Si mund ta fshij llogarinë time në Facebook?

Si mund ta fshij llogarinë time në Facebook? - Shqiptar

Si mund ta fshij Facebook

Zhdukja e përhershme e llogarisë personale të Facebook është një operacion i lehtë.

Shkurtimisht, shkoni te Settings> Informacioni juaj i Facebook> Fshi llogarinë dhe informacionin> Fshi llogarinë dhe ndiqni udhëzimet.

fshini lidhjen e llogarisë facebook

Në detaje, shihni ecurinë më poshtë me shpjegime të detajuara dhe screenshots.

Si të fshini llogarinë në Facebook

Pasi të keni hyrë në llogarinë që do të fshihet, hapni Cilësimet nga shigjeta e sipërme e djathtë, e cila tregon të gjitha menytë e disponueshme.

Faqja hyrëse në Facebook

Si të fshini llogarinë e Facebook përgjithmonë

Aty, shkoni te menyja Informacioni juaj në Facebook, i cili ofron mundësitë për të parë informacionin tuaj, për të shkarkuar ato, por gjithashtu për të shqyrtuar të gjitha aktivitetet e tua të kaluara në regjistrin e aktiviteteve dhe për të menaxhuar këto informacione. Përfundimisht, ajo ofron një lidhje për të fshirë llogarinë dhe informacionin tuaj, të arritshëm duke klikuar në linkun Shiko.

Si të përfundoni llogarinë tuaj në facebook

Prej atje, ekziston një mundësi për të çaktivizuar llogarinë dhe për ta mbajtur Messenger aktiv, në rast se dëshironi të vazhdoni të bisedoni me lidhjet tuaja, por nuk doni më një llogari në Facebook.

Është përsëri e mundur që të shkarkoni të gjitha informatat para se të fshihen llogaritë.

Si mund ta anuloj llogarinë time të facebook për të mirë

Një popup do të hapet dhe do të kërkojë të futë përsëri fjalëkalimin, me siguri - që do të thotë që nuk është e mundur të fshijë një llogari Facebook pa fjalëkalimin e llogarisë, në rast se dikush dëshiron të luajë një shaka.

Si të fshij lidhjen e llogarisë facebook

Si të fshini plotësisht llogarinë e Facebook

Pas hyrjes me sukses të fjalëkalimit, një popup i fundit do të kërkojë konfirmimin e veprimit. Ai gjithashtu shpjegon se fshirja do të çaktivizojë llogarinë për 14 ditë, gjatë së cilës do të jetë ende e mundur të riaktivizohet llogaria. Pas këtyre 14 ditëve, llogaria kurrë nuk do të jetë e arritshme përsëri, as të dhënat që kanë të bëjnë me atë llogari.

Pas kësaj, një mesazh do të kujtojë se llogaria është planifikuar për fshirje dhe do të çaktivizohet vetëm për 14 ditë - pas asaj që do të fshihet përgjithmonë, pa ndonjë mënyrë për ta marrë atë.

Si mund ta fshij llogarinë time të Facebook përgjithmonë

Pak më vonë, Facebook do të dërgojë një mesazh në email lidhur me llogarinë e planifikuar për të fshirë fb. Kjo email do të kujtoj për afatin prej 14 ditësh për t'u kthyer në llogarinë para se të fshihet përgjithmonë, pa ndonjë mënyrë për të rimarrë ndonjë nga të dhënat e lidhura.

https www facebook com fshini llogarinë

Si të fshini llogari facebook përgjithmonë menjëherë

Nuk është e mundur të fshihen menjëherë të gjitha të dhënat që lidhen me llogarinë. Megjithatë, duke ndjekur hapat e mësipërm, llogaria do të çaktivizohet menjëherë, dhe asnjë informacion nuk do të jetë më i arritshëm nga jashtë. Fshirja e të dhënave do të ndodhë 14 ditë pas kësaj.

Si të fshini llogarinë facebook në celular

Në pajisjet mobile, procedura është pak më ndryshe për të hyrë në opsionin e fshirjes së llogarisë.

Në aplikacionin celular, hapni lidhjet e shpejtë në menunë e sipërme të djathtë, me simbolin 3 rreshta.

Aty, shkoni poshtë tek Settings & Privacy dhe hapni menunë.

Nën këtë meny, hapni cilësimet.

Shkoni poshtë në seksionin e Informacionit tuaj në Facebook dhe hapni menunë e zotërimit të llogarisë dhe kontrollit.

Si të fshini llogarinë në telefon në telefon

Këtu, hapni menynë e çaktivizimit dhe fshirjes.

Tani mund të zgjidhni të çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj ose të fshini llogarinë e Facebook përgjithmonë.

Ndiqni faqen tonë të udhëtimit në Facebook

Si mund ta fshij menjëherë llogarinë time në Facebook?

Në mënyrë që të fshini menjëherë llogarinë në Facebook, shkoni te cilësimet> informacionet tuaja në Facebook> shikoni lidhjen> fshini llogarinë> futni fjalëkalimin> vazhdoni> fshini llogarinë.

Kjo është se si të fshij llogarinë time të Facebook menjëherë, me një mundësi për të riaktivizuar atë brenda 14 ditëve duke u futur përsëri.

Në çdo rast, ndërkohë, llogaria do të fshihet publikisht dhe do të fshihet plotësisht pas periudhës 14 ditore.

Përfundimi i llogarisë në Facebook vazhdimisht kërkon që të ndiqni këto hapa, dhe të prisni që periudha 14 ditore të mbarojë. Ai do të anulojë menjëherë llogarinë në Facebook, por procedura për të fshirë llogarinë në Facebook përfshin një periudhë karantine, gjatë së cilës llogaria e FB-së fshihet përgjithmonë, por operacioni mund të anulohet në rast se ishte një gabim.

Fshije lidhjen e përhershme FB

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment