Si të shikoni numrin e rezultateve të Google

Numri i rezultateve të Google

Për disa përdorues të synuar nga Google, numri i vlerësuar i rezultateve të kërkimit nuk shfaqet më. Për ta kthyer atë, hiqni nga llogaria e Google, ndërroni llogarinë e Google, përdorni një dritare private të shfletimit ose kërkoni në një tjetër faqe interneti të Google.

Nuk është e mundur të zgjedhësh nga këto teste të cilat drejtohen nga Google dhe nuk dihet se si ata zgjedhin përdoruesit e tyre për të drejtuar këto teste.

Testi Google largon numrin e vlerësuar të rezultateve të kërkimit

Kërko në dritare private

Zgjidhja e parë, për të shmangur çdo ndikim në dritaret e hapura dhe puna në progres, është të hapë një dritare private të shfletimit, ose në Firefox ose në Google Chrome.

Për ta bërë këtë, klikoni në ikonën e sipërme të djathtë, e cila do të hapë një meny me opsione të ndryshme, duke përfshirë "dritare të reja private". Zgjidheni atë.

Në atë dritare private, puna juaj nuk do të ruhet, dhe ka shumë të ngjarë që nuk do të hyni në hyrjen e Google me llogarinë tuaj.

Përsëritni kërkimin për të cilin dëshironi të dini numrin e rezultateve të kërkimit.

Nëse gjithçka shkon mirë, duhet të shfaqet shuma e vlerësuar e rezultateve të kërkimit.

Megjithatë, kjo nuk mund të ndodhë, në raste të tilla si shfletimi privat që ende ju tregon se keni hyrë në kërkimin e Google.

Dilni nga llogaria Google

Një zgjidhje tjetër është të dalësh nga llogaria e Google dhe prandaj mos shfletoni Google si një përdorues që synon testin e tyre.

Sapo të shkoni në Google, klikoni mbi avatarin tuaj, dhe nga menyja që hapet, zgjidhni opsionin e shenjës.

Sapo të nënshkruhet nga llogaria, shuma e rezultateve të kërkimit duhet të shfaqet përsëri, pasi Kërkim në Google po shfleton tani si vizitor dhe prandaj nuk ju synon me këtë test të ri të ekranit, i cili i lë vlerat e parashikuara të rezultateve.

Kalo llogarinë

Sidoqoftë, prerjet mund të kenë implikime të tjera, të tilla si humbja e punës në progres në Google, ose që duhet të hyjnë përsëri, gjë që mund të jetë problematike.

Megjithatë, është gjithashtu e mundur të kaloni llogarinë për të parë numrin e vlerësuar të rezultateve të kërkimit përsëri në kërkimin e Google.

Llogaria e synuar sigurisht që nuk duhet të jetë në shënjestër nga testimi i Google.

Në Google, klikoni mbi avatarin tuaj dhe zgjidhni llogarinë tjetër nën të cilën dëshironi të lidhni - ose shtoni një llogari nëse është e nevojshme.

Google pastaj do t'ju kërkojë të futni përsëri fjalëkalimin tuaj, i cili është i nevojshëm për t'u identifikuar.

Pastaj do të ridrejtoheni në faqen kryesore të Google dhe vargu i kërkimit duhet të futet përsëri në shiritin e kërkimit.

Dhe kjo është ajo, numri i rezultateve të kërkimit tani duhet të shfaqet sërish. Nëse nuk është kështu, atëherë kjo do të thotë që kjo llogari tjetër është shënjestruar edhe nga testimi i Google dhe një tjetër duhet të përdoret.

Ose një tjetër opsion është që të përdorësh shfletimin privat ose të dalësh nga Google siç u shpjegua më sipër.

Kërko në një vend tjetër

Një zgjidhje tjetër është hapja e kërkimit në Google nga një vend tjetër, në të cilin nuk do të regjistrohet me përdoruesin.

Për shembull, hapni faqen meksikane nëse nuk e përdorni në mënyrë të zakonshme, ose faqen e internetit franceze.

Duhet të shfaqë drejtpërdrejt sasinë e rezultateve, pasi që përdoruesi juaj nuk është i regjistruar në atë vend tjetër.

Google Meksikë
Google France

Çfarë do të thotë numri i rezultateve të kërkimit në Google

Numri i rezultateve të kërkimit është një vlerësim i sasisë së përafërt të mundshme të rezultateve për një varg kërkoje.

Mund të ndryshojë për serverin Google që përdoret për të drejtuar kërkimin dhe ndryshon me kalimin e kohës.

Megjithatë, ai jep një ide të mirë se sa faqe në internet mund të përmbajnë tekst të ngjashëm.

Numri i përafërt i rezultateve

Kur bën një kërkim në Google, numri i përafërt i rezultateve shfaqet nën kutinë e kërkimit dhe mbi rezultatet e kërkimit.

Kjo do të thotë që Google ka indeksuar sa më shumë faqe për pyetjen e kërkimit që është futur.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë që të gjitha këto faqe janë të arritshme nga rezultatet e kërkimit.

Ai jep vetëm një ide se sa faqe në internet mund të kenë informacion lidhur me kërkimin.

Përsëritni kërkimin duke shfaqur rezultatet

Kur bën një kërkim në Google, rezultatet e kërkimit shfaqen vetëm rezultatet më të rëndësishme për pyetjen e kërkimit, siç vendoset nga Google. Opsioni përsëritet kërkimi me rezultatet e përjashtuara të përfshira shfaqet në fund të faqes.

Duke klikuar në lidhjen, Google do të shtojë rezultate të tjera, të cilat nuk mund të përgjigjen saktësisht në pyetjen, por janë afër të jenë relevante për pyetjen e kërkimit.

Përsëritni kërkimin duke shfaqur rezultatet might lead to finding an answer for the search, if the displayed results were not enough.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment