besoni instinktit tuaj dhe punoni në të. Ndjehen të lirë të provoni ide të reja. Dhe përpiquni të bashkëveproni me njerëz që ju inkurajojnë me këtë, të cilët besojnë në ju dhe nuk ndërhyjnë në të menduarit tuaj.

Pasi të keni thyer thelbin, mund të kontaktoni gazetat dhe agjensitë e reklamimit me tregimet, artikujt dhe punën origjinale. Farëdo që është mësuar gjatë gjithë përvojës, nuk ka dëm në ndarjen dhe mësimin e kësaj të tjerëve.

11 këshilla të thjeshta për krijimin e një reklamë efektive - Marketingu i synuar i audiencës

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.