Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si ta regjistroni zërin në Windows 10 lehtësisht me Audacity?

Për të regjistruar zërin në Windows 10 mënyra më e lehtë mund të jetë përdorimi i softverit muzikor Audacity për Windows që mund të shkarkohet dhe përdoret falas, si një redaktues skedar WAV për Windows 10 dhe si një regjistrues MP3 falas për Windows 10....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të krahasoni 2 skedarë CSV me MS Access

Mund të ndodhë që të përfundoni me dy tabela të ndryshme, në të cilat dëshironi të dini se cilat janë dallimet e sakta, sidomos kur menaxhoni shumë të dhëna....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Scroll në Excel në vend të lëvizjes së qelizave

Nëse keni ndodhur të lëvizni faqen e shikuar në vend të qelizës së zgjedhur në Microsoft Excel, mos u frikësoni. Hapni tastierën në ekran dhe hiqni kontrollin e kyçit ScrLk (Screen Lock) dhe jeni gati!...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të bëni një vlookup në Excel? Excel ndihmojnë në pamjen e pamjes

Kur aplikoni vlookup në lista nga burime të ndryshme, lehtë mund të përfundoni duke mos qenë në gjendje të përputhen me vlerat. Ky udhëzues për ndihmë në Excel do të ju tregojë se si të zgjidhni problemet e zakonshme pse nuk funksionon vlookup siç janë:...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Ngjit CSV në Excel

Kopjimi i ngjitjes CSV (Vlera e ndara me presje) është shumë e lehtë në Microsoft Excel! Me pak fjalë: përdorni opsionin Data> Text to Columns. Duke filluar me një skedar CSV, si në vijim, hapni atë në Excel duke përdorur hapjen standarde të Excel file, duke përdorur shkurtore të tastierës CTRL + O ose duke hapur atë në Windows Explorer me klikim të djathtë dhe përzgjedhje Hapur me Excel 2010 / Excel 2013 / Excel 2016, në varësi të versionit që keni instaluar....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Shfaqjet e numrave në Excel

Duke pasur një listë vlerash dhe doni të dini se sa herë përsëritet çdo hyrje unike? Shihni më poshtë dy mënyra për ta bërë atë: përdorni tabelën e pivotit për të numëruar numrin e dukurive, ose numëroni sa herë një vlerë shfaqet në një kolonë Excel me funksione të integruara....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të fshini kopjimet në Excel

Si të gjeni kopjimet në Excel, të fshini rreshta kopjuar në Excel dhe të eleminoni kopjimet në Excel të gjitha janë të njëjta gjë, me një funksion të thjeshtë të përfshirë në Excel për të kryer deduplikimin e të dhënave....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Kombino kolonat në Excel dhe gjeneroni të gjitha kombinimet e mundshme

Duke pasur dy grupe të dhënash të ndryshme, për shembull një listë të konsumatorëve dhe një liste të produkteve, dhe dëshironi të kombinoni ato për të marrë një listë të re me të gjitha kombinimet e mundshme të klientëve dhe produkteve?...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Futni skedarin Excel në Word

Futja e një spreadsheet të Microsoft Excel në një dokument Word është shumë e thjeshtë. Me pak fjalë, përdorni INSERT> Text> Object> Object ... menu, zgjidhni Krijo nga File, zgjidhni skedarin në kompjuter dhe klikoni OK. Kjo është ajo, ju keni një embed Excel në Word!...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Autofilter me porosi pa dhimbje Excel në më shumë se 2 kritere

Nëse keni një fletë Excel, në të cilën dëshironi të filtroni në disa kritere, ju keni tre mënyra të ndryshme, varësisht nëse dëshironi të filtroni në një, dy, ose kritere të shumëfishta, në këtë rast ju duhet të përdorni filtrin e përparuar Excel në shtesë me kartolinat Excel për të rafinuar filtrat....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Filtri Excel wildcard

Three Microsoft Karaktere Excel wildcard are available for filtering: ? for one character, * for zero or more characters, and ~ to escape a wildcard. Ato mund të përdoren direkt në filtrin e shpejtë dhe filtrin automatik, në kërkimin e zgjatur, duke përfshirë një kërkim dhe zëvendësim, dhe gjithashtu në formula....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

MSExcel: Si të gjesh pozicionin e një personazhi në një varg?

Gjetja e pozicionit të një personazhi në një varg mund të jetë një operacion shumë i thjeshtë në MSExcel, duke përdorur funksionin përkatës të integruar "FIND"....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të llogarisim numrin e qelizave dhe të numërojmë karakteret në një qelizë në Excel?

MS Excel është një mjet i mirë për gjërat organizative dhe të kontabilitetit dhe mund të përdoret në çdo nivel. Nuk kërkon shumë përvojë, sepse mjeti po bën që gjithçka të duket e lehtë. Ju mund ta përdorni atë edhe për nevojën tuaj personale, me funksione të fuqishme si Vlookup i përparuar në Excel, të gjeni pozicionin e një personazhi në një varg, ose gjithashtu të numëroni numrin e ndodhive të një vargu në një skedar....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të përdorim siç duhet funksionin Excel String Compare?

Përdorimi i MS Excel si një zgjidhje e përditshme, mund ta bëjë jetën tuaj shumë më të lehtë. Nuk ka rëndësi se ku punoni, mënyra se si funksionon Excel, do t’ju ​​largojë nga telashet, me mjaft funksione të dobishme të thjeshta për të numëruar numrin e dukurive, të gjeni pozicionin e një personazhi në një varg, të numëroni shifrat në qelizë ose numëroni karakteret në qelizë për shembull....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të monitorosh regjistrimin e Windows-it falas me PowerPoint?

Kjo është e drejtë, ju lexoni mirë - në qoftë se keni instaluar Microsoft PowerPoint në kompjuterin tuaj, tani mund të regjistroni rekordin falas për desktopin tuaj të Windows, me një cilësi shumë të mirë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të ndryshoni shoqatat e skedarëve të Windows 10?

Kur të hapni një lloj skedari në Windows Explorer dhe ta keni hapur atë në një program tjetër nga ai që dëshironi, zgjidhja është të ndryshoni shoqatat e skedarëve të Windows 10 për këto lloje të skedarëve, bazuar në zgjerimin e skedarit....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të krahasohen dy skedarë në Notepad ++?

Shpesh ndodh, kur duhet të punosh me shumë të dhëna, të duhet të njohësh dallimet midis dy grupeve të të dhënave të tekstit. Një zgjidhje e thjeshtë për të ditur shpejt nëse grupi i të dhënave duket njëlloj ose jo, ose të keni një përmbledhje të linjave të ndryshme, është të përdorni Redaktorin e tekstit Notepad ++ si një skedar teksti mjet krahasimi me një shtesë shtesë, që mund të instalohet lehtësisht nga Menaxheri i Plugin. Madje funksionon për të krahasuar dy skedarë XML!...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Notepad ++ heq linjat e dublikuara dhe renditen

Ju keni një listë të caktuar, dhe dëshironi të hiqni dublikatat, shpejt dhe lehtë? Një nga zgjidhjet e mundshme, të lira dhe efektive, është të përdoret Notepad ++ [1], një redaktor pa pagesë, por, në krye të tij, është dritë dhe ofron shumë funksione interesante....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Notepad ++ nxjerr adresat e postës elektronike nga skedari i tekstit në disa hapa

Duke pasur një skedar, për shembull një nxjerrje nga kutia juaj e postës dhe dëshironi të nxjerrni vetëm adresat e emailit? Përdorimi i Notepad ++ dhe shprehja e thjeshtë e rregullt, kjo është shumë e thjeshtë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Teksti i kërkimit të Windows në skedarë dhe dosje me Notepad ++

Një nga aftësitë e shumta të dobishme të Notepad ++ është të kërkoni skedarë të shumtë tekstesh për një varg tekstesh dhe të gjeni në skedarë dhe dosje - duke përfshirë skedarët dhe dosjet e skedarëve dhe skedarëve të fshehtë - dhe madje edhe për të gjetur dhe zëvendësuar në këtë skedar teksti në të gjitha skedarët....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Sa fjalë në tekstin tim? Me mjetin e notave ++ për numërimin e fjalëve

Ekzistojnë tri mënyra të thjeshta për të marrë numërimin e fjalës në Notepad ++, si dhe numërimin e karaktereve, së bashku me numrin e linjave, me truket e shpejtë dhe të thjeshtë në Notepad ++:...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Nuk mund të ngarkoj 32 bit plugin Notepad ++

Duke instaluar Notepad ++ me dyqanin e aplikacioneve të Windows 10, ai instaloi me parazgjedhje versionin 64 bits. Ky nuk ishte problem, derisa u përpoqa të krahasoj dy skedarë teksti me Notepad ++ dhe Rendit një listë dhe të hiqni kopjimet, të cilat të dy kërkojnë një version 32 bit të Notepad ++ për të punuar....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të shtoni Joepad ++ menaxhuesin e humbur të plugineve?

Si të instaloni Notepad plus plus menaxhuesin e humbur të plugin Në versionet e fundit të Notepad ++, menaxher plugin nuk është më prezent sipas default. Për ta shtuar atë, është e nevojshme të instaloni nppPluginManager plugin që në të vërtetë do të zëvendësojë menaxherin e shtojcave dhe të lejojë të kërkojë, instalojë, përditësojë dhe fshijë pluginët e Notepad ++....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Outlook gjeni dosjen e emailit në disa hapa të thjeshtë

Duke përdorur opsionet e përparuara të skedës së kërkimit, është e mundur të gjesh postë elektronike nga përmbajtja, dërguesi, takimet dhe takimet e kalendarit apo edhe kontakte Outlook, dhe të shikoni se në cilën dosje të hierarkisë ku ndodhen, duke përdorur mjetet e gjetura të përparuara të Outlook....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Parashikimi i motit Microsoft OutLook për vendndodhjen time

By default, after installing Microsoft Outlook, the location as well as the Njësia e motit të kalendarit të Outlook might not be the right ones, as they are usually defaulted to Washington D.C. as location in Outlook calendar, and Fahrenheit as Njësia e motit të kalendarit të Outlook....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të zgjidhni Bluetooth çiftuar, por jo të lidhur në Windows 10?

Mund të ndodhë që një pajisje Bluetooth, si një kufje, e cila është çiftuar më parë dhe e lidhur në një instalim të Windows, papritmas nuk është në gjendje të rilidhë, duke përfunduar me një çiftëzohet Bluetooth pa ndonjë zë. Ka disa arsye të mundshme për këtë, dhe disa zgjidhje të cilat duhet t'ju lejojnë të rilidhni pajisjen tuaj....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të bëni një Vlookup në Google Sheets?

Kryerja e një shikimi Google Sheet is very similar to how to do vlookup in Excel, by using a single function to search for a string in a list of values, and returning a specific column on the same line as the value found....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të ndryshoni gjuhën GIMP?

Gjuha GIMP lehtë mund të ndryshohet duke hapur ndërfaqen GIMP, dhe duke shkuar në menunë e redaktimit> preferencat> ndërfaqen> gjuhën dhe zgjedhjen e gjuhës GIMP për t’u përdorur në ndërfaqe, përpara se të vazhdoni redaktimin e figurës me funksione të thjeshta siç janë vizatimi i vijave të drejta në GIMP, ose funksione më të avancuara si imazhi i serisë që ndryshon me madhësi me GIMP....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të ndryshoni motin e kalendarit Outlook në Celsius?

Si ta ndryshoni motin e Outlook në Celsius ose të ndryshoni motin në Fahrhenheit? Si parazgjedhje, kalendari MS Outlook shfaqet në Fahrenheit ose në Celsius. Njësia e motit mund të ndryshohet, shihni më poshtë se si të ndryshoni motin në Fahrenheit në Outlook, ose si të ndryshoni motin e kalendarit Outlook në Celsius. Shikoni gjithashtu se si të ndryshoni vendndodhjen e kalendarit Outlook pasi të keni ndryshuar kalendarin e Outlook në njësinë e motit Celsius....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si për të zgjidhur një touchpad me aftësi të kufizuara laptopë ASUS?

Duke gabuar me aftësi të kufizuara ASUS ZenBook touchpad, me pamundësinë për të reaguar atë duke përdorur shkurtore të tastierës, zgjidhja e vetme është që të shkoni te cilësimet e Windows> pajisje> touchpad> vendosni prekësin në ON....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

LibreOffice merr ngjyra në eksportet PDF

Që nga OpenOffice [1] u zhvendos në LibreOffice [2], pasojë e drejtpërdrejtë e Sun Microsystems blerë nga Oracle [3], disa dallime mund të ketë qenë ndjerë, përveç ndryshimit të emrit....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Eksporto Ekspozoni Shikoni kontaktet në CSV

Pyesin se si të eksportoni të gjitha adresat e emailit nga baza e të dhënave e-mail në Microsoft OutLook, për shembull për t'i importuar ato në Gmail ose për të gjetur ndeshje në LinkedIn?...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të merrni më shumë ruajtje të Google Drive falas?

Si të merrni më shumë ruajtje të Google Drive falas? That’s easy, simply by buying a device such as an Asus product, that will offer you 100GB storage for a year for free, thus saving you the 20€ annual fee for a 100GB Google Drive cloud storage....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të fikni njoftimet e Chrome në Windows10?

Njoftimet në Chrome lehtë mund të bëhen të bezdisshëm në Windows10. Megjithatë, ekziston një mënyrë e thjeshtë për t'i çaktivizuar, duke shkuar te cilësimet> cilësimet e përmbajtjes> njoftimet> bllok....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Kartat më të mira përshëndetëse online

Shihni më poshtë përzgjedhjen tonë të kartave të përshëndetshme falas në Internet për disa raste, që lirisht mund të shkarkoni, printoni, përdorni, modifikoni dhe dërgoni rreth, tek miku, familja, klientët dhe bashkëpunëtorët tuaj. Keni një kohë të madhe festimi!...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Ubuntu instaloni desktopin Gnome

Ju vetëm përmirësuat Ubuntu për 11.04 dhe nuk pëlqen ndërfaqja e re desktop Unity (Fig 1), kështu që do të dëshironit të ktheheni në një Gnome të vjetër të mirë (Fig 2), për të kthyer aplikacionet tuaja dhe gjëra të tjera. Ose ndoshta nuk jeni i sigurt për momentin nëse duhet të përmirësoni Ubuntu-in tuaj ose jo....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Keni harruar Windows 10 fjalëkalimin pa disk

Gjurmët e gishtave të bllokuara, PIN nuk funksionon më, harruar fjalëkalimin, nuk mund të tërheqë llogarinë e Microsoft dhe nuk ka lidhje WiFi? Shihni më poshtë një mënyrë për ta zgjidhur atë pa pasur nevojë të vendosni një disk të rivendosur - thjesht lidhni një telefon me USB, ndani lidhjen e internetit dhe rivendosni fjalëkalimin e harruar të Windows 10!...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Kërkimi i Windows tregon rrugën e plotë

Kur bën një kërkim në dritaren e Windows Explorer, mund të jetë interesante të shohësh vendndodhjet e skedarëve në rezultate. Kjo nuk shfaqet sipas parazgjedhjes - megjithatë, ekziston një mënyrë e lehtë për ta bërë këtë, duke shfaqur kërkimin si një listë dhe duke shtuar shtegun e plotë të dosjeve në kolonat e shfaqura....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Notepad ++ instaloni plugin Python Script me Plugin Manager

Në mënyrë që të jetë në gjendje për të drejtuar një shumë të Scripts interesante (shih notepad + + randomize, linjat sort sort), të shkruara në gjuhë Python në Notepad ++, ju duhet të instaloni Python Scriptplugin....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Resizer i imazhit të serisë me përpunimin e grumbullimit të fotografive të GIMP

Në raste të ndryshme, është e dobishme për të rinovuar në një fotografi një grumbull fotosh. Ky operacion zgjat disa minuta për të konfiguruar duke përdorur pluginin e manipulimit të imazhit në Batch për GIMP....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të shkarkoni titrat në VLC

Që nga disa versione të VLC-së, tani ekziston një opsion i ndërtuar që do të kërkojë për titrat e skedarëve të tanishëm medial në internet, të shkarkojë një të zgjedhur dhe ta luajë me filmin me vetëm disa klikime....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të fshini një tabelë në Gmail

Fshirja e një tabele Gmail në një mesazh PE mund të duket pak e ndërlikuar, pasi zgjidhet tabela e tërë dhe shtypja e butonit Fshi ose hapësira e prapme vetëm do të fshijë të dhënat në tabelë, por do të lërë skeletin e tabelës....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Importi i Google Calendar për importin

U përpoqa të shtoja ICS në Google Calendar, për shembull një ngjarje Outlook. Shkrimesh në Google Calendar, dhe nuk mund të gjente se si? Është shumë e lehtë. Duke siguruar që skedari i ICS, për shembull që vjen nga Outlook, është krijuar dhe është i arritshëm në sistemin e skedareve kompjuterike....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të shikoni numrin e rezultateve të Google

Për disa përdorues të synuar nga Google, numri i vlerësuar i rezultateve të kërkimit nuk shfaqet më. Për ta kthyer atë, hiqni nga llogaria e Google, ndërroni llogarinë e Google, përdorni një dritare private të shfletimit ose kërkoni në një tjetër faqe interneti të Google....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Lotus Notes ka hasur një gabim kur hapet një dritare

Mos e ristartoni kompjuterin tuaj! Të gjithë ju duhet të bëni është të përfundoni procesin ntaskldr.exe. Kjo mund të ndodhë kur mbyllni Lotus Notes, për shembull duke e ndërprerë procesin, ose duke i kërkuar Windows-it të bëjë atë kur programi nuk përgjigjet, mund ta përballoni këtë çështje në fillim të Lotus Notes tjetër....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Sharepoint nuk mundi ta hap librin e punës

Na vjen keq që nuk mund ta hapim dosjen tuaj të punës Sharepoint 2013 Kur nuk është e mundur të hapësh një libër pune direkt nga Sharepoint, një zgjidhje është që të shkarkohet skedari lokalisht në fillim dhe të hapet më pas, në vend që të hapet në Excel në internet nga Sharepoint në internet....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

MS hyrje MDB mjet riparimi

Edhe nëse ne të gjithë do të pranojmë të themi se një bazë të dhënash hyrje nuk duhet të ekzistojë për të trajtuar më shumë se 2GB të dhëna, por mund të ndodhë për disa arsye që të përfundoni me një bazë të dhënash (Fig 1)....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Shoferi i MS Access Oracle ODBC

Nëse ndonjëherë keni provuar të merrni të dhënat nga një tabelë Oracle në MS Access, mund të keni përjetuar gabimin "Gabim gjatë ekzekutimit 3184: Nuk mundi të ekzekutoj pyetjen, nuk mund të gjejë tabelën e lidhur [IBM] [Shoferi ODBC i sistemit i Qasja] DB2 për i5 / OS] SQL0204 - Tabela në DB Lloji i emrit * FILE nuk u gjet. (# -204) "(Fig 1)....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të regjistroni ekranin në Windows 10 falas

Ekzistojnë disa mënyra për të regjistruar ekranin falas në Windows 10, ose duke përdorur rekorderin e ndërtuar në Regjistrin e ekranit të Lojërave të disponueshme me Windows + G dhe duke ndjekur udhëzimet në ekran....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.