What is celebrity branding in reklamat?

What is celebrity branding in reklamat?

Ndikimi i mirënjohjes së famshëm

Votimi VIP është një strategji për publikimin e cila përdor administratat e një superstari për të avancuar një artikull ose administratë me ndihmën e brohoritjes dhe statusit të tyre në publikun e gjerë. Kjo teknikë ka disa metodologji; mund të përfshijë një emër të madh që shfaqet vetëm në një biznes dhe superstari mund të shënohet për të shkuar në raste për avancim.

Një tjetër teknikë është që të fillojë një ofertë produkti duke shfrytëzuar emrin e tyre si një markë. Aroma dhe artikujt e veshjes janë oferta më e madhe e produkteve, duke përfshirë një avancim të tillë. Të gjithë artistët kryesorë, artistët dhe modelet janë të njohur për të dhënë emrin e tyre në një markë të veçantë ose sende të autorizuara. Jennifer Lopez filloi linjën e saj të rrobave disa kohë prapa e cila thekson rrobat e arkitektëve të strukturuara në të vërtetë prej saj.

Si Ndikimi Marketing ndryshon nga mirënjohje Celebrity
Fotografitë e kreditit

Përparësitë e miratimit të mirënjohjes

Sjellja blerëse e një klienti është e prekur rëndë nga individë të njohur. Ekspertët e ekspozimit, duke shfrytëzuar standardet e mësimit të lidhur, hulumtojnë mënyrën e jetesës së superstarëve për t'i caktuar ato në mënyrë të ligjshme në markë, e cila i përcakton ato në mënyrë të plotë. Kuptimi, ofrimi, ndërgjegjja, dallimi dhe imazhi i tyre i projektimit shqyrtohen tërësisht për t'i caktuar ato punën ose artikullin e duhur të filantropisë.

Përsëritja, bllokimi, prezentimi i CS, asgjësimi, zhdukja, përkatësia dhe madhësia e përcaktimit të bashkimit janë standardet në bazë të të cilave hetimi është bërë si festoi Miss World Aishwarya Rai i Indisë, i cili ka sy të mrekullueshëm, u ndesh për sipërmarrjen e syve të syve. Një pjesë e emrave të mëdhenj njihen për zërin e tyre të pagabueshëm. Kjo ide e shtyu teknikën e zërit në promovimin. Zërat e tyre thjesht tërhiqen në klientë kur përdoren në një biznes.

Celebrity Marketing Çfarë është Celebrity Marketing?

Rëndësia e miratimit të famshëm

Sot, pothuajse 20% e biznesit publikues përdor mbështetje të madhe për emrin. Një emër i madh pa dyshim do të përqafojë shumë sende dhe marka gjatë një kohe. Çdo herë që një pamje alternative e VIP është duke u parashikuar për popullsinë e përgjithshme. Organizata duhet të mbajë mend karakterin e kaluar dhe të luajë sipas nevojave.

Parashikimi i një individi alternativ çdo herë do të mbështesë entuziazmin e klientëve, dhe ende dy personazhet nuk duhet të grinden me njëri-tjetrin. Shefi i ekipit të futbollit të Anglisë David Beckham ka përqafuar shumë sende. Ndërsa nxitjen për Gillette, dëshira e tij për hairdos u konsiderua dhe atij iu dha një vështrim i zbuluar. Kur u ndesh për Policinë, energjia e tij për dizajn u përshkrua të gjitha përfundimet dhe David Beckham me xhevahir intensivisht u portretizua.

Agjencia e reklamave të famshëm Ekspertët Personal të quajtur, Personal

Çfarë bën miratimi i famshëm?

Me përjashtim të rastit që një emër i madh nuk është i kënaqur me të qenit i përfytyruar në mënyrë dalluese çdo herë që personi mund të krijojë një imazh realist ose një logo të tyre që mund të shfrytëzohen sa herë që promovojnë për një artikull të caktuar. Logo mund të pasqyrojë identitetin e superstarit individual, i ngjashëm me stilin e tekstit mund të jetë i hijshëm nëse emri i madh është dizajn i njohur si Jennifer Lopez i cili bëri një logo të JLO, e cila përdoret për të publikuar aromën dhe pavarësisht nga rreshtja e saj.

Një tjetër pikëpamje e preferuar në këtë metodologji është se markë mundet në çdo rast të flasë me grupet edhe pasi VIP ka humbur pamjen e tij ose të saj pasi ato nuk do të kërkojnë njohje vizuale dhe ndihmon në marrëveshjet e transportimit të gjatë. Logo VIP vetë përcjell stilin dhe disponimin.

Çfarë është miratimi i famshëm? definicionin dhe kuptimin

A është efektive për të përdorur të famshëm në reklama

Një numër i madh dollarë po kontribuohen nga reklamuesit për të marrë mbështetjen e kufizuar kohore të whizzes çdo vit. Davie Brown Entertainment ka një organizatë të përkushtuar plotësisht për motivimin pas marrjes së një emri të madh për një artikull. Ata jo vetëm të japin gjykim në një matës VIP për të ndikuar në vendosjen e markës dhe shijen e klientit, por gjithashtu planifikojnë reklamat për superstarët që të nxjerrin në pah atë.

Të mirat dhe të këqijat e mirënjohjes së famshëm - Performanca e Baerit

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment