How much does a Salesforce license cost?

How much does a Salesforce license cost? [Shqiptar]

Sa kushton një licencë SalesForce?

Një kosto e licencës së SalesForce Rrufeja fillon me 25 dollarë amerikanë për përdorues dhe në muaj, në minimumin. Kjo është pa shumë liri për përdoruesit, pasi sistemi është i kufizuar në funksione themelore. Një licencë është e nevojshme për të shtuar përdoruesin në llogarinë SalesForce dhe për t'i lejuar ata të përdorin të dhënat e kompanisë.

Si të shtoni përdoruesit në SalesForce Lightning?
SalesForce Essentials - Si të ndërtoni planin tuaj të biznesit?

Mund të shkojë deri në 300 dollarë kosto të licencës SalesForce të SH.BA-së për çdo përdorues në muaj me qasje të plotë të përdoruesit në funksionalitetet e sistemit.

Ekzistojnë 4 lloje të kostos së licencës SalesForce për përdorues në muaj:

 • SalesForce thelbësore, Kostoja e licencës së SalesForce për përdorues në muaj prej 25 $ US,

 • SalesForce Rrufeja profesionale, Kostoja e licencës së shitjeve për përdorues në muaj 75 $ US,

 • SalesForce ndërmarrje Rrufeja, Kostoja e licencës SalesSorce për përdorues në muaj 150 $ US,

 • SalesForce Rrufeja e pakufizuar, Kostoja e licencës së SalesForce për përdorues në muaj 300 $ US.

SalesForce license thelbësore

Licenca më themelore dhe më e lirë e SalesForce, SalesForce thelbësore, kushton 25 $ US për përdorues dhe në muaj, dhe është e kufizuar në 10 përdorues.

Kjo do të ishte zgjedhja më e mirë për një nisje të vogël, ku vetëm disa përdorues do të kenë qasje në CRM.

SalesForce license thelbësore includes all of the following features:

 • Shitet nga kudo në çdo pajisje,

 • Cross-shesin dhe shesin me lehtësi.

SalesForce license thelbësore includes some of these features:

 • Gjeni dhe menaxhoni çon më mirë,

 • Menaxho klientët dhe detajet e shitjeve,

 • Merrni njohuri të shitjeve në kohë reale,

 • Bashkëpunoni në të gjithë kompaninë tuaj,

 • Personalizoni dhe automatizoni proceset,

SalesForce Essentials - Si të ndërtoni planin tuaj të biznesit?

Licenca e SalesForce Lightning

The Licenca e SalesForce Lightning costs 75$US per user and per month, and include more functionalities, that should be sufficient for a mid sized company.

Licenca e SalesForce Lightning includes all of the following features:

 • Shitet nga kudo në çdo pajisje,

 • Konfiguro, çmimin, kuotën dhe faturën,

 • Bashkëpunoni në të gjithë kompaninë tuaj,

 • Cross-shesin dhe shesin më lehtë,

 • Lidhni informacionet e shitjeve në çdo aplikacion,

 • Merrni maksimumin nga Salesforce.

Licenca e SalesForce Lightning includes some of these features:

 • Gjeni dhe menaxhoni çon më mirë,

 • Menaxho klientët dhe detajet e shitjeve,

 • Shitjet e parashikimit më saktë,

 • Merrni njohuri të shitjeve në kohë reale,

 • Zgjero SalesForce për partnerët tuaj,

 • Personalizoni dhe automatizoni proceset.

Licenca e SalesForce Lightning Enterprise

Leja e SalesForce Lightning Entering do të jetë ajo e zgjedhjes për shumicën e kompanive të mëdha, në 150 $ për përdorues dhe në muaj, që synojnë të përdorin SalesForce për të gjitha proceset e lidhura me shitjet e tyre, si dhe për të pasur atë ndërlidhje me mjetet e tyre të brendshme.

Licenca e SalesForce Lightning Enterprise includes all of the following features, which are all the features offered by SalesForce Lightning:

 • Gjeni dhe menaxhoni çon më mirë,

 • Menaxho klientët dhe detajet e shitjeve,

 • Shitet nga kudo në çdo pajisje,

 • Shitjet e parashikimit më saktë,

 • Konfiguro, çmimin, kuotën dhe faturën,

 • Merrni njohuri të shitjeve në kohë reale,

 • Bashkëpunoni në të gjithë kompaninë tuaj,

 • Zgjero SalesForce për partnerët tuaj,

 • Cross-shesin dhe shesin më lehtë,

 • Personalizoni dhe automatizoni proceset.

 • Lidhni informacionet e shitjeve në çdo aplikacion,

 • Merrni maksimumin nga Salesforce.

Licenca SalesForce Lightning pakufizuar

Licenca më e shtrenjtë e të gjitha është SalesForce Lightning unlimited, e cila përfshin të gjithë produktin SalesForce, duke bërë të mundur ndërfaqen me ndonjë softuer tjetër dhe përshtatur atë me nevojat e brendshme të kompanisë, por gjithashtu përfshin mbështetje të pakufizuar.

Licenca SalesForce Lightning pakufizuar includes all of the following features, which are all the features offered by SalesForce Lightning:

 • Gjeni dhe menaxhoni çon më mirë,

 • Menaxho klientët dhe detajet e shitjeve,

 • Shitet nga kudo në çdo pajisje,

 • Shitjet e parashikimit më saktë,

 • Konfiguro, çmimin, kuotën dhe faturën,

 • Merrni njohuri të shitjeve në kohë reale,

 • Bashkëpunoni në të gjithë kompaninë tuaj,

 • Zgjero SalesForce për partnerët tuaj,

 • Cross-shesin dhe shesin më lehtë,

 • Personalizoni dhe automatizoni proceset.

 • Lidhni informacionet e shitjeve në çdo aplikacion,

 • Merrni maksimumin nga Salesforce.

Si të provoni SalesForce falas

SalesForce ofron një gjykim të lirë të qasshëm për këdo, që është shumë e lehtë të regjistrohesh dhe të përdorësh.

Thjesht plotësoni formularin në web faqen e tyre të gjykimit dhe pritni një email të shpejtë konfirmimi.

Brenda pak minutash, do të ketë konfigurim prej 30 ditësh, me shumicën nëse jo të gjitha funksionet e programit SalesForce Lightning në dispozicion për testimin në internet dhe falas.

Pas një kohe, megjithatë, një konsulent SalesForce shitje do t'ju thërrasë dhe të përpiqet të shesë produktin tuaj.

Gjyqi i Lirë - Salesforce 30-Ditë - Salesforce.com

SalesForce kosto e licencës për përdorues në muaj

The SalesForce kosto e licencës për përdorues në muaj starts at 25$US with the basic Kostoja e licencës së përdoruesit të shitjeve and go up to 300$US SalesForce kosto e licencës për përdorues në muaj for the Kostot e licencës së shitjeve Lightning unilimited, the most expensive of all licenses.

Prandaj, para se të merrni SalesForce Lightning për përdoruesit tuaj, dhe të jeni në gjendje të shtoni përdoruesin në llogarinë SalesForce, sigurohuni që po zgjidhni licencën e duhur për nevojat tuaja, pasi kostoja e licencës SalesForce për përdorues në muaj mund të bëhet shpejt e shtrenjtë.

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment