Si të ndryshoni gjuhën in Salesforce lightning?

SalesforceLightning in different languages

Ka shumë gjuhë në dispozicion për ndërfaqen SalesForce Lightning, dhe lehtë mund të ndryshohet nga çdo përdorues. Ndërsa bazohet në një ndërfaqe në internet, është shumë e thjeshtë të ndryshosh gjuhën e vetëtimës SalesForce, thjesht duke vizituar preferencat e përdoruesit, duke shkuar në cilësimet e gjuhës SalesForce dhe duke zgjedhur atë të duhurin. Pasi të keni ndryshuar gjuhën e Forcës së Shitjes, të gjitha funksionet e lidhura direkt do të shfaqen në gjuhën e zgjedhur, të tilla si llogaritë SalesForce, pultet e SalesForce, kontaktet e SalesForce dhe të gjitha pjesët e tjera të ndërfaqes.

Për të ndryshuar gjuhën e Forcës së Shitjes, shkoni te parametrat> informacioni im personal> gjuha dhe zona e kohës> zgjidhni gjuhën tjetër> ruaj, pasi të keni zgjedhur gjuhën e saktë të Forcës së Shitjes.

Gjuhët në dispozicion në të cilat mund të shfaqet ndërfaqja Rrufeja janë si në vijim:

 • Frëngjisht,

 • Anglisht,

 • Gjermanisht,

 • Spanjisht,

 • italisht,

 • Japoneze,

 • Suedisht,

 • Koreane,

 • Kineze e thjeshtuar,

 • Tradita kineze,

 • Portugalisht,

 • Holandisht,

 • Daneze,

 • Thai,

 • Finlandisht,

 • Ruse,

 • Spanjisht meksikan,

 • norvegjeze.

Si të ndryshoni gjuhën e SalesForce?

To change the languages of the Salesforce Lightning interface for an user, on the main screen, click on the user avatar, and select the parameters menu.

Më pas gjeni rrugën tuaj në menunë e majtë të navigimit në seksionin informacionin tim personal> gjuhën dhe zonën kohore.

Prej aty, thjesht ndryshoni vlerën e gjuhës në fushën e gjuhës në atë të përzgjedhur, për shembull frengjishtja për të kaluar në frëngjisht ose anglisht për të kaluar në anglisht.

After that, click on the save button under the form to apply directly the selected language to the SalesforceLightning interface.

Salesforce Lightning në gjuhë të ndryshme

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment