Cilat janë elementet e një reklame të mirë?

Farë është reklamimi i mirë?

Shumë ndërmarrje të pavarura nuk i marrin rezultatet e reklamimit që u duhen për shkak të aksesit të pothuajse asnjë pasurie. Rezultatet janë të drejta në nivelin për shkak të mungesës së mendimeve inteligjente për azhurnime.

Pavarësisht nëse promovimet vendosen në një gazetë aty pranë ose shtypen në revistën e njohur ose botuar në një sit, paratë e paguara duhet të jenë rezultati ideal. Ekzistojnë përzierje normale që ndërmarrjet private dhe kooperativat e ekspertëve të specializuar bëjnë kur planifikojnë dhe shfaqin promovimin, gjë që shkakton mashtrimin e tregtisë.

Kredia kryesore e fotografisë
9 Karakteristika të rëndësishme të reklamimit efektiv

Cilësitë e reklamimit efektiv

Sa më i madh, aq më i madh, aq më i mirë është besimi i shumë njerëzve. Kjo është në të vërtetë ajo që mendojnë disa nga bizneset e vogla kur duhet të tregtojnë produktin e tyre. Ata mendojnë më shumë dhe zgjedhin një medium ku duhet të kontribuojnë jashtëzakonisht shumë, pa arritur qëllimin e tregut.

Sikur një organizatë të përfaqësonte një autoritet të konsiderueshëm në planifikimin e planeve të dietave dhe duhej të ndihmonte njerëzit që kishin rezultate zhgënjyese nga planet e tyre rutinë të konsumit individual, dhe po promovonte një faqe të tërë në gazetën e lagjes në vend që të bënte reklamat në një revistë më mirë -Duke qenë. disa arra ushqimore shëndetësore do të shohin njoftimin dhe kjo nuk merr parasysh vlerësimin ideal.

5 Karakteristikat e fushatave efektive të marketingut - Randall-Reilly

Rëndësia e kopjes së reklamës

Sfida është që të konkludoni betejën më të mirë, e cila do të rrisë mundësinë e shfaqjes së reklamës dhe që klientët e duhur do të përpiqen të blejnë Artikullin ose të regjistroheni për administrim. Studimet dhe hulumtimet mund të përfundohen dhe të përqendrohen në një grup shikues mund të jenë të kufizuara.

Pasi lista e artikujve, revistave dhe revistave të konsiderohet një përparësi kryesore nga klientët, zbuloni numrin e lexuesve që ata kanë dhe koston që ata kërkojnë për të shfaqur promovimin. Marrëveshjet e jashtëzakonshme ofrohen prej tyre herë pas here dhe duhet të gjenden nga një vështrim i afërt.

9 karakteristikat e një fushate reklamimi efektive

Farë e bën një reklamë të mirë

Vlerësohet se njerëzit e zakonshëm janë të ekspozuar në rreth tre mijë reklama. Shtë një numër i madh dhe nëse dikush dëshiron të shihet, ai me siguri duhet të jetë i jashtëzakonshëm. Administrata dhe produkti i shitur jo vetëm që duhet të jenë një pjesë unike në treg, ashtu edhe reklamimi. Për shembull, nëse një kompani që shet jastëkët e gjumit thotë: "Ne shesim shtratin", kjo nuk do të krijojë një përshtypje dhe do të konsiderohet një tjetër promovim i shtratit.

Sidoqoftë, nëse deklarojnë se "dyshekët tanë të gjumit janë të cilësisë më të mirë", reklama do të tërheqë të gjithë sytë. Linjat e tjera të lidhjes janë: "A do të thoni që keni dhimbje prapa? Me shumë mundësi, duhet të provoni dyshekët tanë të gjumit", janë gradualisht të qarta dhe do të provokojnë ekstravagancën e popullatës së përgjithshme që vuan nga dhimbjet e shpinës për ca kohë. Njoftimi gjithashtu duhet të përqendrohet në veçantinë e elementit dhe mënyrën sesi kontrastohet më mirë me elementin konkurrues.

Karakteristikat e një reklame efektive | Udhëzues marketingu

Karakteristikat e reklamimit

Përqendrimi në çështjet e klientit dhe sigurimi i tyre një përgjigje është ajo që kërkon një klient. Një klient nuk blen një artikull; ai blen përfitime si artikull. Vlerësimi aktual i sendit duhet të njihet dhe një imazh i qartë i tij duhet t'i paraqitet klientit në mënyrë që ajo ka të ngjarë të lidhet me Artikullin.

Nëse reklama nuk tregon marrëveshjen që mund të japë, klientët nuk do ta dinë kurrë. Pra, përqëndrimi në problemin e klientëve është ajo që mungon nga disa reklama.

Karakteristikat e reklamimit shumë të suksesshëm

Rëndësia e mesazhit në reklamim

Ajo që mungon në pjesën më të madhe të mendimit është frymëzimi për klientët. Në rast se publicisti ka planifikuar promovimin dhe klienti bëhet i vetëdijshëm për reklamën, të gjitha përpjekjet dhe të gjitha kontributet në para do të harxhohen nëse ai nuk ngrihet dhe nuk kujdeset për biznesin.

Nuk duhet të pranohet që klienti realizon; njoftimi duhet përkundrazi të prekë trurin e klientit dhe t'u tregojë atyre se çfarë të bëjnë. Thirrja për veprimtari është përdorimi i fundit i njoftimit. Ju duhet të kërkoni të dhëna, të vizitoni dyqanin ose të vizitoni dyqanin në internet. Mesazhi duhet të duket i sigurt dhe i qartë.

10 cilësitë kryesore të një ekipi të madh reklamimi | Shkollat ​​e Reklamimit

Artikuj të ngjashëm


Comments (1)

hvprint, 2019-11-07
Tak ako píšete. Reklama má byť videná, kvalitná a moderná

Lini një koment