Facebook pëlqen si faqja joteSi t'i pëlqejmë faqet si faqe

Kur menaxhoni një faqe në Facebook, faqe të biznesit në facebook, ose fanpage facebook, është e mundur të pëlqeni faqet e tjera si faqja juaj.

Kjo është në të vërtetë e mundur vetëm në faqen e desktopit, facebook celular si faqe nuk është e mundur në aplikacionin celular, shih më poshtë si të shkosh në faqen e internetit.

Facebook si të pëlqejë si një faqe biznesi

Për ta bërë këtë, hapni faqen elektronike të facebook-ut, të identifikuar si një përdorues që mund të menaxhojë një faqe në Facebook.

fb hyrje facebook

Atje, klikoni mbi butonin e tre pika në të djathtë të butonit të rekomandimit, i cili do të shfaqë opsionin Ashtu si faqja juaj.

Për të pëlqyer faqen si faqen tuaj, zgjidhni cila nga faqet tuaja duhet të jetë ajo që dëshiron, në rast se administron më shumë se ai.

Pas zgjedhjes së faqes, kliko tek pranoni.

Faqja që vizituat tani është pëlqyer si faqja jote , ose me fjalë të tjera shtuar në të preferuarat e faqes së zgjedhur. Kjo është se si të pëlqejë një faqe në facebook nga një faqe tjetër, ose si të pëlqejmë faqet e facebook nga një faqe biznesi.

Kjo është mënyra për të treguar partnerët ose bizneset e tjera që biznesi juaj fb ka një interes në to.

Faqja ime e facebook

Si të pëlqejë një faqe në facebook mobile

Për të pëlqyer si një faqe në facebook në smartphone, hapni shfletuesin tuaj dhe jo aplikacionin dhe zgjidhni opsionin Kërkesë për desktop. Ju pastaj mund të ndiqni procedurën e mësipërme.


Çfarë është një faqe në facebook

Një faqe facebook është një mënyrë për të promovuar biznesin tuaj fb, fanpage facebook, ose ndonjë gjë të veçantë kjo nuk është vetë personalisht.

Kontrolloni faqen tonë më të pëlqyer në Facebook

Çfarë ndodh kur ju pëlqen një faqe facebook

Administratorët e faqes do të njoftohen ose fb tuaj si, dhe ju do të shihni postimet e lidhura më shpesh në newsfeed tuaj.

Si të shikoni se kush pëlqen faqen tuaj facebook

Facebook pëlqen si faqja jote

Në mënyrë që të bëni një Facebook si faqja juaj, hapni faqen që dëshironi të dëshironi> butonin e menusë tre pika> si faqja juaj> zgjidhni faqen.

Kjo do të lejojë që faqja juaj në Facebook të pëlqejë si faqe tjetër një faqe tjetër, në vend të profilit tënd.

Si të lëmë një faqe në Facebook

Për të lënë një faqe në Facebook, ju keni dy zgjedhje: unfollow it, e cila do të ndalojë njoftimet faqe, ose ndryshe nga ajo, e cila do të mbyllë të gjitha lidhjet që keni me faqe.

Hapni faqen që dëshironi të dilni> të pëlqyer> ndryshe nga kjo faqe, ose hapni faqen> në vijim> unfollow këtë faqe, për të lënë një faqe në Facebook.

Yoann
Rreth Autorit - Yoann
Yoann është një konsulent, lehtësues dhe koordinator i biznesit ndërkombëtar. Ai ka punuar më shumë se 10 vjet në biznesin global, zinxhirin e furnizimit, financiar, projektet SAP ERP, Optimizimin në Ueb dhe SEO për industri të ndryshme, të tilla si logjistika, kozmetika, mallrat e konsumit, kujdesi i bukurisë, apo moda, në më shumë se 30 vende të globit .
 
Comments (5)

Kelly Burns, 2018-08-19
偉大な話、共有ありがとう
Doris Smith, 2018-08-19
ใช่นั่นคือสิ่งที่ฉันต้องการ
Carolyn Jones, 2018-08-19
Evet, ihtiyacım olan buydu
Renatas2, 2018-08-19
Geweldig stuk informatie, bedankt voor het delen
kwemarulab, 2018-08-19
Wow, tas tiešām ir tik vienkārši, izmēģināsim to tieši tagad

Lini një koment