Programet më të mira më të përsëritura më të mira të përsëritura në 5 programet dixhitale

Programet më të mira më të përsëritura më të mira të përsëritura në 5 programet dixhitale [Shqiptar]

Farë është marketing bashkëpunimi dhe si funksionon?

Koncepti i marketingut të filialeve nënkupton që një biznes do të japë një komision për secilën shitje të referuar nga lidhjet e filialeve nga një person tjetër.

Sa më shumë klientë që paguajnë ju ofroni në marketing Filialin që do të përfundojnë blerjen e produkteve, aq më i lartë është komisioni i marketingut Filialin që do të merrni.

Ekzistojnë shumë programe të afarizmit të marketingut dixhital, dhe secili program i marketingut të filialeve ofron produkte të ndryshme për të promovuar, me komision të ndryshëm shitjesh dhe mënyra për të promovuar produktet.

Marketingu i filialeve dixhitalë është për shembull një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar para në internet duke fituar para në faqen tuaj te internetit ose në WordPress - por mund të përdoret kudo në botën dixhitale: mendoni t'i ndani ato me Facebook-un tuaj personal ose faqen tuaj të biznesit të Facebook, audiencën tuaj në Twitter, kontaktet tuaja në të dërguarin Whatsapp ose një aplikacion tjetër, dhe çfarëdo mënyre për të ndarë një URL.

Shihni më poshtë disa shembuj të programeve të marketingut të shkëlqyera.

Cilat janë programet më të mira të përsëritura të bashkëpunimit?

Më poshtë lista e kompanive të marketingut të filialeve përmban disa nga programet më të mira të filialeve për të fituar para, sepse ato lejojnë bashkëpunëtorët e tjerë.

Kjo do të thotë që përmes promovimit të këtyre programeve partnere, ju do të fitoni të ardhura të përsëritura pasive për çdo person që regjistrohet në lidhjet e filialit tuaj, mbi të gjitha paratë që do të fitojnë gjatë jetës së tyre me këto programe bashkëpunimi.

Kjo mund t'ju sjellë disa të ardhura pasive përsëritëse shumë interesante bazuar në atë se sa afarizëm sjellin bashkëpunëtorët në programin e filialeve, dhe do të vijnë, zakonisht çdo muaj, pa pasur nevojë të bëni asgjë.

Të gjitha këto programe janë gjithashtu programet më të mira të Filialeve të WordPress, pasi gjithçka që ju duhet të bëni është të referoni bashkëpunëtorët përmes blogut tuaj WordPress, dhe do të merrni përgjithmonë një komision për të gjitha paratë që ata fitojnë duke krijuar rrjetet tuaja nënligjore.

Lista e programeve më të mira të përsëritura të bashkëpunimit:

Programi më i mirë i filialeve VPN me bashkëpunëtorët e mëposhtëm: RusVPN

Programi i Filialit RUS VPN është programi më i mirë i filialeve VPN për një arsye të thjeshtë, ai lejon krijimin e rrjeteve nënligjore duke iu referuar bashkëpunëtorëve që vetë do t'i referohen bashkëpunëtorëve.

Duke qenë se VPN janë një biznes i shkëlqyeshëm, me abonim të përsëritur që janë përgjithësisht të lirë, me rreth 3 dollarë në muaj, ata shesin një produkt që praktikisht kushdo me një lidhje interneti dhe një pajisje të lidhur, duke i mbajtur të dhënat e tyre private dhe të sigurta.

Me 40% komision mbi shitjet direkte, dhe 3% komision për të ardhurat e nën-bashkëpunëtorëve, është një program i shkëlqyeshëm i filialeve për të gjeneruar të ardhura pasive.

Qershia mbi tortë: ata janë shumë dinamikë, reaktivë dhe menaxherët e llogarive janë në të vërtetë jashtëzakonisht të dobishme për t'ju ndihmuar të zhvilloni biznesin tuaj në lidhje me produktet RUS VPN.

Programi më i mirë i filialeve VPN me bashkëpunëtorët e mëposhtëm: RusVPN

Programi i reklamave më të mira me nën-bashkëpunëtorë: Sistemi i ndërmjetësimit Ezoik

Me përsëritjen e të ardhurave prej 3% në të gjitha bashkëpunëtorët tuaj, pa llogaritur edhe përmirësimin e fitimeve të faqeve të internetit ose blogjeve tuaja me programin e tyre Premium Ezoic që do të rrisë të ardhurat nga reklamat tuaja prej 250% mesatarisht, lehtë mund të bëni të ardhura të mëdha pasive thjesht duke u bërë një gjuetar nënpartiak për ta.

Ndërsa disa nga bashkëpunëtorët e tyre po bëjnë miliona dollarë në muaj, thjesht referimi i njërës prej tyre do t'ju garantonte një të ardhur shumë të rehatshme përsëritëse, thjesht duke iu referuar atyre pronarëve të faqeve të internetit që do të rrisin paratë që ata po bëjnë përmes shfaqjes së reklamave në faqet e tyre të internetit.

Për më tepër, ata do t'ju japin qasje në një komunitet të shkëlqyeshëm që do t'ju ndihmojë të përmirësoni të ardhurat tuaja, dhe t'ju lidhin me botues të tjerë në internet që kanë të njëjtat probleme si ju.

Dhe a e dini çfarë? Që nga janari i vitit 2020, ata madje mund të ju ndihmojnë juve dhe bashkëpunëtorët tuaj për të rritur shpejtësinë e faqes së tyre të internetit në më shumë se 80%, me aplikacionin e tyre të mahnitshëm të shpejtësisë së faqes që do të mbajë në internet faqen tuaj dhe do të aplikojnë automatikisht të gjitha praktikat më të mira të faqeve të internetit, të tilla si levëzimi i shfletimit të shfletuesit ose eliminoni paraqitjen e bllokimit të Javascript, midis optimizimeve të tjera që do të marrin rezultatin tuaj të Google PageSpeed ​​Insights mbi 80% - të gjitha ndërsa fitoni më shumë para me përmbajtjen tuaj.

Programi i reklamave më të mira me nën-bashkëpunëtorë: Sistemi i ndërmjetësimit Ezoik

Programet më të mira të filialeve për blogerët e udhëtimit me bashkëpunëtorët e tjerë: TravelPayouts

Programi i Filialit TravelPayouts është edhe programi më i mirë i shoqërive për prenotim në hotel dhe programi më i mirë i filialeve të fluturimit, pasi do t'ju lejojë të fitoni para nga blogu juaj i udhëtimit duke shitur fluturime, hotele, rezervim të makinave, prenotim aktivitetesh dhe shumë produkte të tjera që lidhen me udhëtimet, ndërsa bëni gjithashtu të ardhura pasive nga nën-bashkëpunëtorët që do të bëjnë të njëjtën gjë si ju, pasi të jeni bashkuar duke përdorur lidhjen tuaj personale.

Programi i referimit, sidoqoftë, do t'ju marrë vetëm komisione nga nën-bashkëpunëtorët shitje të biletave të fluturimit dhe prenotimeve hoteliere të partnerëve të tyre kryesorë, Aviasales, JetRadar dhe Hotellook. Por tashmë është mjaft e mahnitshme!

Do produkt udhëtimi ka një komision të ndryshëm, dhe secili program i udhëtimit ka kushtet dhe kushtet e veta, por ju do të fitoni direkt disa përqind nga çdo shitje e drejtpërdrejtë e filialeve.

Për programin e nën-bashkëpunëtorëve, programi i Filialit TravelPayouts do t'ju japë komision 5% të parave që ata bëjnë për shitje të pranueshme.

Programet më të mira të filialeve për blogerët e udhëtimit me bashkëpunëtorët e tjerë: TravelPayouts

Programet më të mira të filialeve për reklamuesit me nën-bashkëpunëtorë: Reklamat Properuese

Reklamat vendase PropellerAds lejojnë të fitojnë para nga çdo faqe në internet me ndonjë përmbajtje, pa kufizime si ato në AdSense, në të cilën është e vështirë të futësh për të ardhura të ulëta.

Me reklamat amtare të PropellerAds nuk ka rëndësi se çfarë përmbajtje në internet keni, do të keni mundësi të fitoni para nga ajo me mjete të ndryshme: flamurin vendas, njoftime shtytëse, konfuzion, interstitial, lidhje direkte me reklama direkte dhe në faqe .

Të ardhurat ndryshojnë kryesisht nga klikimet, fjalët kyçe dhe reklamuesit, por kjo nuk është as pjesa më e mirë e programit të marketingut të anëtarëve të tyre dixhitalë.

E kaluara më e mirë është programi i tyre i referimit, pasi rrjetet nënligjore që ju do të ndërtoni do t'ju sjellin 5% të të ardhurave të tyre, për sa kohë që ata janë duke punuar me reklama vendase të PropellerAds.

Programet më të mira të filialeve për reklamuesit me nën-bashkëpunëtorë: Reklamat Properuese

Programi më i mirë i filialeve të modës me nënfamiljarë: Ambasadori i markës

Si të filloni një blog të modës dhe të fitoni para? Lehtë, krijoni blogun tuaj në WordPress ose Instagram, regjistrohuni në programin e bashkëpunëtorëve të Bikini Luxe dhe promovoni produktet e tyre siç janë bikinis projektuesi dhe veshje plazhi.

A jeni i interesuar për modën, a keni përmbajtje të lidhura me modën në faqet tuaja të internetit?

Atëherë ju nuk mund të fitoni para vetëm duke marrë 10 dollarë nga çdo shitje e referuar nga ju përmes lidhjeve të partnerëve në faqen e tyre të internetit të modës Bikini Luxe, që ofron rroba banje projektuesi dhe lloj tjetër të produkteve të mahnitshme, por gjithashtu do të jeni në gjendje të fitoni para nga bashkëpunëtorët e tjerë, vetëm duke u thënë njerëzve se çfarë doni të vishni!

Rekrutoni ndikues të tjerë të mundshëm të modës dixhitale në Instagram, ose kudo që të jeni, dhe merrni komision prej 3% për të gjitha shitjet e vartësve tuaj në faqen e internetit të Bikini Luxe përmes rrjeteve nënligjore, dhe fitoni para online me të ardhura pasive të modës.

Programi i Ambasadorit të Markës për bikini dhe rroba banje.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment