16 programet më të mira partnere të përsëritura

16 programet më të mira partnere të përsëritura [Shqiptar]

Arefarë janë programet e përsëritura të bashkëpunimit?

Programet e Filialeve të përsëritura i referohen programeve ku përdoruesit paguhen komision mbi një bazë të përsëritur dhe jo në bazë të njëanshme. Për shembull, nëse po ekzekutoni programe të përsëritura të filialeve në blogun tuaj në Wordpress.

Skemat e tyre të referimit shpërndajnë komision sa herë që referoni dikë që regjistrohet për pajtimin e tyre mujor. Nëse ai person pajtohet me sukses në atë pajtim mujor, ju jo vetëm që merrni një përqindje të komisionit të referimit, por edhe çdo muaj deri në skadimin e asaj periudhe abonimi, dhe kështu do të vazhdoni të fitoni para në internet me këtë biznes.

Bukuria e programeve më të mira partnere të përsëritura është që ju të merrni të ardhura shtesë duke bërë asgjë. Ajo që bëni është të vendosni vetëm një flamur ose lidhje për të promovuar produktin dhe shërbimin e tyre. Ju merrni një tarifë referimi sa herë që dikush viziton uebfaqen e tyre dhe bën një blerje.

Sidoqoftë, është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se kompanitë paguajnë komision vetëm kur marrin pagesa të rregullta nga klientët e tyre. Nëse një klient ndalon të bëjë pagesa ose tërhiqet nga pajtimi, atëherë ndikimet në komisionin përsëritës, si dhe kompania ndalon të bëjë komision të përsëritur.

Programet partnere të përsëritura kanë tendencë të paguajnë komisione të ulëta në krahasim me programet e tjera të bashkëpunimit, sepse ato bazohen në një komision të vetëm.

Disa nga programet më të mira të përsëritura të bashkëpunimit janë si në vijim:

1.Katalogu i produkteve digjitale ClickBank

Kliko Bank është një nga programet më të mira partnere që përsëriten që ofron një katalog të produkteve dixhitale. Ju mund të merrni komision të përsëritur, si dhe për çdo kërkesë.

Pra, ju fitoni para në intervale të rregullta në varësi të kohëzgjatjes së pajtimit të klientëve. Jo vetëm që ata ofrojnë komision të lartë, por gjithashtu ju ndihmojnë të analizoni biznesin tuaj të marketingut të filialeve me raporte për të analizuar shifrat e biznesit tuaj. Thjesht duhet të referoni përdoruesit për të bërë një blerje dhe të fitoni komision.

Katalogu i produkteve digjitale ClickBank

2.Marketingu me email në ConvertKit

Marketingu me email është një program shumë i njohur dhe një nga programet më të mira të përsëritura Filialin. Convert Kit është një program që ofron një platformë të marketingut me email. Njerëzit janë duke fituar mijëra dollarë duke përdorur këtë program Filialin.

Bazohet në numrin e përdoruesve që regjistrohen për të marrë azhurnime dhe njoftime përmes postës elektronike. Shumë kompani e konsiderojnë marketingun me email një mënyrë efektive për të tregtuar produktet e tyre. Sidoqoftë, pëlqimi i klientëve është shumë i rëndësishëm gjatë zgjedhjes së marketingut me email.

Marketingu me email në ConvertKit

3.Produkte fizike JVZoo

JVZoo është një tjetër është bashkimi i saj i cili është falas për të gjithë. Pas regjistrimit ju jeni të lirë të promovoni produktet e tyre në faqet e internetit tuaj dhe mund të fitoni 100% komision.

Ju merrni komisionin në llogarinë tuaj PayPal. Ata ofrojnë produkte si aplikacione, programe kompjuterike, produkte dixhitale, eBooks, etj. Ai gjithashtu ofron komision të përsëritur për referim.

Produkte fizike JVZoo

4.Marketingu i email-it AWeber

Aweber është një program shumë i mahnitshëm dhe efektiv i marketingut me email. Ai u jep përdoruesve të saj fleksibilitetin e testimit të një prove falas, e cila e bën atë me vlerë të provoni.

Ju merrni 30% komision për të gjitha referimet. Ju merrni email të pakufizuar në të gjitha planet. Pagesat bëhen përmes çekut.

Marketingu i email-it AWeber

5.Marketingu i emailit GetResponse

GetResponse është një tjetër mjet i mrekullueshëm i marketingut me email. Ata janë në konkurrencë të drejtpërdrejtë me Aweber. Ata kanë një avantazh të lehtë ndaj Aweber sepse ato ofrojnë komision të përsëritur për referime. Metodat e tyre të pagesës janë çeqe dhe PayPal. Konsiderohet mjeti më efektiv për marketing me email.

Marketingu i emailit GetResponse

6.SEMRUSH faqen e internetit Analiza e SEO

Optimizimi i Motorit të Kërkimit (SEO) është i rëndësishëm për çdo faqe në internet për të drejtuar trafik organik në faqet e internetit të tyre. Kjo bëhet përmes optimizmit të uebfaqes në motorët e kërkimit të njohur të uebit si Google. Ndërsa Google e kupton gjuhën e fjalëve kyçe, është shumë e rëndësishme që përdoruesit të përdorin fjalë kyçe të njohura dhe të rëndësishme në faqet e tyre të internetit në mënyrë që Google t'u japë atyre renditje të lartë. Ndihmon përdoruesit të gjejnë fjalët më të mira që ato mund t'i përdorin për të marrë një renditje të lartë në motorët e kërkimit në internet. BeRush është emri i programit të saj anëtar.

Duke u bashkuar me programin e bashkëpunëtorëve SEMRUSH ju po promovoni shërbimet më të mira inteligjente në botë. Ata ofrojnë përsëritje shumë të lartë duke vendosur flamurin e tyre në faqen tuaj të internetit ose rekomandojnë klientëve tuaj dhe të gëzojnë të ardhura të pashme mujore. Mënyra e tyre e pagesës është PayPal. Shtë një nga programet më të mira përsëritëse të filialeve.

Analiza e uebfaqes SEMRUSH SEO

Menaxhimi i mediave sociale 7.SocialPilot

Marketingu i mediave sociale është një mjet shumë efektiv dhe popullor për bizneset për të promovuar produktet dhe bizneset e tyre. Miliona përdorues në të gjithë botën janë të lidhur me platformat e mediave sociale gjë që e ka bërë të lehtë për bizneset të arrijnë këtë komunitet me kosto shumë të ulët. SocialPilot është duke u përdorur nga mijëra agjenci për të arritur miliona konsumatorë.

Mund të publikoni një numër të madh postimesh në ditë dhe të lidheni me 200 përdorues. Kjo ju ndihmon të tregtoni më mirë produktin tuaj në mënyrë të efektshme dhe gjithashtu kursen kohë. Ju merrni parulla dhe lidhje që mund të vendosni në faqen tuaj të internetit. Bashkimi është falas dhe mund të fitojë një komision të mirëfilltë nëse dikush bashkohet me këtë program shoqërues përmes lidhjes tuaj.

Menaxhimi i mediave sociale SocialPilot

A keni lexuar?

8.Olark chatbot Programi i Filialeve

Programi i Filialit Olark është një nga programet më të mira të përsëritura të filialeve për chat live, ku fitoni komision sa herë që referoni një klient. Ju mund ta përdorni këtë program duke e personalizuar. Ju mund të shijoni shumë karakteristika të përparuara që u ofron përdoruesve të saj.

Disa nga tiparet më të njohura të avancuara janë që ju merrni raporte në kohë reale, keni aftësinë të automatizoni mesazhe, ju mund të menaxhoni një ekip mirë duke përdorur këtë program shoqërues, Si programet e tjera që merrni komision kur referoni një klient të ri. Ai paguan komision duke përdorur mënyrën e pagesës PayPal. Shtë e thjeshtë, kështu që nuk keni nevojë për njohuri teknike dhe përvojë.

Olark chatbot

9.TubeBuddy menaxher i përmbajtjes në YouTube:

TubeBuddy është një nga programet më të mira të përsëritura të Filialeve për YouTube. Ajo ofron shumë karakteristika të përparuara për të menaxhuar përmbajtjen në YouTube. Përdoruesit mund të bëjnë hulumtime për fjalët kyçe dhe etiketat më të mira. Në mënyrë të ngjashme, ai siguron mjetin më të mirë të menaxhimit si dhe ofron nivele të larta komisionesh përsëritëse.

Menaxher i përmbajtjes TubeBuddy në YouTube

Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin 10.EngageBay

EngageBay është një nga programet më të mira të përsëritura të filialeve për bizneset fillestare. Shtë i lehtë për t’u përdorur dhe është i përballueshëm gjithashtu. Bizneset fillestare duhet të investojnë shuma të mëdha në tregtimin e produkteve të tyre në mënyrë që të rritin shitjet e tyre dhe të konkurrojnë me bizneset e tjera.

Ky mjet siguron biznesin fillestar me zgjidhje gjithëpërfshirëse për marketing. Kështu që kursen kohë edhe për bizneset e reja, si dhe duke siguruar të gjitha zgjidhjet në një platformë.

Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët EngageBay

11.OntraPort marketing i emailit

Marketingu me email siç është shpjeguar tashmë konsiderohet kanali më i mirë për të promovuar produktet. Ontraport u ofron bizneseve lehtësira automatizimi me email. Ata nuk kanë nevojë të kryejnë detyra përsëri dhe përsëri. Ata mund të rregullojnë modelet e tyre dhe më pas të përfitojnë.

Ajo gjithashtu ofron komision të përsëritur në bazë të pajtimit. Sidoqoftë, niveli i pajtimit të tyre varet nga tre nivele.

Marketingu me email në OntraPort

12.RusVPN VPN abonime

Me programin nën anëtar të RusVPN, ju do të keni mundësi të merrni para nga çdo shitje e gjeneruar nga një person tjetër që është regjistruar në lidhjen tuaj.

Për sa kohë që nënligjorja juaj do të vazhdojë shitjen e produkteve VPN, ju do të merrni një komision për shitjet e tyre, pa pasur nevojë të bëni më shumë - përveç marrjes së më shumë bashkëpunëtorëve të mëparshëm për të rritur rrjedhën tuaj të të ardhurave pasive.

Për më tepër, ata ofrojnë një menaxhim të shkëlqyeshëm të llogarisë, dhe shërbimi RusVPN ofron një VPN që funksionon shumë, dhe është një kënaqësi për të promovuar.

Abonimet e RusVPN VPN

13.Menetimi dhe administrimi i reklamave në faqen elektronike Ezoic

Një nga agjensitë më të mira të marketingut në internet për të fituar para në blogun tuaj dhe për të rritur të ardhurat e krijuara nga blogu juaj Wordpress ose përmbajtja tjetër në internet, ato gjithashtu ofrojnë një program të jashtëzakonshëm referimi.

Për çdo klient që i sillni, do të mbani 3% të fitimeve të tyre, të llogaritura çdo ditë.

Do të thotë që nëse sjellni një klient që bën 100 $ në ditë me reklamë në internet, do të merrni 3 $ në ditë të ardhura pasive, pa bërë asgjë tjetër.

Oh, dhe a përmendëm që produkti i tyre i mahnitshëm mund të rrisë të ardhurat tuaja deri në 250% në krahasim me AdSense, thjesht duke ndërruar agjencinë reklamuese për sistemin Ezoic?

Monetizimi dhe menaxhimi i reklamave në uebfaqe Ezoic

14. Rezervimet e fluturimeve dhe hoteleve për udhëtime me udhëtime

Jo vetëm që ju lejojnë të ofroni produkte të shkëlqyera udhëtimesh për vizitorët tuaj në blogun Wordpress, të tilla si mjetet e krahasimit të fluturimeve dhe hoteleve, gjithashtu mund t'u referoheni atyre botuesve të tjerë, dhe të merrni një të ardhur pasive nga paratë që do të gjenerojnë, shitja e fluturimeve dhe hoteleve, dhe ndihma njerëz të tjerë duke kursyer para duke gjetur çmimet më të mira.

Programi i referimit të Filialeve TravelPayouts funksionon shkëlqyeshëm, produktet e tyre janë të mahnitshme, dhe ekipi reaktiv vazhdon të ofrojë shërbime të reja dhe lidhje të reja me emra të mëdhenj të udhëtimit, për të rritur vlerën që ju ofroni për vizitorët tuaj.

Rezervime fluturimesh dhe fluturimesh hotelesh

15.PropellerAds fitimi i faqes në internet dhe reklamimi në internet

Një nga produktet më të mira për të fituar para çdo lloj përmbajtje në internet, duke përfshirë ato që janë refuzuar nga AdSense, PropellerAds gjithashtu ofron për të ndarë komisionin e vartësve që ju referoheni atyre.

Me ton të produkteve për të fituar para çdo uebfaqe dhe blog WordPress siç janë reklamat standarde, njoftime shtytëse, pop up, pop nën, ata madje vazhdojnë të shtojnë produkte të reja për t'ju dhënë mënyra të reja për të fituar para në internet nga audienca juaj.

Paraja e reklamës në internet dhe reklama në internet

16.Luxe Bikini Ambasadori i markës Bikini Luksoze dhe modë

Një nga programet e pakta të lidhjeve partnere të përsëritura të modës, programi i Brand Ambasadori nga Luxe Bikini është një mënyrë e mahnitshme për të treguar ndikime të tjera për të fituar para në internet duke marrë bikini të mëdha të stilistëve, dhe veshje të tjera plazhi, dhe të merrni një pjesë të të ardhurave që ato gjenerojnë.

Me një zgjedhje shumë të madhe produktesh, kryesisht rreth bikinit dhe veshjeve femra që notojnë në përgjithësi, pothuajse çdo ndikues do të gjejë produkte për t’i treguar dhe rekomanduar ndjekësve të tij në Instagram!

Ambasadori i markës Luxe bikini Ambasadat e plazhit dhe moda

Zgjedhja e programit të bashkëpunimit më të mirë përsëritës

Këto janë disa nga programet e filialeve të njohura dhe më të përsëritura.

Me këtë zgjedhje shumë të madhe, ju me siguri do të jeni në gjendje të gjeni programin e duhur të Filialit të përsëritur për të fituar para në internet duke fituar para blogun tuaj Wordpress ose audiencën tjetër në internet duke promovuar produktet që do të përfitojnë prej tyre!

5 top programet më të mira dixhitale që përsërisin të ardhurat

Artikuj të ngjashëm

 
 
 
 
 
 
 

Comments (0)

Lini një koment