How to make a what am I filter for Instagram in Studio e Shkëndijës?

How to make a what am I filter for Instagram in Studio e Shkëndijës? - Shqiptar

Si të bëni një që jeni filtri AR në Instagram?

Krijimi i vetvetes filterfarë jeni ju, filtri i realitetit i shtuar mund të bëhet thjesht duke përdorur programin Spark AR Studio, duke përdorur një projekt bosh, duke vendosur një përzgjedhës të plotë të rastësishëm dhe duke shtuar një zgjidhje për imazh. Kjo do të shfaqë një përzgjedhës që ndryshon me shpejtësi, i cili do të ndalet në një imazh të rastësishëm nga përzgjedhja, në mënyrë që të krijoni se çfarë po filtroni për Instagram.

Shikoni më poshtë një përparim të plotë në krijimin e Instagramit tuaj shumë Whatfarë po filtroni dhe ndani atë me të gjithë miqtë tuaj në llogarinë tuaj private ose të biznesit në Instagram dhe ndani histori Instagram në Facebook, ose krijoni atë për faqen tuaj të biznesit në Facebook ose histori private pasi të keni bërë botimi i efektit në Instagram në Spark AR Hub.

Si krijoj Filtrin Pfarë Pokemon Jeni në Instagram
Shkarkoni AR Shkëndijë
Filtri më i mirë AR në Instagram

1- Vendosni të gjitha fotografitë si pasuri

Filloni duke krijuar një projekt bosh në dritaren kryesore të Spark AR Studio.

Nga ajo kanavacë e zbrazët, filloni duke zgjedhur të gjitha fotot që dëshironi të përdorni për projektin tuaj, dhe importoni ato duke përdorur butonin e importit, ose duke tërhequr zvogëluar dhe duke i hedhur ato në zonën e saktë.

Sigurohuni që fotografitë janë tashmë të optimizuara, përndryshe ju bëheni disa telashe më vonë, në rast se importoni shumë fotografi dhe ato janë shumë të mëdha. Madhësia e paketës përfundimtare nuk mund të kalojë 40MB në asnjë rast, e cila përfshin të gjitha pasuritë, por gjithashtu, sa më të ulëta të paketohen filtrat e Instagramit AR dhe paketat e filtrave Facebook AR, aq më mirë - në mënyrë ideale, ato duhet të përfundojnë në më pak se 1MB për të qenë të lehtë për tu shkarkuar.

2- Shtoni një mjet transportues aeroplan për asete

Hapi tjetër është të shtoni një mjet të përgjithshëm që do të ndjekë lëvizjet e fytyrës, dhe të cilit do t'i bashkëngjitni imazhet, dhe lëvizni në përputhje me rrethanat. Klikoni me të djathtën në zonën e skenës dhe zgjidhni shtoni> gjurmuesin e fytyrës.

Pastaj, nën këtë mjet tërheqës të krijuar rishtazi, shtoni një element aeroplan për një imazh që ka qenë i rëndësishëm dhe që do të përdoret në Instagram atë që jeni duke filtruar duke klikuar me të djathtën në gjurmuesin kryesor të fytyrës dhe duke zgjedhur elementin shtesë> aeroplan.

Sigurohuni që të riemërtoni çdo element të rrafshit në përputhje me rrethanat, përndryshe mund të bëhet lehtësisht i çrregullt dhe i vështirë t'i njohësh ato ndërmjet njëri-tjetrit.

Sapo të jenë krijuar të gjithë elementët e rrafshit, një për figurën e pasurisë, zgjidhni të gjitha dhe lëvizni ashtu si dëshironi në ekranin kryesor.

Si parazgjedhje, mjeti i tërheqjes është në mes të fytyrës, por ju mund të dëshironi që fotografitë tuaja të shfaqen sipër kokës, për shembull, ose përpara disa pjesësh specifike të fytyrës.

3- Lidhni secilin mjet tërheqës me një pasuri me një material

Pasi të keni krijuar të gjithë elementët e rrafshit, zgjidhni ato njëra pas tjetrës dhe aktivizojini ato për materiale në anën e djathtë - zgjidhni materiale të reja çdo herë.

Për secilën material të ri të krijuar, zgjidhni atë, klikoni në strukturë dhe caktojini strukturës përkatëse. Do element aeroplan duhet të ketë një material të krijuar që ka një strukturë të caktuar. Përsëriteni ushtrimin për çdo strukturë të vetme.

Në fund, ju duhet të përfundoni me të njëjtin numër elementesh të aseteve të strukturës, të elementeve të aeroplanit nën një mjet tërheqës dhe të pasurive materiale, secila prej tyre lidhet së bashku me një strukturë përkatëse.

4- Krijoni një përzgjedhës të rastit

Tani që të gjitha pasuritë janë krijuar dhe të lidhura së bashku, dhe se ato janë vendosur siç duhet në gjurmuesin e fytyrës të ndjekur në kamera, është koha që të filloni të kodoni selektorin e rastit - mos u shqetësoni, gjithçka do të jetë vizuale, nuk do të ketë një rresht i vetëm kodi.

Filloni duke shfaqur redaktorin e patch-it duke përdorur pamjen e menusë së Shkëndijës AR Studio> redaktues i shfaqjes / fshehjes së patch-it.

ndihmëse: Përdorimi i Redaktorit të Shkëndijës AR Studio Patch

Për çdo element që do të shtojmë në redaktorin patch, është e mundur që ta shtojmë atë duke klikuar me të djathtën në zonën e elementeve patch, dhe duke përdorur funksionin e kërkimit të elementeve duke shtypur disa shkronja që kanë të bëjnë me patchin që duam të përdorim.

Në disa raste, arna do të propozohen nga aplikacioni, në disa raste të tjera, do të jetë e nevojshme t'i gjeni ato vetë në katalogun e patch duke përdorur këtë dritare.

Filloni të krijoni patch-in tuaj të parë duke futur fjalën RANDOM dhe duke zgjedhur copëzën përkatëse RANDOM.

Tani, ky element i rastit do të përdoret për të gjeneruar një numër të rastësishëm duke filluar nga 0 dhe duke përfunduar në sasinë e fotove që duam të randomizojmë minus një.

Në rastin tonë, me 37 fotografi, banakja jonë e rastësishme do të fillojë në 0 dhe do të përfundojë në 36.

5- Shtoni një zgjidhje për fotografi

Tani që kemi krijuar një përzgjedhës të numrave të rastit, duhet të krijojmë një zgjidhje për një imazh.

Ka disa mënyra për ta bërë këtë - për shembull duke krijuar një funksion rrumbullakimi për imazhin.

Filtri më i mirë AR në Instagram

Pasi të jenë krijuar arna të rrumbullakëta, shtoni një element "EQUALS EXACTLY" për imazhin përfundimtar.

Elementdo element EQUALS EXACTLY do të përputhet me një numër të plotë tjetër, duke filluar nga 0 deri në sasinë maksimale të fotografive minus një, në rastin tonë do të jetë 36.

Më në fund, tërhiqeni dhe lëshoni secilin element të rrafshit të mjetit - ose të gjitha menjëherë - dhe hidheni afër elementeve të barabarta. Mos harroni të klikoni në shigjetën para pasurisë së dukshme të njërit prej tyre - do të thotë se prona e dukshmërisë do të nxitet nga funksioni i barabartë.

Pastaj, vazhdoni duke lidhur të gjithë elementët e rrumbullakët me copëzën e rastit, secila copëza e rrumbullakët me një është e barabartë me patch, dhe secila është e barabartë saktësisht me një element aeroplan të facetracker.

6- Lakoni animacionin dhe fillojeni atë me një trokitje e lehtë në ekran

Kur të gjithë elementët janë lidhur së bashku, është koha të shtoni një lak, në mënyrë që të ekzekutoni vazhdimisht të gjithë testin, dhe zgjidhni një element tjetër aeroplan për të shfaqur menjëherë, duke treguar kështu efektin e karuselit të Instagramit se çfarë po filtroni.

Shtoni një animacion lak në zonën patch.

Lidhni animacionin e lakut me copëzën e rastit, do të thotë që ndërsa animacioni i lakut është aktiv, ai do të shkaktojë elementin e rastësishëm patch, derisa lak të mbarojë.

Më në fund, ne duam të fillojmë duke treguar një imazh statik, një imazh kryesor. Shtoni imazhin kryesor përpara animacionit të lakit, shtoni një element të trokitje e ekranit dhe shtoni dy element kaloni plus një element jo.

Do të fillojmë me një trokitje të lehtë në ekran: si parazgjedhje, ne shohim vetëm foton kryesore, e cila është e dukshme.

Spark AR: Rregullat e bërjes së filtrave për Instagram

Elementi i parë i ndërprerës, do ta kthejë pamjen kryesore që të mos jetë e dukshme kur ndizet trokitje e lehtë në ekran.

Elementi i dytë i kaloni, do të fillojë animacionin e lakut në të njëjtën kohë që fotografia kryesore është e fshehur, duke shfaqur kështu karuselin e figurës.

7- Publikoni filtrin tuaj të Instagram AR!

Dhe, në fund të fundit, Instagrami ynë çfarë jeni duke filtruar është gati, tani është koha ta provoni.

Në dritaren e shikimit të smartphone, zgjidhni opsionin simulo prekje dhe kliko në ekran për të filluar procesin e zgjedhjes së rastësishme të imazhit!

Për të rivendosur emulimin e smartphone dhe trokitje e lehtë përsëri për të filluar, përdorni ikonën e rivendosjes në shiritin e majtë të mjeteve, nën menunë e skedarëve.

Pastaj, për të kontrolluar rezultatin, përdorni opsionin Send to app në shiritin e poshtëm të mjeteve të majta.

Duke përdorur opsionin e kamerës në Facebook, do të merrni një njoftim privat në Facebook për t'ju ftuar të provoni privatisht filtrin tuaj të ri në Facebook.

Duke përdorur opsionin e kamerës Instagram, ju do të merrni një njoftim privat në Instagram për t'ju ftuar të provoni privatisht filtrin tuaj të ri Instagram AR.

Të dy ata do të kenë të njëjtin efekt - do të jeni në gjendje të provoni në mënyrë private privatësinë e filtrit tuaj të realitetit, dhe gjithashtu të merrni fotografi të vlefshme që do të jenë të nevojshme për të ngarkuar filtrin AR në Hub AR Hub.

Hub AR Hub
Filtri më i mirë AR në Instagram

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment