Nuk mund të ngarkoj 32 bit plugin Notepad ++

Nuk mund të ngarkoj 32 bit plugin Notepad ++ [Shqiptar]

Nuk mund të ngarkoj Notepad ++ plugin 32-bit

Duke instaluar Notepad ++ me dyqanin e aplikacioneve të Windows 10, ai instaloi me parazgjedhje versionin 64 bits. Ky nuk ishte problem, derisa u përpoqa të krahasoj dy skedarë teksti me Notepad ++ dhe Rendit një listë dhe të hiqni kopjimet, të cilat të dy kërkojnë një version 32 bit të Notepad ++ për të punuar.

Zgjidhja është shumë e thjeshtë - shkarkoni versionin 32 bit nga faqja e internetit Notepad ++ dhe instaloni. Ajo do të propozojë parazgjedhje për të rinovuar vetë instalimin ekzistues, pa humbur asnjë punë, si skica dhe skedarë të hapur.

Shkarkoni Notepad ++ 64 bit, një burim të hapur dhe notepad falas, shikues i madh i skedarëve XML

Notepad ++ 32 bit ose 64 bit

Në faqen e internetit të Notepad ++, shkarkoni versionin 32 bit:

Gjatë instalimit, programi do të ofrojë për të zëvendësuar instalimin ekzistues, pa humbur asnjë punë.

Pastaj, në dosjen e vjetër të instalimit, e cila ishte e vendosur në Program Files:

Notepad ++ shkarko për Windows 10 64 bit

Kopjoni shtojcat që do të përdoren me aplikacionin në dosjen Program Files (x86):

Dhe rinisni programin në mënyrë që të shihni shtojcat të shfaqen në menutë:

Notepad ++ 32 ose 64 bit

Pyetja është e vlefshme, a duhet të përdorim Notepad ++ në 32 ose 64 bit?

Në të vërtetë, ajo nuk ndryshon asgjë, përveç se në varësi të versionit që keni zgjedhur, ju do të keni për të shkarkuar plugins korresponduese.

Nëse keni zgjedhur Notepad ++ 32 bit, atëherë duhet gjithmonë të shkarkoni versionet e x86 plugin.

Nëse keni zgjedhur Notepad ++ 64 bit, atëherë duhet gjithmonë të shkarkoni versionet e x64 plugin.

Nuk mund të ngarkoj 32 bit plugin Notepad ++ animated GIF

Nuk mund të ngarkoj 32 bit plugin Notepad ++ animated GIF
Nuk mund të ngarkoj 32 bit plugin Notepad ++ animated GIF
 

Lexo më shumë

Artikuj të ngjashëm

koments (5)

Ella Anderson, 2018-08-19
Gracias que fue útil
Sherri Huff, 2018-08-19
Thích đọc nội dung của bạn, tiếp tục đăng
VampireKaven, 2018-08-19
我現在就試試,感謝分享
Eliagers, 2018-08-19
不知道该怎么感谢你,但那是纯粹的天才,谢谢
retrachau, 2018-08-19
بخش بزرگی از اطلاعات، با تشکر برای به اشتراک گذاری

Lini një koment