Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të identifikoheni në SalesForce?

Për të hyrë në llogarinë SalesForce filloni duke shkuar në faqen kryesore të faqes së internetit të platformës SalesForce, pasi të keni krijuar llogaritë përkatëse SalesForce për të hyrë në pultet e SalesForce dhe përfundimisht të hyrni në domenin personal të kompanisë tuaj....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

How much does a Salesforce license cost?

Sa kushton një licencë SalesForce? Një kosto e licencës së SalesForce Rrufeja fillon me 25 dollarë amerikanë për përdorues dhe në muaj, në minimumin. Kjo është pa shumë liri për përdoruesit, pasi sistemi është i kufizuar në funksione themelore. Një licencë është e nevojshme për të shtuar përdoruesin në llogarinë SalesForce dhe për t'i lejuar ata të përdorin të dhënat e kompanisë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të gjeni shenjën e sigurisë në SalesForce Rrufeja?

Nëse po përpiqeni të identifikoheni në llogarinë SalesForce në një adresë IP që nuk është përfshirë në vargun e besuar të adresës IP të kompanisë, do të jetë e detyrueshme të merrni një shenjë sigurie për të qenë në gjendje të identifikoheni nga një vend tjetër....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Salesforce: Si të aktivizoni një rrjedhë në ndërtuesin e rrjedhës së Salesforce?

Aktivizimi i një fluksi në ndërtuesin e rrjedhës së Salesforce mund të bëhet në menunë e automatizimit të procesit të konfigurimit, ku është e nevojshme të krijoni një pamje të re për të qenë në gjendje të shtoni një rrjedhë në pamje duke përdorur ndërtuesin e rrjedhës, ku gjithashtu do të jetë e mundur të ekzekutoni rrjedh....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si ta ndryshoni ose rivendosni me lehtësi fjalëkalimin e përdoruesit me politikat e fjalëkalimit SalesForce?

Rivendosja e fjalëkalimit të përdoruesit në SalesForce kërkon të verifikoni të gjitha politikat e fjalëkalimit që janë vendosur nga administratori i sistemit, dhe nganjëherë mund të çojë tek përdoruesit të ndjehen sikur nuk mund të rivendosin fjalëkalimin e tyre në ndërfaqen e vetëtimës SalesForce....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

20 pyetjet dhe përgjigjet kryesore të intervistës Salesforce

Në varësi të punës për të cilën po aplikoni, mund të jetë e dobishme të studioni bazat tuaja të SalesForce përpara se të shkoni në një intervistë në lidhje me platformën SalesForce, pasi me siguri do të merrni disa pyetje themelore për të cilat lehtë mund të përgjigjeni se si të përdorni produktet SalesForce për punën tuaj të ardhshme ....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

SalesForce: fshini përdoruesin në disa hapa të thjeshtë

Nuk është e mundur të fshihet përdoruesi në platformën SalesForce, pasi të dhënat mbahen për arsye historike dhe sigurie. Sidoqoftë, thjesht mund të çaktivizoni një përdorues, duke mos lejuar që ai të regjistrohet në llogarinë SalesForce dhe të përdorni SalesForce fare, me kusht që të keni të drejtat e nevojshme të administratorit për ta bërë këtë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

How to create a workflow in Salesforce?

Creating a workflow rule in Salesforce is done in the Salesforce setup, under process automation > worlkflow actions. What is a workflow in Salesforce? Workflows are used to automatize actions. See below in detail what are they used for, how to create them, and how to activate them in Salesforce Lightning....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të shtoni objektin me porosi në shiritin e navigimit in SalesforceLightning?

Rregulloni shiritin e lundrimit në SalesForce Rrufeja për të hyrë shpejt në funksionet tuaja më të rëndësishme, të tilla si llogaritë SalesForce, pultet e SalesForce ose kontaktet e SalesForce. Në SalesForce, shtoni objektin e klientit në shiritin e navigimit është një manipulim standard grafik i ndërfaqes, dhe është një nga hapi i parë për të kryer kur të keni akses në sistem, me krijimin e pulteve në SalesForce, të personalizoni sistemin dhe të jeni më produktiv në disa hapa . Shiriti i navigimit SalesForce do të jetë një nga artikujt tuaj të ndërfaqes më të përdorur!...
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

How to add users in Salesforce Lightning?

Shtimi i një përdoruesi të ri në një llogari të SalesForce Lightning është mjaft e thjeshtë, me kusht që të keni mundësinë e duhur për të krijuar një, dhe nëse është e nevojshme të merrni një licencë SalesForce që do të mbulojë atë përdorues....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

How to export contacts from Salesforce Lightning?

Eksportimi i kontakteve nga SalesForce është një operacion mjaft i lehtë, duke krijuar një raport që përmban kontakte për eksport, dhe eksport që raporton në Excel ose një format tjetër të disponueshëm të eksportit nga SalesForce. Procesi është shumë i ngjashëm me eksportimin e të dhënave nga SalesForce në Excel pasi që është rasti për eksportin e raporteve për shembull....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të krijoni një fushë me porosi në SalesForce?

Krijimi i një fushe të personalizuar në SalesForce bëhet në menunë Setup> Object Manager, prej nga është e mundur të krijoni fusha të personalizuara për klientin tuaj SalesForce, ose gjithashtu të fshini fushat e personalizuara....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të ndryshoni gjuhën in Salesforce lightning?

Ka shumë gjuhë në dispozicion për ndërfaqen SalesForce Lightning, dhe lehtë mund të ndryshohet nga çdo përdorues. Ndërsa bazohet në një ndërfaqe në internet, është shumë e thjeshtë të ndryshosh gjuhën e vetëtimës SalesForce, thjesht duke vizituar preferencat e përdoruesit, duke shkuar në cilësimet e gjuhës SalesForce dhe duke zgjedhur atë të duhurin. Pasi të keni ndryshuar gjuhën e Forcës së Shitjes, të gjitha funksionet e lidhura direkt do të shfaqen në gjuhën e zgjedhur, të tilla si llogaritë SalesForce, pultet e SalesForce, kontaktet e SalesForce dhe të gjitha pjesët e tjera të ndërfaqes....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

How can I të dhënat e eksportit from SalesForce to Excel?

Në shumë raste, mund të jetë e dobishme të eksportoni raportin e SalesForce në Excel, në mënyrë që të ndani të dhënat me kolegët ose të përgatitni prezantime. Ka mënyra të ndërtuara për të bërë një eksport SalesForce në Excel në disa hapa të thjeshtë, të gjitha të arritshme menjëherë pas hyrjes në llogarinë SalesForce....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të krijoni një pult, në SalesForce Lightning?

Krijimi i një pulti në SalesForce do t'ju lejojë të hyrni shpejt dhe me efikasitet informacionet më të rëndësishme për aktivitetin tuaj. Pultet e SalesForce Lightning përmbajnë informacionin e dobishëm që dëshironi të qaseni shpejt dhe mund të përshtatet plotësisht për nevojat tuaja. Krijimi i tabelave në SalesForce është një operacion i thjeshtë dhe i nevojshëm për të përdorur potencialin e plotë të raportimit në kohë reale....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të bashkoni llogaritë në SalesForce Classic?

Si të bashkoni llogaritë në SalesForce? Mund të jetë e nevojshme të kryhet një operacion i llogarive të bashkimit SalesForce në disa raste, veçanërisht gjatë kryerjes së disa pastrimeve të të dhënave, dhe duke vërejtur se llogari të ndryshme SalesForce të regjistruara në të vërtetë përfaqësojnë të njëjtën llogari, por me të dhëna pak më të ndryshme, siç është një karakter i futur gabimisht, një SalesForce funksionimi i llogarisë së bashkimit bëhet i domosdoshëm. Gjithashtu, kur disa klientë bashkohen së bashku, ose një llogari e dikurshme la kompaninë dhe është transferuar në një llogari tjetër, mund të jetë e nevojshme të bashkohen të dy llogaritë në SalesForce....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

How to merge contacts in Salesforce Classic?

Si të bashkoni kontaktet në SalesForce? Bashkimi i kontakteve nga një llogari mund të kryhet vetëm në SalesForce Classic, dhe është një operacion shumë i drejtpërdrejtë përpara. Do të jetë veçanërisht e dobishme të bashkoni kontaktet në SalesForce gjatë operacioneve të tilla si pastrimi i të dhënave, që mund të shkatërrojnë ndonjë tepricë në kontaktet e regjistruara. Një operacion i bashkimit të kontakteve të SalesForce do të lejojë të pastrojë të dhënat që mund të kopjohen, duke zgjedhur të drejtën midis rekordeve të ndryshme. Shikoni më poshtë se si të bashkoni kontaktet në SalesForce Classic për të siguruar saktësinë më të lartë të të dhënave të mundshme....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 

Si të krijoni një llogari në Salesforce Lightning?

Krijimi i një llogarie të klientit në Salesforce mund të bëhet lehtë duke shkuar tek faqja e llogarisë> e re dhe duke plotësuar detajet e llogarisë. Në rast se skeda e llogarisë nuk është e dukshme në ndërfaqen, atëherë duhet të shtohet në lidhjet e shpejtë....
Lexo më shumë
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
 
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.
Të dhënat tuaja - të koduara. Identiteti - Anonim. Shpejtësia e Internetit - Superior.