Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

MS hyrje MDB mjet riparimi

MS hyrje MDB mjet riparimi [Shqiptar]

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Riparimi i skedarit MDB

Edhe nëse ne të gjithë do të pranojmë të themi se një bazë të dhënash hyrje nuk duhet të ekzistojë për të trajtuar më shumë se 2GB të dhëna, por mund të ndodhë për disa arsye që të përfundoni me një bazë të dhënash (Fig 1).

Për shembull, kur importoni të dhëna të jashtme në bazën e të dhënave, pasi të keni fshirë tabelat në skedarin e Qasjes, duhet të kompaktoni dhe ta riparoni atë në mënyrë që të pastroni cache dhe të ulni skedarin.

Megjithatë, me një skedar hyrje 2GB (Fig 1), kur përpiqeni të kompaktoni dhe riparoni atë (Fig 2), përfundoni me një gabim "Argumenti i pavlefshëm" (Fig 3), i cili ju tregon se baza e të dhënave është shumë e madhe për t'u kompakt - ajo tejkalon maksimumin e dozimit të autorizuar.

Riparimi i bazës së të dhënave korruptuar hyrje

Zgjidhja që unë ju propozoj për të marrë bazën e të dhënave tuaja është shumë e thjeshtë, është një bazë të dhënash hyrje për të shkarkuar, CompactAndRepairDB-vX.0.mdb [1], që do t'ju lejojë të kompaktoni dhe riparoni të parën.

Së pari, pasi procesi i kompaktimit filloi, por nuk mbaroi, duhet të siguroni që nuk do të përfundoni me mesazhin e gabimit "Tabela TempMSyshyrjeObjects tashmë ekziston." (Figura 4).

Për ta bërë këtë, shkoni në opsionet dhe kontrolloni kutinë "Sistemet e objekteve" (Fig 5), e cila do të tregojë tabelën TempMSyshyrjeObjects (Fig 6), që duhet të fshini në mënyrë që të mos merrni mesazhin e gabimit kur do të kompaktoni bazës së të dhënave (Fig. 4).

MS Acces MDB riparimi

Pastaj, shkarkoni skedarin CompactAndRepairDB-vX.0.mdb [1], hapni atë, dhe gjeni rrugën tuaj në seksionin e macros (Fig 7). Klikoni dy herë mbi gjuhën tuaj të preferuar (anglisht, frengjisht, polonisht, spanjisht) dhe futni emrin e plotë të skedarit tuaj, rrugën e përfshirë (Fig. 8).

A keni lexuar?

Qasja në dosjen kompakte dhe riparuese tashmë në përdorim

Plotësoni emrin e destinacionit të plotë të bazës së të dhënave kompakt (Fig 9), që do të ruhet në direktorinë rrënjore C: \.

Gjetja e bazës së të dhënave freeware mjet riparimi

Natyrisht, kjo procedurë ka nevojë për një skedar ekzistues burimi, i cili kontrollohet në sajë të kodit Allen Browne [2].

CompactAndRepairDB-v1.2.mdb, Yoann Bierling, Kompjuteri i bazës së të dhënave hyrje dhe mjet riparimi

Lidhje dhe kredi

CompactAndRepairDB-v1.2.mdb, Yoann Bierling, Kompjuteri i bazës së të dhënave hyrje dhe mjet riparimi
Dosja ekziston, Allen Browne, Funksionet e qasjes duke kontrolluar skedarët - http://allenbrowne.com

Mjet riparimi MDB

Kur nuk është e mundur të hapësh një skedar të bazës së të dhënave MSAccess, për shkak se një gabim është hedhur nga softueri, për shembull kur hapet një skedar MS Access 2GB, që është kufiri i madhësisë, opsioni më i mirë është të shkarkoni mjetin tonë të riparimit të skedarëve MS Access, i cili do të kryejë një akses Access dhe riparimin nga jashtë të bazës së të dhënave.

Qasja kompakte dhe e riparimit mund të kryhet në një skedar të dhënash MDB të bazës së të dhënave të Access dhe të korruptuar, dhe skedari i qasjes së skedarëve MDB do të kompakton bazën e të dhënave Access dhe do ta riparojë kur është e mundur.

Si kompaktoni dhe riparoni një bazë të dhënash në Access? Kur jeni në gjendje të hapni skedarin, shkoni te veglat e menysë> shërbimet e bazës së të dhënave> kompakt dhe riparim i bazës së të dhënave.

Mjet i riparimit të skedarëve MS Access

Qasja në formatin e bazës së të dhënave të panjohur

Kur bëhet gabimi i qasjes në formatin e bazës së të dhënave të panjohur, ekzistojnë disa zgjidhje për t'u provuar, meqë shkaku mund të vijë nga arsye të ndryshme:

- Sigurohuni që skedari i bazës së të dhënave të jetë hapur me versionin e duhur të softuerit MSAccess. Nëse nuk është kështu, përpiquni të importoni bazën e të dhënave në vend që ta hapni atë, duke shkuar në skedarin> opsionet> gjenerale> duke krijuar bazën e të dhënave> renditjen e rendit të ri të bazës së të dhënave, duke kontrolluar që rregullimet janë të drejta, duke u siguruar që kontrolli i përgjithshëm> dhe konvertimin e bazës së të dhënave në versionin e duhur.

- Sigurohuni që softueri MSAccess të funksionojë si duhet dhe të instaloni çdo përditësim ekzistues të skedarëve dhe paketën e shërbimit. Mundohuni të krijoni dhe ruani një bazë të dhënash të re, ta mbyllni dhe ta rihapni atë.

- Bëni një kompakt dhe riparim nga softueri MSAccess në mjetet> shërbimet e bazës së të dhënave> kompakt dhe riparim i bazës së të dhënave.

- Provoni një kompakt të jashtëm dhe riparoni duke përdorur programin tonë të shkarkueshëm, mjetin e riparimit të bazës së të dhënave të MS Access, i cili mund të riparojë skedarin MDB dhe riparimin e bazës MDB nga jashtë, veçanërisht në mënyrë të dobishme për të riparuar skedarët e MS Access 2GB dhe më lart, kur nuk mund t'i hapni më.

Mjet i riparimit të bazës së të dhënave MS Access
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Artikuj të ngjashëm

 
 
 
 
 
 
 

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

koments (0)

Lini një koment

Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.