Cila është alternativa më e mirë për AdSense?

Cila është alternativa më e mirë për AdSense? [Shqiptar]

Si të fitosh para nga një blog pa AdSense

Individë të shumtë kanë filluar të shfrytëzojnë programin Google të Google, por ka disa që e zbulojnë atë paksa shumë të dyshimtë ose në thelb nuk i përshtaten nevojave të tyre shumë të veçanta nga një program reklamimi.

Jini të tillë, për fat të mirë për individë të tillë, ka mundësi të shumta për AdSense, të cilat përpiqen të lehtësojnë një pjesë të mangësive të saj. Këtu është një i lodhur nga ato më kritike nga pjesa me një përshkrim në lidhje me secilin.

Vendimi ynë: Ezoic, i cili do të zbulojë për ju bashkëpunëtorin më të mahnitshëm për shpallje, duke zgjeruar të ardhurat tuaja.

Ezoik | Platforma e Inteligjencës së Internetit për Botuesit
Rritja e të ardhurave promovuese 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.

AllFeeds vazhdimisht nxitjen e shkëmbimit fazë

AllFeeds ka një pako të jashtëzakonshme të sponsorëve online për të parë. Përveç kësaj përfshin shumë dizajne prezantimi që mund të shfletoni. Këto përfshijnë shiritat, kap, XML mbështet, pop-ups DHTML, etj Ajo gjithashtu përfshin detaje të vazhdueshme të statusit tuaj promovuese. Vendi do të dërgojë një çek për çdo muaj, i dha që të blini të gjithë më shumë se $ 25.00, ndërsa lëvizni mbi fitimin për muajin në vijim në shansin që ju nuk e bëni. Një tjetër gjë interesante për AllFeeds është se ajo inkorporon me Google AdSense, duke amplifikuar të ardhurat tuaja me AdSense.

Allfeeds | Një PLATFORMË PËR TREGTARËT E REVERTIMIT TË REALTIMIT PËR PUBLIKUESIT

Media.net: Reklamimi kontekstual dhe platforma programore

Media.net ju lejon një probabilitet të llojit për të vendosur vlerësimin për faqen tuaj. Kjo gjithashtu ju mundëson të lejoni ose refuzoni çdo lidhje që shfaqet në faqen tuaj (përkundër faktit se AdSense vetë e kryen një punë jashtëzakonisht të madhe të kësaj, edhe me kanalet e URL-së) Gjithashtu ka një segment matjeje që do t'ju mundësojë të perceptoni sa mirë vendi po shkon së bashku. Promocionet janë pak a shumë si AdSense dhe ato janë po aq të thjeshta për t'u ngritur. Po ashtu, regjistrimi për Media.net është i lirë.

Media.net: Reklamimi kontekstual dhe platforma programore

Njohur, Udhëheqësi në Marketingun Personal të Personalizuar

Njohur është e veçantë për shkak se ajo ka sponsorët vie për snaps në faqen tuaj, e cila në këtë mënyrë ka për qëllim për të prodhuar përfitime më befasuese përfytyrueshëm për faqen tuaj. Ajo gjithashtu ka një pishinë të madhe të promotorëve që garantojnë se ka shumë individë që të zgjedhin faqen tuaj. Sido që të jetë, ajo kërkon përmbajtje gjithnjë e më të pastër afër AdSense. Si shumica e lokaleve, njohuri të vazhdueshme janë të arritshme dhe e thjeshtë për të filluar me këtë administratë, por nga ana tjetër është me të vërtetë i adaptueshëm.

Njohur | Udhëheqësi në Marketingun Personal të Personalizuar

Rrjeti i reklamave në internet Chitika

RealContext përdor njohuri artificiale për të rimarrë promovimet më të rëndësishme për faqen tuaj. Për më tepër, ekziston një komponent shtesë që e bën edhe RealContext të jashtëzakonshëm. Catchphrases janë zgjedhur varur në të cilën përcaktimet e kaluara paguar jashtë dhe të cilat nuk. Kjo nënkupton se ekziston një proces kritik i vazhdueshëm që ju garanton rritjen e të ardhurave më të mira nga promovimet tuaja. Ajo gjithashtu shton pengimin e përfshirjes së caktuar dhe tyke të sigurtë që ndan dhe zgjedhje shumë më tepër.

Chitika - Rrjeti i Reklamimit Online - Ku informacioni nxit avancimin

RhythmOne

RhythmOne është një komponent shumë i mbushur furnizues logjik promovimin. Ashtu si me AdSense, reklamat janë të përqendruara në ende nuk ndalet këtu me çdo mjet. Promocionet janë me të vërtetë të adaptueshme, mund të zgjidhni nga reklamat e përmbajtjes, flamuj, forma katrore, pop-ups, pop-unders ose rritje të larta. Gjithashtu mund të shfaqni promovimet tuaja, përmes revolucionit, si në faqen tuaj dhe në destinacione të tjera ndihmëse, gjë që e bën RhythmOne një përzierje me avancime të rregullta të publikimit. Ekziston një element i vazhdueshëm i zbulimit on-line i cili është shumë i përhapur dhe, siç është e zakonshme me administratat e tilla, fillimi është i lirë dhe është një erë.

RhythmOne - Shtëpi

Komoona

Komoona ka sheshe promovuese jashtëzakonisht të rregullueshme, të cilat ju mund të bëni për veten me një ndërfaqe të thjeshtë për t'u përdorur. Ju gjithashtu merrni realtime zbuluar me snaps nga zona, faqe dhe refferer. Ka koordinim me Google AdSense gjithashtu, përmes google_alternate_ad_url kështu që Komoona mund të shfrytëzohet si zëvendësim i Google PSA (Public Service Ads).

Komoona: Shtëpi

Sovrn: Teknologjia e reklamimit për botuesit

Zbatimi i Sovrn-it u mundëson shpërndarësve që të gjejnë reklama të identifikuara me lëndë ose pjesë, dhe jo promovimet konvencionale. Vendi gjithashtu grumbullon lokalet e shpërndarësit me promotorët me dorë për të garantuar reklama të larta të të ardhurave. Për më tepër, duke folur për të ardhurat, masa e parave që fitoni është një ofertë gjysmë e pagabueshme e masës së parave që Sovrn merr për një publicist.

Sovrn: Teknologjia e reklamimit për botuesit

Criteo: Faza e publicizimit për internet të hapur

Criteo është rregulluar më shumë drejt shpërndarësve të substancave. Ajo ofron autoritet të plotë mbi pamjen e reklamave, matjet mbi ekzekutimin e përgjithshëm të faqes suaj dhe të ardhurat më të mira. Është e lejuar të marrësh dhe të fitosh 60% të të ardhurave të plota. Ju mund të merrni paguar me Paypal e kontrollet e Bankës dhe (shumica raste) shkëmbimet tela gjithashtu.

Criteo: Faza promovuese për internetin e hapur

Ezoik - Platforma e Inteligjencës së Webit për Botuesit

Ezoiç do të blejë ju sa më shumë që 60% nga masa e parave që prodhon faqja juaj. Çfarë ju merrni është më shumë se me AdSense, ju mund të shihni të ardhurat nga faqja juaj rriten në mënyrë progresive. Ju mund të merrni para me anë të PayPal-it ose përmes një kontrolli në intervale të rregullta, ju dhanë që të keni fituar më shumë se 50 $. Në rast se nuk e keni bërë aq shumë, lëvizja juaj fituese kalon në afatin e ardhshëm.

Ezoik | Platforma e Inteligjencës së Internetit për Botuesit
Rritja e të ardhurave reklamuese 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.

Shkolla e Tregtisë Një perspektivë më e qartë për promovimin e avancuar

Ashtu si AdSense, Desk Tregtisë tregon promovime të përmbajtjes në faqen tuaj. Sidoqoftë, dallimi qëndron në mënyrën se si ofrojnë publicistët mbi hapësirën tuaj promovuese, duke ju siguruar të ardhura sa më shumë që mundeni. Kjo gjithashtu nënkupton se oferta do të rritet pas një kohe, duke fituar shumë më shumë para. Ju gjithashtu merrni një metodë të jashtëzakonshme për të modifikuar promovimet tuaja me një të thjeshtë për të përdorur instrumentet dhe raportet e kulluar për statusin e faqes suaj.

Shkolla e Tregtisë Një perspektivë më e qartë për publicizimin e avancuar

Smaato: Platforma e reklamimit dhe aplikimit të celularëve

Smaato realizon rëndësinë duke vendosur një kanal siç tregohet nga klasifikimi i faqes suaj. Po ashtu ju ofron raporte on-line të statusit të faqes suaj dhe gjasat për të përfshirë reklamat tuaja me porosi duke zëvendësuar promovimet që nuk marrin ndonjë të ardhur. Instalimi është themelor, po ashtu edhe për AdSense-in dhe gjithashtu shumë të rregullueshme. Ajo qendra dhe portative dhe aplikimet.

Smaato: Platforma e reklamimit dhe aplikimit të celularëve

TripleLift

TripleLift ofron reklama të iniciuara nga klientët, duke paraqitur fjalë të caktuara brenda përmbajtjes së faqes dhe duke shfaqur promovime të rëndësishme kur një klient shtjellon miun mbi to. Ai përdor një plan për vlerësimin e ekzekutimit të kompensimit dhe mund të përdoret pa shumë prej një shtrirje së bashku me teknikat e tjera të publikimit, pasi ajo është e papërfillshme. Ai ju vë në kontroll të plotë, duke ju mundësuar që ta futni lehtë në faqen tuaj me disa JavaScript të drejtpërdrejtë.

TripleLift

IPONWEB - Udhëheqësi Global në Teknologjinë e Reklamimit në kohë reale

Rastet IPONWEB për të mbajtur një inovacion që mund të lexojë dhe të kuptojë faqen tuaj, duke e fuqizuar atë për të treguar substancën më të aplikueshme në faqen tuaj te internetit. Përvec promovimeve të përmbajtjes, IPONWEB nxjerr në pah vlerësimet e korrelacionit të vlerës së bashku me publikimin e drejtpërdrejtë. Është gjë tjetër por e vështirë për t'u ekzekutuar dhe ka një qasje të mirë me këste gjithashtu.

IPONWEB - Udhëheqësi Global në Teknologjinë e Reklamimit në kohë reale

OpenX: Reklamimi Programmatik Rrjeti Ad Exchange

OpenX është e fokusuar drejt shpërndarësve të vegjël dhe të mesëm. Ai aktualizon dobinë e Kutisë së Kërkimeve dhe për më tepër përfshin gjëra të tilla si një Drejtori e Kategorive ashtu si trajtimi i faqeve të gabimeve 404. Shumë mirë mund të koordinohen me faqen tuaj duke përdorur një magjistar bazë on-line.

OpenX: Reklamimi Programmatik Rrjeti Ad Exchange

Kiosk - Filloni të monetizoni faqen tuaj me Kiosked

Kiosk ju ofron një vlerësim prej 65% të asaj që e bën nga një shenjë në faqen tuaj. Këste bëhen muaj në muaj, nëpërmjet PayPal-it ose nëpërmjet kontrolleve. Promocionet mund të dizajnohen sipas dëshirës tuaj dhe Kiosku madje ofron një administrim të ndihmës falas për individët e tij dhe nuk kërkohet asnjë pagesë për t'u regjistruar në administratë.

Kiosk - Filloni të monetizoni faqen tuaj me Kiosked

Trion Interactive

Trion Interactive ofron mundësinë e reklamimeve logjike për faqet dinamike, që do të thotë që promovimet do të ndryshojnë kur faqja juaj të ketë. Është diçka tjetër, por e vështirë për t'u shfrytëzuar dhe lejuar të këndojë dhe të ofrojë një marrëveshje të lehtë me këste. Reklama janë plotësisht të rregullueshme dhe raportet e vazhdueshme janë të arritshme çdo minutë të çdo dite.

Trion Interactive

Teads: Platforma Global Media

Teads u ofron shpërndarësve mundësinë për të bashkërenduar reklamat e përmbajtjes në faqet e tyre. Këto janë bërë në mënyrë individuale, me faqet që ju favorizoni me dorë kështu që ekspozon disa ngjashmëri me një plan të madh nxitës. Ju gjithashtu keni zgjedhjen e përfshirjes së një "Shto tuaj këtu" kapur që blerësit mund të shpejt të parakohshme hapësirë ​​shpallje në faqen tuaj. Mund të përdoret gjithashtu në lidhje me Google AdSense, duke zgjeruar CTR-në tuaj dhe duke ofruar sponsorët mundësinë për të demonstruar lidhjet e tyre në hapësirën tënde të Google AdSense. Ju keni autoritet të plotë mbi pamjen dhe ndjenjën e përfshirjes tuaj së fundmi, ju merrni një 75% të mrekullueshme të asaj që publiku paguan për çdo parakohshëm.

Teads: Platforma Global Media

Kështu, siç duhet të jetë e qartë, ekzistojnë ide të shumta për këtë lloj promovimi dhe shumë kalime të varura nga AdSense, si publiciteti. Po kështu, një ton administratash mund të bashkëpunojë me AdSense për t'ju siguruar një masë më të konsiderueshme të të ardhurave për hapësirën tuaj reklamuese.

Zgjedhja jonë e preferuar është Ezoiq, e cila menaxhon konkurrencën midis të gjithë këtyre partnerëve.

Rritja e të ardhurave reklamuese 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.

Lexo më shumë

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment

Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
 
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.
Rritja e të ardhurave nga reklamat 50-250% me Ezoic. Një Partner Botues i Certifikuar i Google.