11 këshilla ekspertësh për përdorimin e aplikacioneve Google

11 këshilla ekspertësh për përdorimin e aplikacioneve Google - Shqiptar

Teknologjitë e vonshme, siç janë programet e bashkëpunimit në kohë reale, të cilat përfshihen në Aplikacionet e Google, por ekzistojnë edhe në produkte të tjerë, si Office 365, janë lirika që ndryshojnë mënyrën se si ne jemi duke punuar, duke lejuar qasje falas në shumë mjete, që më parë ishin të lidhura kryesisht me një blerje licence.

Jo vetëm kaq, por ato gjithashtu lejojnë punë në shtëpi, bashkëpunim të largët dhe janë në gjendje të ndihmojnë shumicën e njerëzve për të rritur produktivitetin e tyre në zyrë, me kusht që ata të dinë se si të përfitojnë nga mjetet!

Ne pyetëm disa ekspertë se cili ishte përdorimi i tyre, dhe nëse kanë ndonjë këshillë për të ndarë - këtu janë përgjigjet e tyre!

Cilat aplikacione po përdorni më së shumti për produktivitetin e zyrës (shtëpiake), a po bëni ndonjë gjë të jashtëzakonshme me ta, gjë që përfundimisht ju bëri që të ndaloni përdorimin e softuerëve të tjerë? Këshilla për përdoruesit e rinj?

Sara Marcum, TheTruthAboutInsurance: shtesa që ndihmojnë me SEO

Sa i përket përdorimit të aplikacioneve Google për produktivitet, unë jam besimtar në aplikacionet e rregullta. Unë përdor Dokumentet dhe Fletët Google kur puna ose projekti më garanton ta bëj këtë. Unë jam më i aktivizuar nga karakteristikat e tyre shtesë. Më pëlqen të përdor shtesa që ndihmojnë me SEO, lexueshmëri dhe të bëj sugjerime për të rritur forcën e shkrimit tim.

Unë nuk kam ndalur së përdoruri aplikacione të tjera, sepse nuk punoj në radhë të parë në Aplikacionet Google. Unë i përdor të dy zgjidhjet pse. Më pëlqen të kontrolloj dyfish punën time. Nëse jeni një përdorues i ri në Google ose ndonjë program tjetër të përdorur në zyrën e shtëpisë, këshilla më e mirë që mund t'ju jap juve është hulumtimi i pyetjeve tuaja.

Nëse keni një pyetje, dikush tjetër e ka pasur atë gjithashtu. Më pëlqen të përdor mësime për të mësuar të gjitha funksionet e një aplikacioni. Kjo më bën më shumë njohuri dhe unë mund të ndihmoj një zonë më të madhe me atë njohuri.

Sara Marcum shkruan për TheTruthAboutInsurance.comSara Marcum shkruan për TheTruthAboutInsurance.com
Sara Marcum shkruan për TheTruthAboutInsurance.com
TheTruthAboutInsurance.com

Ken Eulo, Smith & Eulo Firma Ligjore: Google Hangout është mjeti më i vlefshëm

Google Hangouts ka qenë shpëtuesi ynë pasi e gjithë firma po punon nga shtëpia. Ytdo herë duhet të përgjigjemi në një pyetje teknike, ose të bashkëpunojmë në një projekt, ne planifikojmë një takim Goggle Hangout. Aplikacioni videokonferencues na lejon të punojmë përmes një detyre hap pas hapi dhe të ndajmë ekranet tona kur një ndihmë vizuale është e nevojshme. Aplikacioni ka qenë mjeti ynë më i vlefshëm për produktivitetin e zyrave shtëpiake.

Ken Eulo, Partner Themelues, Firma Ligjore e Smith & EuloKen Eulo, Partner Themelues, Firma Ligjore e Smith & Eulo
Firma Ligjore Smith & Eulo siguron përfaqësim penal të mbrojtjes për klientët që përballen me kallëzime penale në Orlando, FL dhe zonat përreth. Ne jemi një grup avokatësh të përkushtuar mbrojtës penalë, të cilët janë të apasionuar pas të gjitha fushave të së drejtës penale.
Firma Ligjore Smith & Eulo

Andrew Jezic, Zyrat e Ligjit të Jezic & Moyse: Google Docs për t'i ndryshuar në lëvizje

Google Docs është aplikacioni ynë për çdo shkrim të përmbajtjes / dokumentit në firmën tonë. Si një kompani që po ndryshon vazhdimisht ingranazhet, aftësia për të kapur atje ku kemi ngelur pa frikën se do të humbasim punën tonë është tipari më i vlefshëm që ofron Google Docs. Ndihmon gjithashtu që punonjësit të mund të ndryshojnë në lëvizje, pasi shumë prej nesh bëjnë një udhëtim të madh për firmën. Google Docs është poshtë aplikacionit më të mirë për të shkruar detyra në zyrën tuaj të shtëpisë.

Andrew Jezic, Partner Themelues, Zyrat e Ligjit të Jezic & MoyseAndrew Jezic, Partner Themelues, Zyrat e Ligjit të Jezic & Moyse
Zyrat Ligjore të Jezic & Moyse sigurojnë përfaqësim ligjor për individët e Wheaton, Maryland dhe zonat përreth.
Zyrat Ligjore të Jezic & Moyse

Craig W. Darling, DarlingCompociation: shumicën e Google Apps gjatë gjithë ditës ... dhe çdo ditë

Unë përdor pjesën më të madhe të Aplikacioneve Google gjatë gjithë ditës .. dhe çdo ditë.

Unë menaxhoj Google My Business për biznese të vogla në të gjithë vendin.

Përdorimi i këtyre mjeteve më ka mësuar aq shumë .. Për shembull: Krijoni një Google Doc ... Mund të jetë private dhe të ndahet ashtu si një dokument fjalë, por me një klikim është një njoftim privatësie ose një fletë FAQ për faqen tuaj te internetit.

Fletët e shkëlqyera janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të kryer detyra të spreadsheet ... por me një fletë Google mund të bëni të gjitha gjërat e njëjta dhe ju mund t'i menaxhoni të gjitha postimet tuaja në mediat sociale duke i përdorur ato.

Vija e poshtme? Fjala nuk është më në dispozicion në shtëpinë tonë. Google Drive është.

Fotografitë nga ju kamera .. private të kërkueshme? Format, sondazhet dhe më shumë.

Edhe profili i Google My Business është më i efektshëm për ne punëtorët në shtëpi sesa faqet e internetit.

Craig W. Darling, DarlingCompociationCraig W. Darling, DarlingCompociation
Craig Darling u përfshi në Sallën e Famave Chevrolet në 1997. Klientët e mi të biznesit të vegjël aktualisht marrin më shumë se 1 milion shikime në muaj.
Craig W. Darling

Neal Taparia, Solitaired: ekzekutimi i parashikimeve ditore në spreadsheets të Google

Spreadsheets Google: një produkt i nënvlerësuar: Ne ekzekutojmë parashikime ditore për biznesin tonë për një shumëllojshmëri të metrics.

Fillimisht modelet tona u ndërtuan në Excel, sepse kjo është ajo që dija më mirë. Sidoqoftë, unë doja që ekipi im të kuptonte dhe të përfshihej më shumë në këto KPI, kështu që ne përfunduam të rindërtojmë modelet tona në Google Spreadsheets.

Ka qenë ndryshimi i lojës. Tani ekipi ynë mund të ndjekë përparimin tonë kundër planit, por më e rëndësishmja, ata mund të rregullojnë inputet në modelet tona të përbashkëta për të kuptuar ndikimet në biznes. Papritur, menaxherët tanë të produkteve tani veshin kapelë më të thellë analitike e cila na ka dhënë vërtetësi në vendimmarrjen tonë.

Për më tepër, përmes shtesave të tyre, ne i ushqejmë të dhënat tona Google Analytics direkt në modelet tona, të cilat jo vetëm që kanë kursyer funksionuar, por na kanë dhënë një nivel të paparë transparence dhe mirëkuptimi në biznesin tonë.

Neal Taparia, SolitairedNeal Taparia, Solitaired
Solitaired - Sjellja e trajnimeve të trurit dhe lojëra klasike së bashku.

Mark Webster, Haker autoriteti: Kalendari dhe Google Takimet plotësojnë madje gjenerojnë kode dhoma

Biznesi ynë ka qenë plotësisht i largët për mbi 6 vjet tani dhe ne kemi përdorur përdorimin e aplikacioneve Gsuite dhe Google për rreth 3 vjet tani, kështu që ne jemi njohur shumë mirë me ta!

Një nga karakteristikat e mia të preferuara dhe të anashkaluara të këtyre Aplikacioneve është Kalendari dhe integrimi i Google Takimet. A e dini se sa herë që organizoni një takim me dikë në Kalendarin tuaj të Google dhe u dërgoni atyre një ftesë, Google krijon automatikisht një kod unik dhomash për atë takim? Kjo do të thotë që për çdo takim të ekipit, rishikim të performancës, thirrje shitje etj. Ka një dhomë të gatshme dhe duke pritur për ju.

Kjo është fantastike për produktivitetin. Do të thotë që nuk keni nevojë të humbni kohë për të vendosur mbledhje dhe për të dërguar ftesa duke përdorur mjete si Zoom ose Skype.

Tashmë është aty, i pjekur brenda. Ju nuk duhet të shkarkoni asnjë softuer shtesë pasi Google Meets është i bazuar plotësisht në shfletues. Kjo ka ndryshuar plotësisht mënyrën se si u kemi afruar takimeve tona si biznes dhe kemi kursyer orë të panumërta duke u ngatërruar për të vendosur dhoma.

Mark Webster, Bashkëthemelues i Autoritetit HackerMark Webster, Bashkëthemelues i Autoritetit Hacker
Mark Webster është bashkëthemelues i Haker autoriteti, një kompani udhëheqëse e shkollës në internet për edukimin e marketingut. Përmes kurseve të tyre të trajnimit me video, blog dhe podcast javor, ata edukojnë tregtarët fillestarë dhe ekspertë njësoj. Shumë prej 6,000 studentëve të tyre kanë marrë bizneset e tyre ekzistuese në ballë të industrive të tyre, ose kishin dalje shumë milionëshe.
Haker autoriteti

Luka Arežina, Data Prot: Kalendari Google i bëri të panevojshëm të gjitha programet e tjera

Një nga ndihmësit e mi më të mirë në punë është Google Calendar. Që kur fillova kompaninë time, orari im shpejt u bë shumë i bezdisshëm, kështu që më duhej të kuptoja një mënyrë për ta organizuar mirë kohën time. Kisha frikë gjithashtu se do të harroja detaje specifike për takime të caktuara, ku është vërtet se Kalendari Google dëshmoi se ishte shumë i dobishëm. Kam krijuar disa kalendarë të ndryshëm në mënyrë që të bëj dallimin midis llojeve të caktuara të veprimtarive. Kuptova se mund t'i vendos të gjitha informacionet në një ngjarje specifike, përfshirë datën, kohëzgjatjen, bashkëngjitjet specifike dhe një mysafir, i cili i bëri të gjitha programet e tjera plotësisht të panevojshme. Unë kisha një mënyrë të thjeshtë për të mbajtur nën kontroll detyrimet e mia dhe e kam gjetur Kalendarin Google veçanërisht të dobishëm pasi ngarkesa ime e punës u rrit shumë dhe kalendari im është pothuajse plotësisht i plotë për momentin.

Luka Arežina, bashkëthemeluese e DataProtLuka Arežina, bashkëthemeluese e DataProt
I armatosur me një diplomë në Filozofi dhe një fiksim me teknologjinë, Luka ka kombinuar aftësinë e tij në bërjen e temave të ndërlikuara të arritshme me pasionin e tij për sigurinë e të dhënave. Rezultati është DataProt: një projekt që i ndihmon njerëzit të ruajnë bazat e një nevoje themelore njerëzore - intimitetin.
Prot të dhëna

Esther Meyer, Dyqani i Dhomave të Dhomave: integrimi, kursimi automatik dhe ndarja e dokumenteve

Unë pjesën time të punës e bëj nga shtëpia, por ka edhe raste kur më duhen në zyrë. Kjo është arsyeja pse këto aplikacione janë go-to. Unë besoj se ata janë duke shkuar gjithashtu, sepse Google Docs ka 10 milion përdorues të regjistruar.

burim

Plus, ata integrohen në programin tonë të menaxhimit të projektit i cili është Trello. Ata i bëjnë ditët e mia të punës produktive dhe më bënë të ndalem së përdorimi i aplikacioneve të tjera për arsyet e mëposhtme:

1. Kursim automatik. Kjo është veçoria ime e preferuar mbi të gjitha. Do ndryshim që unë bëj është live dhe është ruajtur menjëherë. Unë mund të rishikoj versionet dhe të gjurmoj ndryshimet e bëra nga përdoruesit e tjerë. Kjo është e lehtë dhe jo konfuze për tu parë, krahasuar me përcjelljen e ndryshimit të aplikacioneve të tjera.

2. Ndarja e dokumenteve. Unë gjithashtu bashkëpunoj me pjesën tjetër të anëtarëve të ekipit tim dhe kjo është arsyeja pse më pëlqen që një dokument i caktuar mund të ndahet dhe unë mund të zgjedh atë që tjetri mund ose nuk mund të bëjë, si shikimi, komenti ose modifikimi. Shtë një mënyrë e thjeshtë për të parë azhurnimet dhe përparimin e punës së njëri-tjetrit.

Për përdoruesit e rinj, besoj se nuk do të duheshin këshilla për përdorimin e Dokumenteve dhe fletëve të Google sepse ato janë me të vërtetë shumë të lehta për t'u përdorur.

Esther Meyer, Menaxher Marketingu @ Dyqani i Dhomave të DhomaveEsther Meyer, Menaxher Marketingu @ Dyqani i Dhomave të Dhomave
Unë jam menaxheri i marketingut të GroomShop, një dyqan që po ofron dhurata të personalizuara me cilësi të lartë për dasmën. Unë jam një përdorues i etur i Google Apps, veçanërisht Google Docs dhe Google Sheets.
Dyqan dhëndrash

M. Ammar Shahid, SuperHeroCorp: plotësisht duke u mbështetur në Hangouts dhe Google Docs

Ne jemi plotësisht duke u mbështetur në tre aplikacione të famshme Google ndërsa punojmë nga shtëpia. Këto përfshijnë Hangout, Google Doc. Dhe Google Excel.

Në hangout, ne kemi krijuar një grup ku fillojmë ditën tonë me urimet në mëngjes duke thënë, "Mirëmëngjes" për të siguruar që të gjithë janë në internet. Kjo platformë na përfiton në dy mënyra. Së pari, shërben si një kanal i shkëlqyeshëm komunikimi midis ekipit dhe së dyti që sinjali i gjelbër në internet tregon se të gjithë janë të përqendruar dhe punojnë me përkushtim.

Nga ana tjetër, ne punojmë në Raportin Ditor të Progresit tonë dhe Sheets të tjera të Bazuara në Figura përmes Google Excel. Përveç kësaj për çdo detyrë të bazuar në përmbajtje, ne preferojmë Google Doc sepse Ajo përmban një mundësi të modifikimit në internet që e lehtësoi të gjithë për të hyrë në të dhe për të dhënë mendimet e tyre.

M. Ammar Shahid, menaxher i marketingut dixhital, SuperHeroCorpM. Ammar Shahid, menaxher i marketingut dixhital, SuperHeroCorp
Ammar Shahid është një MBA në Marketing dhe aktualisht punon si menaxher i marketingut dixhital në SuperHeroCorp-një dyqan online me pakicë i xhaketave të frymëzuara nga kostumet Superheroes. Ai menaxhon një ekip me gjashtë punonjës nën udhëheqjen e tij.
SuperHeroCorp

Norhanie Pangulima, Ndërmarrjet e SIA: Gmail, Calendar dhe Sheets rrisin produktivitetin

Me teknologjinë në zhvillim në ditët e sotme, këtu vjen një Sistem Operativ Android me 2.5 miliardë pajisje aktive dhe ky OS është zhvilluar nga Google.

BURIMI

Pajisjet e pajtueshme me Android ju ofrojnë një qasje në shumë aplikacione Google të disponueshme për shkarkim falas. Këto aplikacione Google rrisin efikasitetin tonë të punës dhe produktivitetin drejt e në majë të gishtave.

Këtu janë tre aplikacione Google që unë i përdor më së shumti dhe rrisin produktivitetin tim:

1. Gmail. Më parë shkruaja email duke përdorur Yahoo më parë, por kur zbulova Gmail, vendosa të çaktivizoja llogarinë time në Yahoo Mail. Unë e shoh aplikacionin Gmail shumë të dobishëm si për pajisjet e mia celular, ashtu edhe për Windows. Ajo që më pëlqen në lidhje me këtë aplikacion është që unë të arrij të hyj në email të rinj dhe të vjetër që kam marrë dhe t'i organizoj duke etiketuar dosje.

2. Kalendari Google. Menaxhimi i kohës është shumë i rëndësishëm në arritjen e produktivitetit të lartë. Unë e përdor këtë aplikacion për të shkruar orarin tim dhe për të kujtuar veprimet e mia, veçanërisht kur kam shumë detyra për të përfunduar.

3. Fletë Google. Nëse jeni duke punuar në një ekip, kjo është aplikacioni më i mirë për ju. Më pëlqen aftësia e tij për redaktim në kohë reale dhe ju mund t'ua ndani këtë kolegëve tuaj duke u dërguar atyre një lidhje në spreadsheet. Më pëlqen gjithashtu mundësitë e lejimit të dikujt që të modifikojë ose shikojë modalitetin përpara se të ndante lidhjen ose t'i fton njerëzit të shikojnë ose të bëjnë ndryshime.

Norhanie Pangulima, Marketingu i Përmbajtjes Ekzekutiv @ Ndërmarrjet e SIA-sNorhanie Pangulima, Marketingu i Përmbajtjes Ekzekutiv @ Ndërmarrjet e SIA-s
Si një Ekzekutiv i Marketingut të Përmbajtjes, unë kam ndarë mendimet e mia për tema të tilla si marketing në media sociale, marketing dixhital, dhe shumë më tepër.
Ndërmarrjet e SIA-s

Jovan Milenkovic, KommandoTech: kaloni nga MS Office në Google Docs dhe Sheets

Google Docs në vend të Microsoft Office Word:

Duke u nisur si një mjet i dobishëm për bashkëpunim në draftet dhe dokumentet, ne u transferuam plotësisht në Google Docs. Jo vetëm që bashkëpunimi është më i lehtë, në mënyrë që shumë njerëz të mund të redaktojnë materialin në kohë reale, por është gjithashtu më e lehtë për ta shpërndarë dhe për të ruajtur më lehtë. Unë sugjeroj që të përdorni cilësimin e aksionit "Kushdo nga kompania XYZ mund ta ndryshojë këtë dokument", në krahasim me "Kushdo që ka lidhje" - për arsye sigurie.

Sheets Google në vend të Microsoft Office Excel:

Ngjashëm me Google Docs, Fletë Google janë bërë të domosdoshme për përdorimin e brendshëm të kompanisë sonë. Meqenëse kemi palë të interesit që banojnë në zona të ndryshme kohore, është e vlefshme të jemi në gjendje të monitorojmë dhe përdorim të dhënat që i mbajmë në Sheets Google.

Jovan Milenkovic, bashkëthemelues, KommandoTechJovan Milenkovic, bashkëthemelues, KommandoTech
Një veteran i luftërave të shkëlqyera të konzollave të viteve '90, Jovan i respektoi aftësitë e tij teknologjike duke shpërndarë mjetet dhe pajisjet e të atit. Ai kishte punuar si specialist i SEO për vite me rradhë kur vendosi të fillojë një kompani më vete dhe të zhyten në ujërat sipërmarrës.
KommandoTech

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment