MSOutlook ndryshon njësinë e motit

MSOutlook ndryshon njësinë e motit

Ndryshoni motin në Celsius

Koha në kalendarin Outlook shfaqet në njësinë e gabuar, Celsius C ° në vend të Fahrenheit F °, ose në anën e kundërt, Fahrenheit F ° në vend të Celsius C °?

Është e mundur të ndryshoni njësinë e motit të shfaqur në MSOutlook nga Celsius në Fahrenheit, ose nga Fahrenheit në Celsius duke shkuar te menuja File> Options> Calendar> zgjidhni njësinë e motit për t'u shfaqur.

Opsionet e motit të MSOutlook

Filloni duke shkuar në menunë e skedarit, në pjesën e sipërme të majtë të dritares MSOutlook.

Aty, shkoni te Opsionet, e cila gjendet në fund të listës së shënimeve të menusë.

Në opsionet e menysë, gjeni opsionet e kalendarit.

Në opsionet e kalendarit, në pjesën e poshtme, do të gjeni opsionin për të shfaqur motin në kalendar (ose jo) dhe do të jeni në gjendje të zgjidhni njësinë e saktë për t'u përdorur, Celsius ose Fahrenheit.

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment