Si të ndryshoni gjuhën GIMP?

Si të ndryshoni gjuhën GIMP? - Shqiptar

Si të ndryshoni gjuhën GIMP?

Gjuha GIMP lehtë mund të ndryshohet duke hapur ndërfaqen GIMP, dhe duke shkuar në menunë e redaktimit> preferencat> ndërfaqen> gjuhën dhe zgjedhjen e gjuhës GIMP për t’u përdorur në ndërfaqe, përpara se të vazhdoni redaktimin e figurës me funksione të thjeshta siç janë vizatimi i vijave të drejta në GIMP, ose funksione më të avancuara si imazhi i serisë që ndryshon me madhësi me GIMP.

Shihni më poshtë përshkimin e detajuar për të ndryshuar gjuhën GIMP.

Ndryshoni hapat e hollësishëm të gjuhës GIMP

Filloni duke hapur ndërfaqen GIMP dhe duke shkuar në menunë Ndrysho, në të cilën do të shfaqet nënmenja Preferencat.

Pastaj, një herë në preferencat e GIMP, hapni ekranin Ndërfaqja, e cila përmban opsionin e gjuhës si një menu drop-down.

Në menunë rënëse të gjuhës, opsioni i zgjedhur si parazgjedhje ka shumë të ngjarë të jetë gjuha e parazgjedhur e sistemit.

Zgjidhni një tjetër nga gjuhët e propozuara për të kaluar ndërfaqen GIMP në atë gjuhë.

Pasi të keni zgjedhur gjuhën, mos harroni të shtypni OK për të regjistruar ndryshimin.

Pasi të jetë zgjedhur gjuha e re, rinisni programin GIMP duke e mbyllur së pari, dhe pastaj duke e hapur përsëri.

Tani ndërfaqja duhet të ngarkojë në gjuhën e re dhe do të përkthehet plotësisht në përputhje me rrethanat.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment